MEGJELENT! Családbarát online vállalkozás alapozó, a könyv, ami végre eltünteti az életedből egyesek sajnálkozó, mások lenéző tekintetét, és az anyákat érő hátrányos megkülönböztetés miatti dühöt és elkeseredettséget!

Elég volt abból, hogy feleslegesnek érzed magad a munkaerőpiacon, mert gyermeked van? Itt az ideje, hogy lenéző pillantások helyett végre igazi megbecsülésben legyen részed? Akkor olvass tovább, mert VAN választási lehetőséged!

5 OK, miért olvasd el ezt a könyvet

1. bombabiztos alapokra építhetsz egy stabil jól működő vállalkozást, ami biztosítja, hogy a méltó körülményeket választhasd

2. nem szégyenkezel többé, hogy a hó végén megint kölcsön kell kérned, mert annyira keveset keresel

3. rugalmas munkaidőben tudsz dolgozni, nincsenek túlórák, se szájhúzogató munkatársak

4. elfelejtheted a pénztelenség rémét, a csalódást a gyermeked arcán, amikor aznap többedszerre is nemet kell mondanod, mert "nincs nálad annyi pénz"

5. eltűnnek a frusztráló kirakatok, ahol csak azt látod, mi az, amit nem engedhetsz meg magadnak

6. eltűnik a kiszolgáltatottság, bátran képen röhögheted a munkáltatódat, ha az felmondáskor/visszavételkor törvénytelen feltételeket akar lenyomni a torkodon


Ne aggódj, nem a következő marketing könyvvel leszel gazdagabb, amit elolvasol, aztán felteszel a polcra, hogy „Ok, de most hogy álljak neki ennek az egésznek?”.

Kinek szól a könyv?

 • aki most indítja az első vállalkozását, és nem tudja, merre induljon
 • akinek már van ötlete, és tudni akarja, hogyan vigye azt sikerre
 • akinek elege van abból, hogy teljesen ki van szolgáltatva a munkaadójának
 • aki fontolgatja a vállalkozást, de nem biztos benne, neki való-e
 • aki az offline vállalkozásával meg akar jelenni az online térben is
 • akinek elege van az alkalmazotti létből és a kiszolgáltatottságból, váltani akar, mert hiszi, hogy van választása
 • aki családbarát munkára, rugalmas időbeosztásra vágyik
 • aki ki akarja egészíteni a fizetését, a főállása megtartása mellett
 • aki már sokat tanult a vállalkozásról, de nem állt össze a kép, nem tudta a tanultakat megvalósítani
 • akinek nem úgy megy a vállalkozása, ahogy szeretné
 • akinek nem termel elég bevételt a vállalkozása (lehet, hogy az alapoknál van valami hiba)

Kinek NEM szól a könyv?

 • akinek már van sikeres online vállalkozása (neki már nem tud a könyv újat mutatni, hiszen ő már jól ismeri az utat)
 • aki munkahelyet keres
 • aki nem akar dolgozni
 • aki azonnal (hó végén) pénzt vár a munkával töltött óráiért (vállalkozókat az eredményért fizetik, nem a munkaidőért)
 • aki szerint nem lehet tisztességesen vállalkozni
 • aki a sült galambot várja

Mennyibe kerül?

 1. kb 100 oldal szöveges tartalom, rizsa nélkül
 2. 24 órán belül olvashatod a könyvet (fizetés után)
 3. teljes ár, semmi más költség nem rakódik rá
 4. nincs rizsa,
 5. csak a lényeg, érthetően
 6. nincsenek érthetetlen szakszavak

A könyv ára csak


br. 2990 Ft (AAM)

Ki vagyok én, és miért hallgass rám?

Fekete Eszter vagyok, én is éppen olyan kezdő útkereső voltam, mint te. Tudtam, hogy vállalkozó akarok lenni, vonzott ez a világ. Hajlandó voltam (és vagyok) beletenni a szükséges időt és munkát a vállalkozásépítésbe. Csak azt nem tudtam, honnan kezdjek neki. Akkor még nem volt ilyen információáradat, amint ma, de akkor sem volt könnyű eligazodni. Többféle tanfolyam, nekem vajon melyik lesz jó? Amikor végül sikerült megtennem az első lépést a vállalkozás felé (elkezdtem a piackutatást), nem állt össze a kép. Ott volt előttem a rengeteg adat, nem értettem, mit kellene ebben látnom, hogyan lesz ebből bármi értékelhető eredmény?


Aztán megvettem néhány könyvet (ma már sajnos egyiket sem forgalmazzák) az affiliate marketingről. Nekem ez hozta meg az áttörést. Végre eljutottam oda, hogy működött a vállalkozás, sikerült eladnom. Persze nem a saját termékeimet hanem másokét, jutalékért. Aztán ahogy növeltem a látogatók számát, úgy nőttek az eladásaim is.


Aztán ez kezdett kevés lenni. Ekkor már volt gyakorlatom, egészen mésképp néztem így a vállalkozók világára. Hova jutottam el az online térben? Megvettük a családommal azt a házat, ami megfelelt az elképzeléseinknek. Készpénzzel. :) Gyönyörű helyen élünk, közel van a városhoz, hatalmas telek van, ahol tuduk gazdálkodni, és a gyerekeknek is jut bőven hely játszani. Amikor a kislányomnak bölcsit kerestünk, nem kellett az államira szorítkoznunk, nyugodtan körül tudtunk nézni a magánbölcsik között is. Mivel online dolgozom, a válság sem érintette a munkámat és a bevételünket.


A munka és a magánélet nálam egyensúlyban van. Ez nem azt jelenti, hogy mindig minden tökéletes. Dehogy!c De élhető! Mindig van főtt étel, tiszta ruha, a ház tiszta, rendezett, és dolgozni is van időm. Együtt vagyok a gyerekeimmel, és a férjemre is jut még idő.


Lehetne minden sokkal jobb, lehetne mindent sokkal jobban? Lehetne, bejárónővel meg babysitterrel. :D Szóval nem, nem lettem szupernő. De nincs több rohanás, nincs állandó lelkiismeret-furdalás. Egyensúly van, ami elhozta a nyugalmat a lelkembe és a családomba is.

Szeretnél te is elindulni az úton? Hasonló dolgokra vágysz, amiről meséltem? Gondolom, főleg a munka-magánélet egyensúlyra... :) Én mindenképp arra biztatlak, hogy tedd meg.


DE!


Ne miattam. Ha nem vásárolsz, akkor sincs semmi baj, nem leszel gonosz boszorkány/varázsló. Én enélkül is mindent meg tudok teremteni a családomnak. Magad miatt vásárolj, mert te is el akarod érni a céljaidat, és látod, érzed hogy az online vállalkozás, a termékek online értékesítése el tud juttatni a céljaidhoz!

Tudom, nehéz helyzetben vagy. A környezeted nagyon megnehezíti a dolgodat. Te többre vágysz, mint ami jutott, de alighanem te is azt hallgatod, hogy be kell érni azzal, „amit dobott a gép”. Hogy érd be azzal, amid van, ne vágyj többre. De ugye te is érzed, hogy a vágyaidnak nem tudsz parancsolni? A vágy, ha utat engedsz neki, iszonyatos hajtóerővé válhat. Kitartást ad a neház időkben, és segít abban, hogy elérd a saját sikereidet. Most megnézheted, hogy a vállalkozás valóban a te utad-e, kielégíti-e a benned égő vágyat.

Kattints a sárga "Megrendelem!" gombra!

.