Hódítsd meg az Instagramot!

Az Instagram mára megkerülhetetlenné vált: többé egyetlen, fejlődni vágyó kisvállalkozás sem engedheti meg magának, hogy ne legyen jelen a legnépszerűbb képmegosztó oldalon. 

Az Instagram az egész világot meghódította, népszerűsége pedig folyamatosan nő:

Google Trends lekérdezés, 2019 február

Úgy tűnik, hogy tanúi lehetünk egy "új Facebook" születésének, de az Instagram, bár szintén Mark Zuckerbergé, nem ugyanolyan, mint a Facebook: vagyis marketingezni, kommunikálni sem ugyanúgy kell rajta.

Talán most felsóhajtasz: Te jó ég! Már megint meg kell tanulnom valami újat! - de hidd el, ez nagyon is izgalmas lesz. Az Instagram ugyanis egyszerűbben működik, mint a Facebook, és az unalmas technikai dolgok helyett inkább a kreatív tartalom előállítására fordíthatod az energiádat. 

Üdvözöllek, kisvállalkozó!

Gömöry Kati vagyok, közgazdász, a MarketingMánia alapítója. Kisvállalkozóknak tanítok marketinget online tanfolyamok formájában. És mellesleg: imádom az Instagramot :)

Nem volt ez mindig így! Bevallom, eleinte egy nagy hülyeségnek gondoltam az egészet: úgy gondoltam, csak buta 13 évesek számára lehet érdekes a sok csücsörítős-pucsítós szelfi, a tökéletesnek álcázott életek, ahol a látszat mögött nincs semmi. De aztán elkezdtem használni és rájöttem, hogy korántsem erről van szó. Az Instagram sokkal több ennél! Amikor elkezdtem aktívan használni, és beleástam magam az Instagram marketing legmélyebb bugyraiba, rájöttem, hogy ez egy olyan marketingfegyver, amire mindenkinek szüksége van, aki naponta vívja a marketingháborút a piacon. :) Nem szégyellem, beleszerettem az Instagramba!

Biztosan megfigyelted te is, hogy aki időben, a kezdet kezdetén elkezdett Facebookozni, az olyan előnyre tett szert, amit a később csatlakozók számára lehetetlen volt behozni. Ennek sok olyan kisvállalkozó esett áldozatul, aki később lépett be a piacra. Most új lehetőséget kaptunk egy új felületen - ezt pedig butaság lenne kihagyni. Most van az ideje annak, hogy belevágj az Instagramozásba! Most még nem késő, de ha halogatod, akkor már le fogsz maradni...

Hol sajátíthatod el az Instagram marketinget?

Végre megszületett Instagram marketing tanfolyamunk, amelyből mindent elsajátíthatsz, ami a sikeres Instagram marketinghez szükséges.

A célom, hogy egy olyan tanfolyamot nyújtsak át neked, ami a teljesség igényével készült, vagyis minden szerepel benne, hogy akár a nulláról elindulva sikeresen tudj marketingezni az Instagramon.

A regisztrációtól kezdve a beállításokon át a követőszerzés rejtelmein és a kommunikáción keresztül az eladásig - tedd magadévá ezt a tudást, hódítsd meg az Instagramot, és szerezz sok-sok vevőt a közösségi oldal segítségével!

Miről lesz szó a tanfolyamon?

Szóvirágok helyett következzenek a száraz tények, vagyis a tanfolyam részletes tematikája! Ezekről a témákról lesz szó a tanfolyam során:

Bevezetés az Instagram marketingbe

Megismerkedünk az Instagram marketing specialitásaival, a felállítandó stratégiával, illetve azzal, hogyan kapcsolódik az Instagram a marketingrendszered többi eleméhez. Ezáltal átlátod, mit, hogyan és miért kell majd csinálnod, és nem csak vaktában lövöldözve, céltalanul foglalkozol majd az Instagrammal.

