Az Anyabázis bemutatja:

Meghívódat egy fantasztikus lehetőséghez!

LEZÁRULT!

2019-02-05

Jelentkezési határidő

23:00

Nap
Óra
Perc
Másodperc

Ki vagyok Én?

Pár mondatban rólam és az Anyabázisról, hogy tudd, miért is fordulhatsz bizalommal hozzám:

Kertész-Takács Kinga

Az Anyabázis projekt alapitója, valamint a Laura's Room vezetője.


2018 nyarán azzal a céllal indult az Anyabázis első
kuponfüzet projektje, hogy vállalkozó édesanyáknak
segítsünk népszerűsíteni termékeiket és
szolgáltatásaikat édesanyák körében, megfizethető
áron. 

2018 szeptemberében pedig megjelent az első
termékkatalógus is, melyben több, mint 80 vállalkozó
anyuka mutathatta be termékeit egy fotósorozat
keretében.

2019 lesz igazán az Anyabázis éve. Négy teljesen különböző projekt, négy teljesen eltérő téma, négy nagyszerű lehetőség kezdő vállalkozóknak.

Tarts velünk!

Hogyan tudnék NEKED segíteni ebben?

Mindig is szenvedély irányította a munkásságom; ha hiszek egy munkában vagy egy projektben, az utolsó erőmmel is a célt szolgálom. Ez a karrieremben is rengeteget segített. 19 éves koromban kezdtem dolgozni egy multinacionális cégnél, ahol 3 év alatt 5 egyre komolyabb pozícióban sikerült helyt állnom. (Itt találod meg szakmai pályafutásom részleteit >>)

Nem mellesleg, én is kisgyerekes családanyuka vagyok, így tudom jól, mekkora kihívás gyerekek mellett a család megélhetéséről is gondoskodnod. Ezért is szívügyem, hogy minden anyuka bizniszének egy kezdő löketet tudjak adni, összegyűjtve minden tudásomat és tapasztalatomat.


Mi volt a titka a szakmai sikereimnek?


Mindig is hittem abban, hogy öltözködj úgy, ami lenni akarsz, és lásd magad előtt a célt, mint tényt. Mindig segített, ha elképzeltem, hogy egy-egy projektet sikerre viszek. Amikor magam előtt láttam egy-egy kész munkát örömmel töltött el a siker lenge szele. Azt hiszem ezt hívják motivációnak...

De hogy rövidre fogjam, 23 évesen munkahelyet váltottam, újra neki álltam, akkor már globális pozícióban segítettem az információbiztonsagi szektort, imádtam minden percét. Végre egy olyan hely volt ahol nem a korom alapján ítéltek, hanem amit letettem az asztalra. De egy dolgot megtanultam 5 év multis tapasztalatból: Ahhoz, hogy mások elkezdjenek hinni Benned, először Magadban kell hinned. 

Te hiszel Magadban? Én hiszek benned és a vállalkozásodban.

Anyabázis Kuponmagazin 2018

4500 nyomtatott példány

 •  Online: kizárólag a Bababarát Szállások oldalán (45000 fős elérés)
 •  82 résztvevő vállalkozás
 •  24 oldal

Amikor elkezdtem az Anyabázis magazint felépíteni, nagy reményekkel vágtam bele, mint ahogy bárki más egy újdonsült vállalkozásba. Azt is megtanultam, mióta vállalkozom, hogy mindennap tenned kell a céljaidért. Mindig látni kell előre a jövőt. Gondolni arra, hogy mi a hosszútávú cél. Ha Te is szeretsz hosszútávon tervezni és felelősséggel vállalkozni, akkor én most tudok Neked segíteni ebben!

Amit idén a kuponfüzettel szeretnék véghez vinni, az ma még csak egy ágyás, amit mindennap meglocsolok. De lassan a magokat is elvetem, hisz a projekt hamarosan kezdetét veszi és elkezdjük a munkát. Én palántázok, locsolok, gondozom egész évben, Te pedig a gyümölcsöző vállalkozásod után arathatod a sikereket. Én ehhez értek igazán úgy érzem, felépíteni valamit a nulláról. És imádom is csinálni. Sok energia? Nos, igen, a legtöbb emberből a kezdeti lendület hiányzik a legjobban. De ez a leglátványosabb eredmények talaja.Anyabázis Katalógus 2018

Online terjesztés

 •  80 résztvevő vállalkozás
 •  40 oldal
 •  Közös coworking nap keretében fotóztunk, gyermekfelügyeletet biztosítva
 •  Olvasottság: 3000 fő (2018.11- 2019.01 között)

Idén, elhatároztam hogy a kuponfüzet olyasmit fog megvalósítani amire a legnagyobb igény van; országosan eljutni mindenhova. 

Több, mint 20 helyszín van tervben, ahova ha reklámozni kéne magad több száz ezer forintos költséged lenne a megjelenési díjjal és a szórólap nyomtatási költségekkel együtt. Nem akarlak lelombozni, de egy szórólap élettartama egy rendezvényen maximum 2 perc, amíg a következő kukát meg nem találják. A tapasztalat azt mutatja azonban, hogy egy kuponfüzet élettartama sokszorosan több, a legtöbb esetben hazáig kísérjük az olvasót.

