• Vind je persoonlijke ontwikkeling belangrijk?
  • Zou je je best bewuster willen zijn van je gedachtes, je keuzes en je handelingen?
  • Voel jij ook dat de meeste bewustwording juist in de dagelijkse dingen zit?
  • Verlang jij naar een structurele uitnodiging om je te verbinden met je hogere zelf?

JA?

Dan is het 365 Buitengewoon Bewuste Vragen programma voor JOU.

Wij hebben 365 vragen voor je gemaakt die je, door ze aan jezelf te stellen en ze op jouw manier mee te nemen je dag in, uitnodigen tot bewustwording. Of je dat nu mediterend, mijmerend, sportend, schrijvend of luierend doet, het werkt! Eenvoudig en effectief.

Want zodra je een vraag in jezelf stelt is daar dat veld wat Eckhart Tolle de leegte noemt. In dat veld zijn ze er, de antwoorden, de inzichten, de creatie-kracht, het bewustZIJN.

Hoe zou het zijn om dat dagelijks te ervaren? Dat er elke morgen een vraag is die, daar mag je op vertrouwen, op enigerlei wijze past.
Een uitnodiging om jezelf te bevragen over keuzes, handelingen, gedachtes. Vervolgens ga jij bevoelen wat je met de vraag wilt; zoek je de leegte, ga je schrijven, mediteren? It’s up to you. Welke krachtige manier kies jij?

Stel je daarnaast eens voor dat niet alleen jij maar alle leden van de 365 BB vragen community met dezelfde vraag bezig zijn, zou dat niet een inspirerend veld creëren van hoger bewustzijn?

Interessant? Lees dan vooral verder want die 365 vragen is nog niet alles!

Iedere 15e van de maand zijn wij er om je te helpen bij het opruimen van dat wat je los wilt laten en we bekrachtigen het nieuwe bewustzijnsveld. Integratie en implementatie.

We doen dit alles in een besloten Facebook groep waar je lid van wordt na aanmelden en betaling. 
De visualisatie/contemplatie/meditatie wordt live verzorgd door een van de teamleden van Buitengewoon Bewust, Günther, Ria of May. Alle drie specialisten op het gebied van keuzes, frequenties, ontwikkeling en bewustZIJN.

Dit geweldige programma heeft een waarde van meer dan 300 euro maar bieden we op dit moment aan voor 149 euro incl. btw,  (nog geen 12,50 per maand).

Een heel jaar (365 dagen) uitnodigingen tot ontwikkeling en bewustzijn inclusief maar liefs 12 online contact momenten die je als vanzelf in die hoge vibe brengen waar Buitengewoon Bewust voor staat.

Dat is 365 BUITENGEWOON BEWUSTE VRAGEN.

Ja, ik wil meedoen!

"Een vraag brengt je onmiddelijk in de Leegte en opent zo het veld van bewust ZIJN"

.