Regisztráció, beállítások

Áttekintjük a regisztráció lépéseit azok kedvéért, akik még csak most fognak megismerkedni az alkalmazással, megmutatom, mit hogyan érdemes beállítani, és hogyan készíthetsz üzleti fiókot magadnak (ez több szempontból is fontos). 

Az Instagramot jóval egyszerűbb (lenne) számítógépről használni, mint telefonon pötyögve szerencsétlenkedni, de nem minden elérhető számítógépről; megnézzük, mely funkciókat honnan tudod elérni.

Bemutatkozás, linkek és arculat

Arról is beszélni fogunk, hogyan érdemes kitöltened a profilodat, hogyan mutatkozzál be - hiszen erre igen kevés hely áll rendelkezésre. 

Megnézzük, hogyan tudsz kialakítani egy egységes arculatot, amellyel a vállalkozásodat képviseled majd - ezt érdemes már rögtön az elején megtervezni, hogy a kezdetektől eszerint alakíthasd majd a posztolást. 

És beszélünk a linkekről - hiszen az Instagramon sajnos csak egyetlen linket lehet megadni. (Kiegészítés: 10.000 követő felett már a storykban is elhelyezhető link - de azt el is kell érni; mit tehetünk addig is?) Megnézzük a lehetséges alternatívákat, pl. a Linktreet és más ötleteket is arra, hogyan érdemes linket elhelyezni a leírásban.

Bővítmények, widgetek

Mutatok neked hasznos bővítményeket, widgeteket és egyéb alkalmazásokat, amelyek a segítségedre lesznek az Instagram használata során, pl. posztok beágyazása, követő dobozok elkészítése során.

Hashtagkutatás

Természetesen szót ejtünk a #hashtagekről is: hogyan válaszd ki a tökéletes hashtageket, és milyen alkalmazásokat tudsz használni erre a célra.

Felmérjük, hogy hol található a célcsoportod az Instagramon, erre több okból is szükséged lesz.

Követőszerzés

Az Instagramon több módja van a követőszerzésnek: léteznek a lassú és kényelmes organikus megoldások, illetve az egyes szakértők által ellenzett, mások által viszont előszeretettel használt automatizált módszerek, amelyeknek a segítségével ezresével szerezhetsz releváns magyar követőket az Instagramon. Egy biztos, követők nélkül kárba veszett munka az Instagram marketing (is) - a te dolgod eldönteni, hogy melyiket szeretnéd használni, én megmutatom neked a legütősebb automatizmusokat, amelyek segítenek neked a gyors és hatékony követőszerzésben. Kipróbált, jól működő programokat mutatok, hogy neked már ne kelljen erre pazarolni az idődet és a pénzedet, ill. ügynökségeknek se kelljen vagyonokat fizetned érte.

Posztolás és kommunikáció

Mit posztolj? Hogyan posztolj? Mikor posztolj?

Ezek fontos kérdések, természetesen ezt is bőségesen kielemezzük: megmutatom a legnépszerűbb poszt-típusokat és formátumokat, és ami a lényeg, RENGETEG példa lesz, hogy mindig legyen ihleted a tartalomkészítéshez.

Az Instagram egy olyan felület, ahol a posztok TÉNYLEG eljutnak a célcsoportodhoz - micsoda felüdülés ez a Facebook nullás eléréseihez képest! Te is imádni fogod...

Canva - szép posztok akkor is, ha nem vagy grafikus

Ha még nem ismered (eléggé) a Canva alkalmazást, akkor most itt az alkalom, hiszen megmutatom, hogyan tudsz a segítségével gyönyörű Instagram posztokat/illusztrációkat készíteni akkor is, ha nem vagy grafikus. Na persze nem ez az egyetlen lehetőség, mutatok majd pár alternatívát, illetve más érdekességet is.

