Hogyan válaszd ki a tökéletes játékot?

A játékboltok polcai roskadoznak a játékoktól, a webáruházakban óriási a kínálat és Te mégis tanácstalanul állsz, amikor játékot szeretnél vásárolni?

Akkor ez a könyv pont Neked szól és most ingyen a Tiéd is lehet!

Az ajándék e-book értéke 4990 Ft, de a mai játékok árait figyelembe véve jóval több felesleges kiadástól mented meg a pénztárcád.

Gene Perret amerikai komikus tette fel egyszer az alábbi viccesnek tűnő kérdést:

"Miért van az, hogy minél drágább egy játék, annál valószínűbb, hogy a gyerek a dobozával akar inkább játszani?"

Valóban nincs könnyű helyzetben az a szülő, aki olyan játékot keres gyermekének, ami korosztályának megfelelő, amivel szívesen és hosszan játszik, ami fejleszti, netalán tartós és esztétikus darabja lehet a gyerekszobának. Arról már nem is szólva, hogy természetes, környezetbarát anyagokból készüljön.

A reklámok nap mint nap igyekeznek meggyőzni bennünket arról, hogy melyek azok a játékok, amelyek nélkülözhetetlenek a gyermekünk számára, ugyanakkor sokszor épp ezek az agyonreklámozott termékek válnak pillanatok alatt megunt, félretett kacattá...


Ezt a kézikönyvet pont azért készítettem, hogy magabiztosan tudj játékot választani gyermekednek. Sőt, a könyvben leírt gyakorlatok segítségével úgy fejlesztheted őt, hogy még játékot sem szükséges vásárolnod.

Ez az e-book Neked szól, ha

  • szívesen foglalkozol gyermekeddel és erre a tevékenységre mindig tudsz minőségi időt szánni
  • felismered, hogy egy játék megvásárlása önmagában nem elég a megfelelő fejlesztéshez
  • érzed, hogy a közös játéknak és foglalkozásnak varázsereje van
  • a gyermekednek is szeretnéd átadni a valódi értékeket, a játékok tiszteletét és azokkal való bánásmódot
  • szeretnél megszabadulni attól a szorongástól, hogy egy újabb felesleges játékot vásároltál és csupán pénzkidobás volt az egész 

Az okos baba kézikönyv tartalmából

Hogyan fejlesztenek a játékok?

Ebben a fejezetben, egy téves, a játékokkal kapcsolatos hibás gondolati mintát szeretnék teljesen más síkra helyezni és megtanítani a szülőket,  hogy a játékszerek a gyermekek fejlesztésének remek eszközei lehetnek.

Játéktípusok bemutatása

Az ismert játékok pl. csörgők, rágókák, játszószőnyegek bemutatása konkrét fejlesztési magyarázatokkal és javaslatokkal. Nem mindegy az sem, hogy a játékszer hozzáértő személy kezébe kerül-e...

Játékok és gyakorlatok

Rengeteg egyszerű, otthon fellelhető eszköz segítségével köthetjük le csöppségünk figyelmét, aki így nemcsak szórakozik, de tanul és fejlődik is...


A WoollyToys alkotójáról


Helló, Csongrádi Ági vagyok a WoollyToys játékok megálmodója. 
Játékokat készítek azért, hogy gyermekeink kiegyensúlyozott, tudatos és boldog felnőttekké váljanak egy élhetőbb, tisztább világban.

Velem tartasz?
KÉRD MOST AZ OKOS BABA E-BOOKOT!

Az ingyenes könyvet letölthető pdf formátumban küldöm e-mailben, ezért kérlek add meg az adataidat.

.