Награди и партньори

Награда 1

2 нощувки за двама в
хотел Екзотика, Лозенец

  

Виж повече

Награда 2

2 х риза/туника и 1 х тениска с подбрани елементи от автенични шевици

 

Виж повече


Награда 3

Ваучер за пазаруване
Специална награда

 

Виж повече

Награда 4

Билет за концерта на Sting на 16 септември
+ 1 билет с 50% отстъпка от цената

 

Виж повече


Механизъм на играта

Всеки знае, че с ISIC/EYC картата имаш достъп до хиляди отстъпки и намаления. Но дали наистина ползваш своята ISIC/EYC карта? Докажи ни, че съмненията ни са неоснователни, като ни покажеш как и къде за последно се възползва от намаление! Така можеш да спечелиш готин подарък, с който лятото да стане още по-добро! Следвай няколкото прости стъпки и можеш да си един от късметлиите, които ще спечелят в края на всяка седмица от август една от яките летни награди:

 1. Посети нашата Facebook страница и открий прикачената публикация „АВГУСТ – МЕСЕЦ НА ПОДАРЪЦИТЕ С ISIC”. В коментар към нея прикачи снимка, на която използваш ISIC/EYC картата си. Снимката може да е на касова бележка, на обект или на физическото предаване на ISIC/EYC картата ти за ползване на отстъпка. Разбира се, ако си забравил да ползваш намалението си в OMV, изтегли MY ISIC зареди с намаление и снимай този момент!
 2. Посети тази страница и въведи номера на своята ISIC/EYC карта, както и e-mail и телефон за контакти с теб. Важно е картата ти да бъде валидна!
 3. Натисни бутон „Участвам“! С това снимката ти вече е валидна и ти имаш шанс да спечелиш някоя от страхотните награди, които сме подбрали за теб!
 4. Готово! Всеки понеделник ще избираме двама или трима късметлии, които ще си тръгват с награда от нашите партньори! Ще те уведомим по e-mail, Facebook или с телефонно обаждане на предоставените от теб контакти!

Как ще се теглят наградите?
- Ще имате време всяка седмица от понеделник до неделя да заснемете как използвате преференция със своята карта
- Всеки понеделник ще избираме най-готината/ите снимка/и или скрийншоти, които ще печелят седмичните награди
- Също всеки понеделник ще обявяваме новите седмични награди, за които играете
- Победителите ще бъдат обявявани във Facebook страниците на ISIC и Младежка карта, както и ще бъдат информирани по e-mail.

Общи условия

 • Тази игра се организира и провежда от Асоциация за подпомагане на академичната общност (АПАО) – официален лицензиран представител на ISIC за България, съвместно със Сдружение Национална младежка карта (НМК) - официален лицензиран представител на EYCA за България, наричани по-долу "Организатор".
 • Организаторът се задължава да предостави на победителите съответните награди в двуседмичен срок от изтеглянето им. Ако поради независещи от организатора обстоятелства печелившия не може да получи наградата си, той следва да уведоми на [email protected]. Ако в двуседмичен срок организаторът не успее да се свърже с избрания печеливш УЧАСТНИК, то следва НАГРАДАТА да бъде предоставена на следващия УЧАСТНИК в списъка.
 • Период за провеждането на КАМПАНИЯТА: 1.08.2017 – 31.08.2017 г.
 • Участието в играта не е пряко обвързано с покупка.
 • Право да участват в играта имат само членове на организатора, т.е притежатели на валидни за срока на кампанията ISIC/EYC карти.
 • Участвайки в тази Игра, участниците приемат да се ангажират с тези общи условия и да спазват техните разпоредби.
 • Организаторът НЕ притежава нито една от наградите, а осигурява предаването им от ПАРТНЬОРА към УЧАСТНИКА.
 • По време на КАМПАНИЯТА се включват ПЕТИМА партньори – физически или юридически лица. КАМПАНИЯТА е разделена на пет равни интервала от една седмица, като всеки партньор заема един интервал.
 • Не е възможна размяната на НАГРАДИ от различните периоди, както и получаването им във вид на пари.
 • Организаторът НЕ толерира нечестни практики по време на кампанията, както и манипулиране на вота от страна на УЧАСТНИЦИТЕ и ПАРТНЬОРИТЕ. Всеки такъв опит ще доведе до дисквалифициране на УЧАСТНИКА.
Обратно горе