Kaj pravijo ženske o priročniku in tedenskih navdihih?


Nada P.

Zdravo Manca! Iz priročnika mi je najbolj všeč korak ... ne morem se odločiti, ker je vsak po svoje čudovito prikazan. Za mene so kar enakovredni. Od kar sem prebrala priročnik - oz. sem ga stiskala in ga odnesla na nočno omarico, katerega berem vsak večer - je v meni vse še boljše, radostnejše, bolj izpolnjeno, še več ljubezni, spoštovanja, zvestobe do sebe. Česar koli se lotim, delam še z večjo strastjo in ljubeznijo.
V preteklosti nisem imela rada svoje postave. Sedaj se sprejemam tako kot sem. Ko se enkrat vzljubiš je občutek čudovit. Si enkraten in neponovljiv. Uživam ob branju korakov in svojih korakov do naslednje stopničke. Še enkrat hvala.

Ana K.

Manca, hvala za poslani email. Ta email je v meni prebudil toliko ene pozitivne energije, da so prsti na rokah kar sami pričeli s pisanjem.... Že nekaj časa te spremljam po emailu, berem tvoje članke. Zadnji čas precej razmišljam o sebi. O vseh situacijah v življenju. Danes, ko sem prebrala tvoj email pa je pika na i, kot bi rekli. Če v življenju ni tistega zaželjenega skladja gre za to, da ne ljubim dovolj sebe - v prvi vrsti. Prejela sem tvoj e-priročnik ZALJUBI SE VASE. Strinjam se z tvojim pisanjem: ljubezen sem in še verjetno iščem zunaj sebe.

Alenka A.

Pozdravljena Manca, hvala za e-priročnik, tudi jaz sem začutila, da želim premik naprej, sicer se trenutno še iščem in še ne vem kam naj se osredotočim, vem pa, da je prišel čas za premik v mojem življenju, da se mi odprejo nove priložnosti v poslu, odnosih, obilju. Najprej se moram naučiti imeti rada sebe, si vzeti čas zase, kajti do sedaj sem videla samo druge okrog sebe in živela za to, da so bili tisti okrog mene srečni, nase sem enostavno pozabila in tako sem vsak dan bolj nesrečna, nezadovoljna sama s sabo, življenje pa teče mimo mene. Sedaj je prišel čas ko hočem živeti ŽIVLJENJE z veliko začetnico in srčno upam, da mi bo uspelo. Hvala za vse vaše nasvete, navdihe, tedenska angelska sporočila, zgodbe katere so mi dale misliti. Veliko sem se naučila iz vaših zapisov, hvala, ker vse to delite z nami in da vas bom lahko še naprej spremljala.

Marjeta F

Hvala za knjižico Zaljubi se vase.....zelo mi pomaga, še posebej, ko se počutim prizadeta....mi  pomaga, da se imam rada in se ne oziram na nikogar, ker sem samo sama sebi važna.....

Marinka K.

Draga Manca, upam, da ti bom za silo ubesedila svojo zgodbo.... (zgodba, ki je osebna)... In tako je prišel tvoj priročnik ZALJUBI SE VASE. V neizmerno potrditev da sem na pravi poti. Tako pregleden, čudovit in poln svetlobe je. Nekega dne ko sem prebirala eno tvojih sporočil sem zaznala v njem toliko moči, pozitivne energije, da sem začutila pritisk v prsih. In potem se je tisto počasi raztopilo. Hvala in moje spoštovanje tebi!

Zena Š.

Bežen pogled v priročnik ....pogled se mi je ustavil na 5. koraku - "kot da sem prvič na tem planetu" .... se me je ta trenutek najbolj dotaknil. ... uauuu . . .  Hvala za to močno sporočilo... iz srca hvala...

O avtorici

Manca Razboršek

Life coach, transformacijska mentorica za ženske, angelska terapevtka in avtorica knjige Angelski svetilniki, deluje na področju osebnostnega in duhovnega razvoja ter pomaga ženskam, da aktivirajo svojo žensko esenco ter naredijo v življenju tiste sprmembe, ki jim pomagajo, da stopijo v svojo avtentičnost, prebudijo notranjo boginjo, svečenico ali modro žensko, ki postane navdih vsem drugim.

Več na http://manca.si

© 2016 Manca Razboršek s.p.