Искате ли да изкарвате повече пари?Търсите ли възможност за допълнителен месечен доход с потенциал да прерастне във втора заплата? 

Ако имате желание да започнете да получавате допълнителен доход, очаквам да се свържете с мен!

Това е чудесна възможност, която при сериозно отношение, може да прерастне в основен доход!


За кого е това предложение?

За всеки,

който желае допълнителен доход

За човек,

който иска втора заплата

За теб,

ако искаш да правиш бизнес


Аз си сътруднича с невероятна компания, която е доказала присъствието си на българския пазар и е отворена към партньори в целия Европейски съюз. Компанията има история повече от 25 години, а в България присъства от над 20 години. Доказан партньор, който разкрива огромен потенциал за развитие на всеки нов сътрудник.

За времето, в което развивам своя бизнес, успях да се срещна с великолепни хора, да се убедя в здравословното въздействие на продуктите, да повярвам във възможностите, които ми предложиха. В момента аз споделям всичко научено с всеки мой партньор, така че той да израства с едно добро темпо и да гради основите на сериозен бизнес.

Избирайки да си партнирате с мен в развитието на собствен международен мрежов бизнес, вие избирате професионализъм и отдаденост. Аз вярвам, че този тип бизнес не е за всеки, но всеки, който положи старание и се труди би могъл да постигне всичко, за което мечтае.

Освен в България, можете да си партнирате с мен, ако сте във всяка една държава от Европейския съюз. Потенциалът за развитие в тези многомилиони страни е ОГРОМЕН!

Бъдете първи, за да бъдете лидери!


Как може да изкарвате пари?

Продажби

Можете да продавате продуктите и да печелите от разликата в цената (едро-дребно).

Комисионна

Получавате комисионна, когато пазарувате стоки за себе си, свои познати и/или за препродажба.

Привличане на хора

Получавате комисионна, когато привлечените от Вас хора пазаруват продукти и регистрират нови хора.

Това са трите възможности са печелене на пари. Всеки сам избира дали да продава продуктите, дали да привлича нови хора или да прави и двете. Какъвто и път на развитие да поемете, аз ще съм неотлъчно до Вас и ще Ви помагам, за да печелите повече.