Posztok időzítése, automatizálás

Igen - természetesen az Instagramon is sokkal hatékonyabb, ha tömbösítve dolgozol. Ehhez persze szükséges a posztok beidőzítése, amelyhez valamilyen külső alkalmazást kell használni. Azért is hasznosak ezek, mert a segítségükkel számítógépen el tudod készíteni a posztokat, és nem kell a mobilon kínlódni. Hasznos alkalmazásokat mutatok, mint például a Buffer vagy a Later.... a többi meglepetés. :) Ja, és ingyenes megoldást is mutatok, hogy ne menjen rá a gatyád sem.

Hirdetés az Instagramon, Instagram bolt

Természetesen ezzel a témával is foglalkozunk, részletesen megnézzük, hogyan tudsz fizetős hirdetéseket készíteni.

Ezenkívül beszélni fogunk az Instagram bolt beállításáról (ami a Facebook boltodba visz). 

Instagram Story és lehetőségei

Az ún. Instagram storyk számtalan lehetőséget rejtenek magukban, a "Mik ezek a karikák felül?" (alias: highlight-olt storyk) kérdéstől tehát el fogunk jutni a storyk kreatív használatáig, érdekes példákkal.

Live video, IGTV

A videók mindenhol igen közkedvelt tartalmak, nincs ez máshogyan az Instagram esetében sem. Természetesen ezekről is lesz külön lecke.

Statisztikák, analitikák

Ez talán nem a legizgalmasabb téma, de nagyon fontos, hogy megfelelően tudjuk elemezni, értékelni az Instagram analitikákat, ezért erről is szót ejtünk a tanfolyamban.

Ezek lesznek tehát a tanfolyam témái, és összesen 20 leckéből fog állni a tanfolyam. Részletes, képes leírások, számtalan marketingeszköz bemutatása és videók lesznek ebben a bőséges anyagban.

Kérdések és válaszok a tanfolyammal kapcsolatban: 


Hogyan kell elképzelni a tanfolyamot?

A tanfolyam leckéi egy zárt online felületen érhetők el.  A tanfolyamban részletes, lépésről lépésre jellegű, képernyőfotókkal illusztrált írásos anyagok, illetve videók lesznek.

Meddig van hozzáférésem a leckékhez? Lesz elég időm lementeni őket?

Nem kell lementened őket, mivel örökös elérésed lesz a belső felülethez. Mi is pontosan tudjuk, mennyire bosszantó az, amikor fél szemmel a naptárt kell lesned, hogy mikor jár le a hozzáférésed. Mi nem spórolunk a tárhellyel a tanfolyamosaink rovására, a korlátlan elérés nálunk magától értetődő!

Szoktátok frissíteni az anyagot? Ha igen, akkor majd újra fizetnem kell?

A tanfolyamainkat időről időre frissíteni szoktuk. Ha egyszer megvásároltál nálunk egy tanfolyamot, akkor nem kell fizetned a frissítésekért, ez automatikusan jár neked. Szerintünk így korrekt!

Milyen formátumúak lesznek a leckék?

A tanfolyamban részletes, lépésről lépésre jellegű, képernyőfotókkal illusztrált írásos anyagok, illetve videók lesznek.

Mi van, ha valamit nem értek meg elsőre? Esetleg másodikra sem?

Bármikor kérhetsz segítséget tőlem, akár a MarketingMánia ügyfelek zárt Facebook csoportjában, akár e-mailben. 

GYORSASÁGI BÓNUSZ

Ha megrendeled, és 3 munkanapon belül ki is fizeted a tanfolyamot, akkor - a fenti ajándék tananyag mellett - jogosult leszel gyorsasági bónuszunkra is:

A 10 legnépszerűbb Instagram poszttípus

hogy mindig legyen ötleted, miről is posztolj az Instagramra.

Ne feledd, ezt az e-bookot azok kapják, akik 3 munkanapon belül fizetnek. Mi díjazzuk a gyorsaságot és a határozott döntéseket!

Mennyibe kerül?

Talán közhelynek tűnik, de ez a tanfolyam valóban befektetés a vállalkozásod jövőjébe. Megtanulhatod belőle mindazt, amire kisvállalkozóként szükséged lesz az Instagram profi használatához.

