Oj, du missade det!

Porten till Självkraftresan Medlemsskapsprogam 2020 har nu stängt! 

Du kan sätta upp dig på väntelistan så får du mejl med inbjudan nästa gång vi öppnar porten och släpper in nya medlemmar! 

Din guide

Lena Marjoniemi

Mental tränare, mentor, coach, hypnosterapeut m.m. Hon har framgångsrikt hjälpt många hundratals klienter som vill nå sin fulla potential! Det gör hon genom en unik process och kraftfulla, djupgående metoder för optimalt och bestående resultat!

Självkrafts klienter och kunder finns överallt, bl.a beteendevetare, psykologer, lärare, byggnadsarkitekter, ingenjörer, coacher, chefer, golftränare, entreprenörer, IT-företag, Enköpings kommun och Försvarsmakten.

Kom med hos Självkraft!

Inspirationsvideor för Självkraft!

Här kan du se inspelade live-sändningar, guidade EFT-sessioner och få mer inspiration till Självkraft! Klicka på bilden så kommer du till Självkrafts video-kanal på Vimeo. Sen är det bara att välja vad du vill se! 

Inspirationsbrev - Lenas Inre Rum för Självkraft!

När du prenumerant på GRATIS inspirationsbrev får du mer inspiration, unika erbjudanden och en välkomstgåva! En guidad video med alla 17 punkter i EFT-knackning!  Klicka på bilden & fyll i formuläret på hemsidan! 

Facebookgruppen Ta fram din Självkraft! 2019!

Välkommen till gruppen Ta fram din Självkraft 2019 och följ med när vi skiftar namn och grupp till 2020! Här får du inspiration, möta andra och se "LIVE-med Lena"! Klicka på bilden och gå med i gruppen!

GÅVA! Nycklar till Självkraft!

I väntan på möjligheten att bli medlem i Självkraftresan 2020 så vill jag ge dig en gåva som ett litet smakprov på vad du får i medlemsprogrammet 2020!

Inspirationsvideon ingår i "Din guide till Självkraft!" - en av webbkurserna i Självkraftresan Medlemsprogram 2020!