Szia vállalkozónő!

FELKÉSZÜLTÉL?

Mire is?

Téged is riogatnak, hogy muszáj változtatni, mert fokozódik a bizonytalanság, romlik a hangulat, homályos a jövőkép, nem éppen ideálisak a piaci körülmények?

Rengeteg olyan információt kapsz, ami nyugtalanít?

Mi van akkor, ha védekezésként változtatsz a megszokott gondolkodásodon? Hogy a fókuszodba ne az álljon amin nem tudsz változtatni? A cél pedig - a nem ideális környezet ellenére - az maradjon, hogy te sikeresen menedzseled tovább a vállalkozásodat? Pánikolás ide, vagy oda? Jól hangzik? 

Ehhez bizony kell egy jól gondolkodó vállalkozó és egy biztos cégalap!

BIZTOS CÉGALAP? AKÁR KISVÁLLALKOZÓKÉNT IS?

HA KERESED A VÁLASZOKAT, 

ELSŐ KÖRBEN KÉT INGYENES LEHETŐSÉGET 

TUDOK NEKED AJÁNLANI A MINDENNAPOKRA 

1. csatlakozz a hALadjunk - vállalkozásfejlesztés nőknek zárt FB csoportunkhoz, melyet Fischer Mónival gondozunk, tanulj a sok KALAUZba feltöltött ingyenes anyagokból, kérdezz, és kapcsolódj!

2. iratkozz fel hírlevelemre, hogy olyan SZERVEZETFEJLESZTÉSI ÉS VÁLTOZÁSKEZELÉSI gondolatokat küldhessek neked, amikkel ellenőrizheted a saját alapjaidat, és nyugalommal felkészülhetsz, bármi is közeledjen!  


KÖVESS MÁS INGYENES TARTALMAKÉRT IS!

Végül, de nem utolsó sorban, mutatok néhány véleményt azoktól, akikkel már volt szerencsém együttműködni.

"Igen, ajánlom Anitát!!! Ajánlom Anitát, ha vállalkozásfejlesztéssel elakadsz! Minden mondata aranyat ér. Hatalmas tudással rendelkezik, mégis úgy kapok minden alkalommal tanácsot, amit azonnal be tudok építeni és előre visz (nem hátra). Képzésein megértem a nagy egészet, az egyéni konzultáción pedig helyére kerülnek a részletek. Nagyon várom a következő workshop-ot is!!!"

"Anitát a hALadjunk csoportban ismertem meg és a csoportos coaching keretében kaptam tőle először segítséget. Szakmai éleslátása, tapasztalata és kommunikációs stílusa egyaránt meggyőző, meglátásai számomra nagyon hasznosnak bizonyultak. "

"Fischer Mónival remek párost alkotnak, nagyon szeretem hallgatni őket (akár élőben, akár felvételről), rendkívül élveztem az eddigi közös munkát és remélem, a továbbiakban is lesz erre alkalom. Szívből ajánlom Anitát, aki vele dolgozik (és beleteszi magát), nem fog csalódni!"

.