És a hozzáférésed nem jár le egy év múlva, mint máshol - mi nem spórolunk a tárhellyel a tanfolyamosaink rovására! Ehhez a tanfolyamhoz végtelen elérés jár. Amíg a MarketingMánia létezik - márpedig még jó darabig tervezzük a létezést :) - mindig hozzáférhetsz az összes megvásárolt tanfolyamhoz, így ehhez is! Armageddon, zombi-apokalipszis esetére ezt nem tudjuk garantálni, de egyébként igen!

A tanfolyam ára: 21.900 Ft

(nincs plusz áfa, ennyibe kerül a tanfolyam!)

Mikor indul?

Amikor megrendeled a tanfolyamot, a befizetés után azonnal hozzáférsz a bónusz anyaghoz, valamint az 1. leckéhez. Majd ezt követően 2-3 naponta kapsz egy új leckét, összesen 20 db-ot. Így elegendő idő marad a leckék elolvasására-feldolgozására, megemésztésére, és a teendők megvalósítására. 

Eddig tudsz jelentkezni a tanfolyamra:

nap
óra
perc
másodperc

Jelentkezési határidő: 05.13. hétfő éjfél

JELENTKEZZ MOST!


Ha bankkártyával vagy PayPallal szeretnél fizetni, kérlek az alábbi gombra kattints:

Ha más fizetési módot választasz (banki utalás, befizetés), akkor kérlek, töltsd ki az alábbi megrendelőlapot:

Tudnivalók a megrendeléssel kapcsolatban:

1. Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.

2. Elállási jog: Az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől a szolgáltatás megkezdése előtt. Elállási szándékodat kérlek, e-mailben jelezd az info@marketingmania.hu címen!

3. Amennyiben megrendeled a tanfolyamot, de nem fizeted ki és nem is jelzed e-mailben az elállást, a továbbiakban sajnos nem áll módunkban kiszolgálni Téged.

4. A tanfolyam kezdete után a fogyasztó nem jogosult a 14 munkanapos elállási illetve szerződésfelmondási jogával élni, a a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § m) a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében, ha a vállalkozás a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg a teljesítést, és a fogyasztó e beleegyezésével egyidejűleg nyilatkozott annak tudomásul vételéről, hogy a teljesítés megkezdését követően elveszíti a 20. § szerinti jogát.

5. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem / Jelentkezem gombra történő kattintással a Gömöry Marketing Bt-vel kötöd. Minden cégadat megtalálható itt: https://www.marketingmania.hu/adatvedelmi-nyilatkozat/

6. Fizetési módok: banki utalás, banki befizetés vagy PayPal. Ha rózsaszín csekkel szeretnél fizetni, kérlek írj az info@marketingmania.hu címre!

7. Számlázás módja: a tanfolyamról e-számlát küldünk e-mailben. 

8. Megrendelésed után e-mailben azonnali visszajelzést fogsz kapni a fizetési tudnivalókról, amit keress a postafiókodban (ha nem találod, nézd meg a Spam vagy Promóciók mappában). A befizetés megtörténtét követően visszaigazolást fogsz kapni, hogy megnyugodhass: biztosítottad a helyedet az online tanfolyamra! A tanfolyam február 11-én, hétfőn indul majd, a délelőtt folyamán mindenkinek kiküldjük a hozzáférést a tanfolyami felülethez, illetve az első leckét. Majd minden 3. napon folyamatosan érkezni fognak az újabb leckék. Ezekről minden esetben e-mail értesítést küldünk.

9. A MarketingMánia zárt Ügyfélcsoportjához a tanfolyami felülettel egy időben kapod meg a hozzáférést.

10. Ez az értékesítési oldal szerzői jogvédelem alatt áll, az itt található szövegek engedély nélküli másolása, más weboldalon történő elhelyezése esetén jogosultak vagyunk kötbér kiszámlázására, melynek összege szövegenként 50.000 Ft / nap.

11. Kérdés, kérés, probléma esetén ide írj: info@marketingmania.hu