Adventskalender

Er du allerede ved at gå i panik over, at du skal stå for julemiddagen? Kæmper du altid med at få sværen på flæskestegen sprød og andestegen saftig? Så fortvivl ikke! Deltag i min adventskalender: Sådan laver du julemiddagen - uden at få sved på panden juleaften og få for første gang en jul, hvor du ikke er ved at give op på forhånd. 

For første gang nogensinde lancerer jeg en adventskalender. Da det er en adventskalender, sker det kun én gang om året, at du kan deltage i den. Og du kan først deltage igen om et helt år - den havde du ikke regnet ud, vel?

Adventskalenderen er et minikursus i, hvordan du laver den perfekte julemiddag uden at stresse rundt. Tilmeldingen lukker 1. søndag i advent (29. november). Og tilmelder du dig hurtigt, får du en bonus.


Skal du være med?


Du får:

  • En ny juleret hver søndag i advent, du kan øve dig på at lave i løbet af ugen
  • Live-sessioner hver torsdag i december med Stine Bengtsson fra Myfoodblog.dk, hvor du kan stille spørgsmål om retterne og få råd
  • Viden om, hvordan du laver en perfekt langtidsstegt flæskesteg
  • Viden om, hvordan du laver en langtidsstegt andesteg
  • Viden om, hvordan du laver den perfekte risalamande
  • Viden om, hvordan du laver din egen hjemmelavede rødkål
  • Indkøbslister
  • Opskrifter
  • Vinanbefalinger til julemiddagen
  • Konkurrencer, hvor du bl.a. kan vinde kogebogen "And" af Githa Bennorth og vinbogen "Italiens hemmelige vine" af Steen Asmussen


Bonus


Hvis du tilmelder dig inden den 24. november, får du min guide: Sådan forbereder du julemiddag - uden at få sved på panden juleaften.

Guiden skaber et overblik for dig, så du ved, hvilke dage op til jul, du skal lave hvad i køkkenet, så du ikke stresser rundt.

I guiden finder du også en tjekliste, hvor du kan krydse af, når du har lavet tingene.

At være forberedt er vejen til ingen sved på panden juleaften!

Øvelse gør mester

Adventskalenderen er et minikursus, der strækker sig over 1 måned (fra 1. søndag i advent til 4. søndag i advent), men det drejer sig reelt kun om 4 dage, hvor du skal øve dig i at lave nogle af retterne, der serveres juleaften.

Hver torsdag (vi starter d. 26. november) får du indkøbslisten til søndagens opskrift sendt på mail. Derudover vil du også kunne deltage i Torsdagslive på Facebookgruppen kl. 20.00, hvor du kan stille spørgsmål til ugens opskrift.

Hver søndag i advent (vi starter den 29. november) får du ugens opskrift. Du kan selv vælge, om du vil øve dig på opskriften om søndagen eller lave den i løbet af ugen. Lige gyldigt hvad, vil din familie elske dig for, at du kræser om dem med lækkert mad. Du har helt indtil søndagen efter til at øve, før der kommer en ny opskrift.


26/11 - Torsdagslive på Facebookgruppen

29/11 - 1. søndag i advent - langtidsstegt flæskesteg ( 7 timer)

3/12 - Torsdagslive på Facebookgruppen

6/12 - 2. søndag i advent - langtidsstegt andesteg (7 timer)

10/12 - Torsdagslive på Facebookgruppen

13/12 - 3. søndag i advent - risalamande (1 time + 30 min.)

17/12 - Torsdagslive på Facebookgruppe

20/12 - 4. søndag i advent - rødkål (45 min.)

Hvordan får du adgang til Facebook-gruppen? 


Du skal tilmelde dig adventskalenderen for at få adgang Facebookgruppe. Når du har tilmeldt dig adventskalenderen, vil du få en mail med et link til gruppen.

Facebook-gruppen åbner om: 

00 Days
00 Hours
00 Mins
00 Secs
.