De mi is ez az egész, és miért gondolom, hogy tudok segíteni?

Pár évvel ezelőtt pont olyan tanácstalanul böngésztem az internetet, mint most te.

A férjem ivott, mint a kefekötő, én pedig remegve álltam esténként az ablaknál, hogy vajon milyen állapotban érkezik haza…

Azt hittem, semmit sem tehetek. Vagy elválok – amit nem akartam, mert józan, vagy legalábbis nem részeg állapotában egy nagyon édes, szeretnivaló ember volt az én férjem – vagy tűrök – amit szintén nem akartam, mert a helyzet egyre rosszabb lett.

Megpróbáltam én mindent. Szépen beszéltem és veszekedtem, kedves voltam és pokróc, de semmi nem használt. Kerestem segítséget, de nem találtam. Még orvoshoz is elrángattam, de ő inni akart.

Igazából a férjem sem volt boldog, de én talán még nála is boldogtalanabb voltam. Akartam a változást, ezért aztán bújni kezdtem az internetet és a könyveket. Rájöttem a megoldásra.

Meg fogsz lepődni: nem a férjemnek kellett (először) változni, hanem nekem.Ma a férjem józan. Évek óta az. És mindketten boldogok vagyunk.

Úgy döntöttem, hogy másokkal is megosztom a „titkom”, méghozzá

INGYEN

 Igen, jól értetted, nem kérek érte egy fillért sem, mindössze annyit, hogy add meg a címet, ahova küldhetem.

 

Mi történik, ha megadod az emailcímed?

3 hónapon keresztül 3 naponta kapsz tőlem egy-egy levelet. Azért nem egyszerre a teljes anyagot, mert idő kell az információk emésztésére.

Lesz, amikor nehéz lesz elfogadnod, amit olvasol, és lesz, amikor buzgón bólogatsz majd. A levélsorozat végére pedig egy erősebb ember fog visszanézni rád a tükörből.

 

Amit várhatsz

Kevesebb rettegést

Mert amit ismersz, az már csak feleolyan félelmetes

Haszonosítható információkat

Szenvedélybetegségről, és gyógyulásról

Önismeretet

Talán azt gondolod, erre van a legkevesebb szükséged most. Pedig ez a legfontosabb!

Változást

Elsősorban saját magadban!

Esélyt

Arra, hogy a másik is változzon

Amit nem várhatsz

Önműködő javulást

Nélküled nem megy.
Ha nem akarsz változtatni, ne várj változást.

Azonnali eredményt

Sajnos ez nem olyan, mint egy fájdalomcsillapító, beveszem és negyed óra múlva kutya bajom, hetek, hónapok fognak eltelni, míg látod az eredményt.

Garanciát

Nem ígérem meg neked, hogy a hozzátartozód leáll. Az rajta múlik. Amiben ez a sorozat segít, hogy TE boldogabb legyél, azonban gyakori és kellemes mellékhatása, hogy a szenvedélybeteg is megváltozik.

Hogy vélekednek, akik már kapják a leveleket?

Természetesen nevek nélkül. A te adataidat is ilyen gondosan őrizzük!

Egy olvasó

"Végigolvastam. Többször is.
Én megint találtam benne pár vonatkozó részt ami nagyon ült.Mármint nekem… :)”

Másik olvasó

"Elmondhatatlanul sokat segítettél! Sokszor volt rá példa, hogy visszakerestem a leveleid közül egyiket-másikat, hogy jól rögzüljön a tennivalóm :). Nagyon hálás vagyok Neked, ezért a törődésért! Sokat tanultam, hogyan is viselkedjem"

Még egy olvasó

"Kedves Judit és Lajos! Lehet, hogy nem is gondolnátok,de sokat tudtok segíteni a határokon is túl ki tudja mennyi embernek… ??? És én ezert szeretnem a hálámat kifejezni, meg azt kívánom, hogy soha ne szűnjön meg az oldalatok és hogy minél több embernek tudjatok segíteni."

Negyedik olvasó

“Ahogy haladtam a hírlevélben és a hozzájuk kapcsolódó feladatokban előre, úgy éreztem, szinte napról-napra, hogy változik az életem. Jó irányba változik. Jó szívvel ajánlom hát mindenkinek, mert átgondolt és összeszedett anyagaival VALÓDI segítséget nyújt a szükségben! Sok sikert, csak így tovább! ”

© 2017