Če se nas je Nenasilna Komunikacija dotaknila, se kar pogosto zgodi, da si jo želimo podajati naprej, bodisi kot profesionalni trenerji, ali pa zgolj občasno, ljubiteljsko. V vsakem primeru kaj hitro spoznamo, da trenersko delo ni ravno najlažje delo na svetu, vsekakor pa zna biti izjemno izpolnjujoče in osmišljajoče.

Na tej štiridnevni delavnici bomo na praktičen in samoraziskujoč način razkrivali nekaj ključnih vidikov dela trenerja nenasilne komunikacije, med drugimi tudi:

- Od kopiranja drugih do lastne trenerske avtentičnosti

- Kako zagotoviti, da vodenja delavnic ne uporabljamo kot terapijo za lastne rane

- Katere so ključne trenerske veščine in kako jih izpiliti

- Učinkovite demonstracije; prednosti in pasti

- Soočanje z in odzivanje na reakcije udeležencev iz najhujših nočnih mor

- Kaj dela delavnico resnično transformativno in živo

- Kako dizajnirati delavnico, da bomo izkustveno obdelali vse stebre NVC- ja

- Od prepričevanja udeležencev do sledenja njihovi življenjski izkušnji

- Asimetrični odnosi in etika trenerskega dela

- Osnovne ideje podajanja NVC-ja v organizacijah.

Trening je namenjen tako izkušenim trenerjem, ki bodo verjetno dobili nove ideje in izpilili svoje veščine, kakor tudi tistim, ki šele razmišljajo o možnosti, da bi se morda spustili na to pot, ljubiteljsko ali pa profesionalno.

Udeležba na treningu ne prinaša CNVC certifikacije, se pa dnevi treninga štejejo k pogojem zanjo.

Pogoj za udeležbo na treningu je udeležba na vsaj 6-ih dnevih delavnic Nenasilne Komunikacije, opravljenih pri CNVC certificiranih trenerjih. V primeru negotovosti, če izpolnjujete ta pogoj, se obrnite na organizatorko Anito Gomezel (anita@osebni-razvoj.si).

Trening bo potekal dva zaporedna vikenda; 12./13. novembra 2022 ter 19./20. novembra 2022 v Ljubljani (lokacija ob prijavi), vsak dan 10h-18h z vmesnim odmorom za kosilo (v lastni organizaciji).

Vsebine se nadgrajujejo, zato je udeležba možna zgolj na celotnem 4-dnevnem treningu.

Cena celotnega treninga (2 vikenda) je 380 eur. Seminar je nerezidenčen. Prijava šteje kot resna po plačilu prijavnine, ki znaša 50% skupne cene.

Vse podatke za plačilo prejmete na email po potrditvi izvedbe dogodka jeseni.

Prijave zbiramo do 31.10.2022

Dogodek bo izveden samo v primeru dovolj prijav. Vašo prijavo lahko oddate kadarkoli do navedenega datuma in rezerviramo vam mesto na dogodku. Za izkazano resnost preko plačila vas bomo prosili od septembra dalje (dobite obvestilo).

Trening vodi

Deluje kot voditelj delavnic, komunikacijski trener, trener mediatorjev, voditelj poglobljenih odmikov, timski coach v podjetjih in organizacijah, ter kot mediator v konfliktih bodisi med posamezniki ali pa v in med skupinami.

Do sedaj je vodil treninge in delavnice v 30 državah na štirih celinah.

Je certificiran trener in mediator s strani Center for Nonviolent Communication, USA, in redno sodeluje kot trener na IIT-jih (International Intensive Training), 9-dnevnih treningih Nenasilne Komunikacije, ki jih organizira ta center.

Za vsa morebitna vprašanja o dogodku se lahko javite na anita@osebni-razvoj.si ali 031 870 474.

Vabljeni, da skupaj poglobimo veščino in dodamo mozaik na naši poti
Nenasilne komunikacije.

PRIJAVNI OBRAZEC

.