Online workshop GezichtsGuasha

Ik had elke avond pijnlijke ogen die er heel vermoeid uitzagen en hoofdpijn. Een druk op mijn ogen en er jaren ouder uitzien. Zo voelde ik mij ook aan het einde van de dag, jaren ouder...

Op een dag ging ik naar de huisarts voor een verwijzing om mijn ogen te laten liften. De huid wat op mijn wimpers lag werd opgemeten en de verwijzing was een feit. Wel had je een eigen bijdragen die je zelf moest betalen. Ik had dat geld op dat moment niet, maar was wel bezig met een studie Chinese Guasha. Dit was een 2 jarige studie op HBO niveau. Een onderdeel hiervan was de guasha van het gezicht. Ik hoorde van de verbluffende resultaten! Ik ben het bij mezelf gaan toepassen. Het resultaat, waar ik zeer blij mee ben is zichtbaar op bovenstaande foto. Mijn ogen zijn gelift, de pijn is verdwenen, niet meer het vermoeide gevoel aan het einde van de dag, en er jaren jonger uitzien is het resultaat!

Dit is ook mogelijk met de diepe lijn die vanaf je neus naar je mond loopt, of de vertikale rimpel tussen je wenkbrauwen, of de kraaienpootjes enz enz.

Ook hebben deze lijntjes, vlekjes, haargroei etc een betekenis voor je gezondheid of je karakter. Het vertelt heel veel over jou!

In een speciale online workshop leer ik je alles wat deze lijntjes, vlekjes, haargroei etc betekenen en leer ik je de guasha technieken voor je de behandeling van je gezicht en decolete! Inloggen in een veilige omgeving, op het moment dat het jou gelegen komt. Gewoon vanuit huis!

Vul onderstaande gegevens in om je op te geven voor deze workshop. De Jadesteen en creme worden thuis gestuurd.