De metabolische blend Smart & Sassy is ontwikkeld en samengesteld om de eetlust tussen de maaltijden te helpen beheersen. De olie kalmeert tevens de maag en zorgt voor een gebalanceerd metabolisme.

Het bevordert de algemene gezondheid en welzijn door het bereiken en onderhouden van een gezond lichaamsgewicht. De metabolische blend is ontwikkeld en samengesteld om de eetlust tussen de maaltijden te helpen beheersen.

Smart & Sassy is een samenstelling van etherische oliën Grapefruit, Citroen, Pepermunt, Gember en Kaneel. Het kalmeert de maag, verhoogt de stemming en zorgt voor een gebalanceerd metabolisme. Smart & Sassy essentiële olie bevat geen diureticum, noch calorieën stimulerende middelen.

Deze bijzondere olie ondersteunt een gezonde levensstijl!

De essentiële oliën van doTERRA zijn zo geconcentreerd en puur dat 1 of 2 druppels voldoende is voor gebruik om de werkzaamheid te ervaren. Dat maakt het gebruik van deze oliën voordeliger dan je denkt!

Flesje van 15 ml (255 druppels) €36,35 incl. verzendkosten. Wil je vaker bestellen dan kan het voordeliger zijn om je in te schrijven, dan ontvang je 25% korting. (eenmalig inschrijfkosten) Wil je hier meer over weten stuur mij dan een mail

Vul onderstaande gegevens volledig in en de olie wordt naar u toe gestuurd

Smart & Sassy

MailerLite