ОБУЧЕНИЕ ЗА ЛИДЕРИ

ADVANCED LEADERSHIP

“Лидерството като понятие носи много смисъл само по себе си. Лидерът от най-високо ниво, обаче, е този който умее да предизвиква промяна и еволюция вътре в бизнеса. Той е този, който работи с хората на ново, по-високо равнище и създава резултати отвъд очакванията и ограниченията.”

Advanced Leadership е пътят към издигане на бизнеса на една организация на ново, много по-високо ниво на ефективност, ангажираност и продуктивност.

Проучвания показват, че 60-70 % от проектите, планирани за изпълнение в бизнеса, се провалят или поради лошо управление и неангажираност на хората, или поради неефективност на екипите.

Advanced Leadership е това, което ще ви даде инструментите и уменията как да превърнете ръководния си екип и бизнеса си от посредствени в изключителни.

ЗА КОГО Е ТОВА ОБУЧЕНИЕ

Настоящи и бъдещи ръководители на ръководители.

ПРОГРАМА

Обучението се състои от 4 модула и се провежда в рамките на два работни дни.

МОДУЛ 1

Запознаване с Advanced Leadership

Лидерите на най-високо ниво са тези, които ще зададат стандарта, който да следват всички ръководители в компанията. Те са и тези, които е необходимо да бъдат с най-високо ниво на отговорност, в съчетание с няколко изключително важни умения и характеристики.

В този модул ще разглеждаме:

 • Кои са характеристиките, които отличават успешните лидери. 
 • Кои са трите задължителни елемента, които всяка организация е необходимо да има, за да се превърне от посредствена в изключителна.
 • Как можете да интегрирате тези три елемента във вашата компания и да подобрите всички процеси, което да се отрази директно върху ефективността и продуктивността на хората ви.
 • Как да изградим здрава и ангажираща организационна култура..

  МОДУЛ 2

  Advanced Leadership стилове на управление

  Когато става въпрос за вас - ръководителите в организацията - е важно вие да комбинирате няколко стила на управление в подхода си към вашите хора.

  В този модул ще разглеждаме:

  • Кои са различните стилове на управление и как да превключваме от един към друг според конкретната ситуация, така че да извлечем най-доброто от нея. Какви са предимствата на всеки един лидерски стил.
  • Автентичност, мисия, визия, ценности - основите на изграждането на доверие и чувство за принадлежност, които дългосрочно водят към успешни резултати и ангажираност.

  МОДУЛ 3

  Ефективни екипи и изграждане на здравословна работна среда

  Доказано е, че когато лидерите са наясно кои са и какво правят, хората ще ги последват. Това е единственият път за постигане на устойчиво развитие и висока ефективност на екипа.

  В този модул ще разглеждаме:

  • Кои са 5те елемента, които правят всеки екип успешен и защо е важно да ги изградим в определена последователност.
  • Управление на конфликти, стрес и кризисни ситуации. Как да използваме най-трудните моменти в бизнеса като източник на иновации и креативност.
  • Връзка между здравословната работна среда и високата продуктивност на вашите хора. Кои са знаците за токсична работна среда и токсично лидерство и как можем да ги трансформираме в такива, които подкрепят хората да дават най-доброто от себе си.
  • Управление на промяна. Едно от най-важните умения на лидера. За да върви бизнеса и екипа напред и да преминават по-бързо през етапите и емоциите, свързани с промяната. 5 Етапа при Управление на Промяната.

  МОДУЛ 4

  Навици за успех и за увеличаване на вътрешните ресурси

  Силният и ефективен лидерски екип създава огромно предимство за компанията в дългосрочен план. Ето защо е важно лидерите в компанията да бъдат в изключително добра форма - умствена, физическа и емоционална.

  В този модул ще разглеждаме:

  • Елементи на легендарното представяне. Презареждане, растеж, издръжливост.
  • Формули за издигане на личното влияние и какво отличава гениите в бизнеса от всички останали.
  • Изграждане на навици за фокусирано внимание, увеличаване на креативността, достигане до състояние на поток и висока продуктивност.

  ОБУЧЕНИЕТО СЕ ВОДИ ОТ

  МИХАЕЛА ГЕОРГИЕВА

  Михаела вярва в безграничността на човешкия потенциал и че с използване на правилните методи на управление, хората могат да постигнат чудеса в работата си.

  Михаела има повече от 12 години управленски и консултантски опит като ръководител на екипи и проекти, свързани с обучение на лидери и такива, свързани с повишаване на ефективността на хората. Участвала е в създаването и управлението на няколко изключително успешни екипа. Посветила е работата си на откриване на тайната на дългосрочния успех, удовлетворение на работното място и мотивация за постигане на изключителни резултати.

  Методите и уменията, които използва, обединяват най-доброто от няколко сфери. Лидерство, мотивация, справяне със стрес, повишаване на ефективността на екипа, кариерно консултиране. През 2018 година работи с екипа на Саймън Синек в Лондон, за да може още по-добре да разбере какво прави най-успешните екипи в света такива и да вникне в още по-голяма дълбочина в тайните на най-добрите лидери.

  ДАТИ НА ОБУЧЕНИЕТО

  26 - 27 МАРТ 2020

  МЯСТО НА ПРОВЕЖДАНЕ

  СОФИЯ - точна локация ще бъде комуникирана допълнително

  ЦЕНА НА ОБУЧЕНИЕТО

  710 ЛВ

  За 2-ма и повече участника от една и съща компания –
  10% отстъпка за всеки от участниците.

  В цената са включени всички материали за обучението, както и кафе паузи.

  КОНТАКТ ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНИ ВЪПРОСИ

  MIHAELA@LEADERS.BG

  Обучението ще се проведе при минимум 10 участници.


  Проявявате интерес към обучението, но тези дати не са ок за вас? Моля оставете вашия имейл и ние ще ви изпратим информация за следващите дати:

  .