Poletna video druženja v krogu avtentičnih žensk

11.november

Suzana Grau, igralka in ustanoviteljica Aluna Templja. Njena specialiteta so Obredna potovanja, Posvetitev Mladenke v Žensko in Čiščenje Maternice.

Rdeči šotori s Suzano

12. november

Mateja Kalin, mama dveh otrok, podjetnica, ustanoviteljica znamke LaliCup (menstrualna skodelica),  nam bo povedala, kateri tabuji so še vedno povezani z menstruacijo.

LaliCup

13. november

Andreja Slokan, energijska oblikovalka in umetnica, ki riše ženske zdravilne slike maternic bo razkrila, zakaj ženske ne smemo nikomur dovoliti, da bi z nami ravnal nespoštljivo.

WoMan Energy Design


14. november

Paola Carlini, angelska terapevtka, mednarodna učiteljica ABFE - kako okrepiti žensko energijo s pomočjo avstralskih cvetnih esenc in tako razrešiti vzroke za "ženske težave". Pogovor v angleščini bo podnaslovljen.

Paola ABFE teacher

15. november

Barbara Pinter Zupančič, mentorica za življenje s pomenom, ustanoviteljica Salona Ženske moči, bo z nami delila svoj način dela z žensko močjo in razložila, kako lahko ženske stojimo v svoji veličini.

Coaching z Barbaro

16. november

Nina Jenštrle, psihologinja, doula, voditeljica Shakti dance, joge plesa - o ženstvenosti, življenjski energiji, rojevanju in ženskih duhovnih praksah, ki ženske vodijo v njihov unikaten izraz.

Rojstvo ljubezni


17. november

Najanna Skaza, strastna raziskovalka multidimenzionalnosti življenja in voditeljica yoni joge, nas bo dvignila v duhovne aspekte dela s telesom ter kristalnimi yoni jajčki, ki krepijo žensko energijo.

Grace Yoni Joga

18. november

Špela Gornik Espelia, učiteljica zdrave in prijetne spolnosti, tantrična terapevtka in sinologinja - spolnost in zdravilno ljubljenje, tantra, tabuji in ženska energija avtentičnosti, ki se ob tem zbuja.

Dao of healing sexuality

19. november

Manca Razboršek, Life&Soul Coach, angelska terapevtka, ustanoviteljica Avtentične Yin Akademije o sposobnosti vsake ženske, da vstopi v svojo lastno avtentično energijo, začne uživati v življenju in navdihuje druge.

Avtentična ženska