Zaupaj toku - večer ženskih misterijev

Se strinjaš, da je že čas, da ozdraviš odnos do sebe, svoje maternice in menstruacije? Da zavzameš moč, ki jo imaš kot Ženska in vstopiš v svojo žensko energijo ter postaneš bolj ženstvena? Da spregovoriš in slišiš svoje sestre, ki delijo enake ali podobne zgodbe kot je tvoja in spoznaš, da nisi sama?

07-07-2016

19:00

Zaupaj toku in sebi

Ljubezen teče skozi tebe... ko in če ji dovoliš. Ustavljajo jo strahovi, sram, odrinjenost, nezaupanje... in ostale nizke vibracije. Spoznaj svoj tok, zaupaj, ozdravi sebe. Kdo bo poskrbel zate, če ti ne boš? DOVOLI SI, pridi na ženski večer.

Naredile bomo posebno meditacijo za zdravljenje odnosa do sebe kot ženske, svoje maternice in menstruacije.

Izvedela boš, kako spremeniti svoj odnos do sebe, da zaživiš bolj samozavestno in sijoče… tudi v »tistih dneh«. Izvedela boš tudi, kako ti menstruacija nikoli več ne bo zagrenila dopusta ;)

Gostiteljici večera

Mateja Kalin

http://lalicup.si/

Mama prve slovenske menstrualne skodelice v celoti razvite in izdelane v Sloveniji. Že 10 let ozavešča ženske o menstruaciji in bolj sproščenem, varnem ter ekološkem načinu preživljanja "tistih dni".

Manca Razboršek

http://manca.si

Mentorica ženskam, ki želijo aktivirati svojo žensko esenco, uživati v življenju in navdihovati druge. Ustanoviteljica Avtentične Yin Akademije in avtorica knjige Angelski svetilniki.

Mateja Manca te bosta popeljali skozi varen prostor v energije, ki jih predstavlja ženska moč. Ta je doma v maternici. njuno sodelovanje se je pričelo, ko sta bili sodelavki v kadrovski agenciji. Potem ju je pot zanesla vsako v svojo smer. Dokler ju ni ponovno združila menstrualna skodelica. V aprilu 2016 sta pripravili prvi skupni ženski večer, ki je dela konkretne rezultate. Sedaj, na začetku poletja je pravi čas, da poskrbiš za svojo ženstvenost, da boš šla skozi poletne mesece bolj sproščena, ženstvena in v stiku s seboj.

Ženski večer se začne čez

Dni
Ur
Minut
Sekund

Na dogodku tudi razstava energijskih slik za ženske -WoMan

"WoMan is Womb for A Man"

Avtorica slik Andreja Slokan riše energijske slike za ženske, ki spodbudijo žensko esenco, ljubezen do sebe, pogum, moč in strast! Prebudijo spečo Boginjo znotraj vsake ženske. Povežejo vas z energijo matere zemlje, njenimi pradavnimi ritmi in njeno naravno močjo. Da se vzljubite in zaljubite v sebe!

Več na njenem blogu BARVE LJUBEZNI

Katja

Meditacija, ki smo jo naredile se me je globoko dotaknila in učinkovala še dolgo. Začutila sem žensko energijo in da si ti prava učiteljica, ki me lahko nauči biti Ženska.

Gabrijela

Delavnico bi priporočila vsem ženskam, ki se nimajo dovolj rade, ne živijo z žensko energijo in so premalo samozavestne. Počutim se zelo zelo dobro!

Nina

Najbolj me je presenetila reakcija po vodeni meditaciji čiščenja maternice, saj se mi je takoj fizično pojavil močan beli tok. Res je bilo čiščenje!

Utrinki z ženskega večera Zaupaj toku v mesecu aprilu 2016

© 2016 Manca Razboršek s.p.