Kaj je angelski DNK

Vsako leto se v času svetlobnih portalov zgodijo energetski premiki, ki so jih starodavne civilizacije spremljale in sprejemale in so označevale prehod v nov cikel. 

22-12-2018

sobota

10:00

do 17:00

Do aktivacije še

Dni
Ur
Minut
Sekund

Kaj vam lahko prinese aktivacija angelske DNK?

Zavedanje lastne večdimenzionalnosti

Ko znate na svoje življenje pogledati z višjih dimenzij na preprost način izstopite iz vsakodnevne drame in čustvene zakrčenosti, strahovi, dvomi popustijo. SPROSTITE SE.

Čutenje svoje svetlobne in angelske narave

V resnici ste angelska duša, ki je prišla sem s točno določenim namenom. Če ga že dlje časa iščete, je to idealna priložnost, da ga končno ozavestite in SPOZNATE SVOJE POSLANSTVO.

Poznavanje svojega zvezdnega izvora

(t.i. starseed) veliko večji ste kot mislite in se zavedate. Ko poznate svoj izvor, vam vaša duša lahko posreduje vedno PRAVE INFORMACIJE.

Aktiviranje svetlobne DNK

Pripnite se, čaka vas kvantni skok v vaš polni potencial! Poudarek tokratne delavnice je na integraciji osebnosti in Višjega jaza.

Višja energetska telesa določajo strukturo nižjim in ko jih aktivirate, se prične REGENERACIJA FIZIČNEGA TELESA.

Učinki aktivacije se bodo sprožali še 2-3 mesece po aktivaciji in vas usklajevali z vašimi višjimi nivoji, zato je to aktivacija/meditacija, ki vas bo spremljala še celo leto. 

Za aktivacijo ne morete biti prestari, premladi, premalo ali preveč izkušeni, ni pomembno katerega spola ste na zunaj in kako se počutite znotraj. Edini pogoj je, da ste pripravljeni prevzeti odgovornost in postati kreatorji lastnega življenja.

Kaj bomo torej počeli v tej angelski meditaciji?

Polna luna v raku

To je dan, ko se lažje povežemo s svojimi čustvi, odlično poskrbimo zase in za naše telo. Podpora polne lune na ta dan nam bo omogočila, da bomo lahko uskladili telo, um in duha.

 

Pomen zimskega solsticija

V tem času se odprejo svetlobna vrata, skozi katera se zlije ogromna količina svetlobe, ki prinaša nove kode in informacije za aktiviranje našega lastnega svetlobnega telesa, našega mojstrstva in višjih frekvenc Ljubezni. 

Angelska narava

V kanalizirani vodeni meditaciji  bomo izkoristili energije, ki omogočajo aktivacijo lastne angelske narave skozi DNK in po posameznih nivojih spoznali svoje kvantno DNK polje.

Članek o angelih in DNK

Na preprost in razumljiv način bomo pogledali vlogo DNK v našem svetlobnem telesu in spoznali posamezne dimenzije lastne svetlobne genetike.

Naučili se bomo komunicirati z zavestjo in dimenzijami DNK.

S pomočjo angelskega kraljestva bomo aktivirali speče potenciale

V kanalizirani vodeni meditaciji  bomo izkoristili energije, ki omogočajo aktivacijo lastne angelske narave skozi DNK in po posameznih nivojih spoznali svoje kvantno DNK polje.

Zakaj ravno zimski solsticij?

Ker so vibracije visoke, zvezdna vrata pa široko odprta, nam je omogočeno, da se povežemo z najvišjimi deli sebe, da posežemo visoko v zavest duše in jo integriramo na celični nivo.

Ker se poveča dotok svetlobnih fotonov iz galaktičnega sonca, se aktivirajo svetlobni deli naše DNK, ki predstavlja naše svetlobno telo in od koder naše fizično telo črpa informacije za svojo regeneracijo.

Za aktivacijo ne morete biti prestari, premladi, premalo ali preveč izkušeni, ni pomembno katerega spola ste na zunaj in kako se počutite znotraj. Edini pogoj je, da ste pripravljeni prevzeti odgovornost in postati kreatorji lastnega življenja.

Kdo vodi meditacijo?

Manca Razboršek

@manca.si

Life&Soul Coach, Angelska terapevtka, reiki mojstrica, predavateljica, avtorica prve slovenske v celoti kanalizirane angelske knjige Angelski svetilniki in knjige Zdravljenje čustev z močjo cvetnih esenc.

"V 15 letih dela z angeli, različnih iniciacij in spominjanj, sem ozavestila svoj dušni izvor in svoje poslanstvo povezano s tem, da tebi pomagam, da stopiš v svoj polni potencial".

Angeli s Plejad

@ozvezdje Plejade

Bitja s Plejad so naši angeli, saj nam prinašajo sporočila, ki nam jih pošilja Stvarnik skozi svoj božanski načrt. S Plejadi sem se srečala, ko sem ozaveščala svoj dušni izvor in njihova sporočila, tehnike ter način dela, mi je odprl novo perspektivo z drugih, višjih dimenzij.

"Naše poslanstvo je, da vam pomagamo pri ozaveščanju dejstva, da ste bitja svetlobe. Ko se pričnete zavedati tega dejstva, je pomembno, da pričnete tudi z delom na vašem svetlobnem telesu."