The Canny Collar

De Canny Collar is de beste halsband om een einde te maken aan het eeuwige trekken van uw hond aan de riem.

Gemakkelijk, vriendelijk, veilig en effectief, de Canny Collar helpt je om je hond te laten lopen zonder te trekken. In tegenstelling tot andere hoofdhalsbanden voor honden rukt deze band de kop van uw hond niet naar één kant en komt ook niet in zijn ogen terecht. Lees hier meer.

Uw privacy is belangrijk voor ons en we zullen de informatie die u ons verstrekt alleen gebruiken in overeenstemming met ons privacybeleid. Door uw gegevens in te voeren, meld u zich aan voor onze mailinglijst. We zullen u slechts af en toe e-mailen met hondentips en een productpromotie.


Wat hondenbaasjes zoals u zeggen over de Canny Collar


Louise Deakin en Mitsy

York, VK

"Ik wil jullie enorm bedanken. Dit is echt geweldig, Mitsy was meteen goed en veel rustiger. Ik zou het iedereen aanraden."

Sarah Jones en Murphy

Huddersfield, VK

"Gewoon even laten weten dat Murphy zijn Canny Collar leuk vindt. Vanaf de eerste dag heeft hij helemaal niet meer getrokken - we kunnen het verschil niet geloven!"

Jessica Irvine en Ginny

Regina, Saskatchewan, Canada

"Jullie hebben zowel haar als mezelf de veiligheid en vrijheid teruggegeven om daadwerkelijk te genieten van onze jogsessies en wandelingen samen. Jullie hebben er geen idee van hoeveel ik op dit moment van jullie bedrijf houd!"

Over ons


Onze missie

Wij willen wat de meeste baasjes willen als ze hun huisdier uitlaten: een vrolijke, plezierige en stressvrije ervaring. 

Met de juiste middelen kunt u eenvoudig uw hond uitlaten zonder trekken of ongemakken, zodat de band tussen u en uw hond sterk en speciaal blijft.

Over ons