Karácsonyi kuponfüzet 2018

Online terjesztés

 •  Karácsony előtti kampány, FB reklám: 24.000 fős elérés
 •  Olvasottság: 6100 fős
 •  Átkattintási arány átlagosan: 20%
 •  Átkattintások összesen: 30.000

Korábbi kuponmagazinunk egyik résztvevője
Puskás Krisztina, a Jelel a Babám! babajelbeszéd oktatói program kidolgozója: 


"Nagyon örültem, amikor tudomást szereztem az Anyabázis kuponmagazin indulásáról! 
Mivel a saját célpiacom pont megegyezett a magazin által megcélzottak körével, így egyből tudtam, hogy ott a helyem, így elsők között jelentkeztem. 

Kingától a teljesség igényével szerkesztett segédanyagokat kaptunk, folyamatos volt a tájékoztatás,és különösen hálás voltam azért, mert mindig nagyon hamar, részletes és pontos válaszokat kaptam a felmerülő kérdéseimre.

Az elektronikus kuponfüzet esetén már érzékelhető volt az a tendencia is, hogy nem elégszik meg az Anyabázis csapata egy elég jó kuponfüzettel, hanem a korábbi visszajelzéseket beépítette az újabb kiadványba, a legjobb akar lenni ezen a területen.

A babajelbeszéd tanfolyamaimra való jelentkezők között szép számmal akadtak olyanok, akik hivatkoztak a kuponkódokra, így nekem már az első kiadványnál meg is térült a korábban befektetett összeg. 

Mindenkinek csak ajánlani tudom az Anyabázis kuponfüzetben való részvételt, hisz együtt sokkal könnyebb megszólítani azokat a családokat, akikért nap mint nap dolgozunk.
"

Hadd érzékeltessem, mennyire eszméletlenül megéri ez Neked...


Csak pár példa a rengetegből, amire alapból költened kell, ha nincs segítséged:

 • idén az összes Baba Expon ott lesznek a kuponmagazinok és ebből húsz lesz idén - egy kiállítói ár 10.000 Ft, azaz húsz alkalomra 200.000 Ft lenne Neked
 • A welcome csomagokban való megjelenés alapból 10.000 Ft Budapesten, 5000 Ft vidéken és ezekben is bőven benne leszünk
 • ezen felül nem említettem még a nyomtatást, a kampánybüdzsét, és minden olyat, ami félmillióra is feltornázhatja akár csak a marketing költségeidet.

Én viszont egy ilyen prémium megjelenítést nem ennyiért biztosítok! Mint feljebb írtam, nekem a célom, hogy a vállalkozó anyákat felöleljem és együtt, egy ideális, sikeres és profitáló üzletet tudjunk megteremteni olyan szuper lehetőségekkel, mint ez!

Te, 15.000 nyomtatott példányunkba való bekerüléshez három kedvező árú csomagunk közül is választhatsz:

Azaz:

 • Kicsiben is feltűnök! Csomagunk (negyed oldalas megjelenés):
  25.000 Ft + ÁFA
 • Féloldal nem félsiker! Csomagunk (féloldalas megjelenés):
  35.000 Ft+ ÁFA
 • Mindent bele! Csomagunk  (teljes oldalas megjelenés):
  50.000 Ft+ ÁFA
(Egy-egy csomag részleteit tekintsd meg táblázatunkban!)

Viszont pontosan tudjuk,  mennyire szüksége van egy kezdő vállalkozásnak a támogatásra, főleg így év elején, így bármelyik csomagot is válaszd, számlázni csak február végén fogunk - azaz egy hónappal a jelentkezésedet követően kell fizetned a kiválasztott megjelenési csomagodért!

RENDEZVÉNYEK

1. BABA EXPO- ZALAEGERSZEG

2. BABA EXPO- DEBRECEN

3. BABA EXPO- MISKOLC

4. BABA EXPO- BUDAPEST (HUNGEXPO)- 2 alkalommal

5. BABA EXPO- GYŐR

6. BABA EXPO- SZEGED

7. BABA EXPO- KECSKEMÉT

8. BABAKUNYHÓ VÁRANDÓS NAPJA - BUDAPEST

9. BABAFESZTIVÁL- BUDAPEST

(A Baba Expo felsorolt rendezvény tervei az első félévre vonatkoznak, ugyanezeken a

helyszíneken az év második felében is részt vesz)

HELYSZÍNEK

BABA-MAMA FOGLALKOZTATÓK

BABABOLTOK

FODRÁSZ & KOZMETIKAI SZALONOK

Korábbi kuponmagazin partnereink nagy számban adtak pozitív visszajelzést az általunk nyújtott kommunikációról, grafikai munkáról és többségük már arról is visszajelzett, hogy részt vennének a következő számban is!

Még ennyi ideig csaphatsz le:

Nap
Óra
Perc
Másodperc