Ajándékozz egyedi élményt könyvbe foglalva

Szeretnél igazi örömet szerezni?

Egy regény, mely a megajándékozottra vagy a választott személyre van szabva. Hogyan?
A főhős nevét módosítjuk a megrendelésed alapján és mindenütt kicseréljük a szövegben. A feleség vagy barátnö is szerepeltethetö a sztoriban, valamint egyéb tulajdonságok is megadhatóak mint pl. a hajszín vagy szemszín.

https://roladszolkonyvek.hu/

Hamarosan megjelenik

Az el NEM lopott gyémánt

Legyél Te a főhős, mentsd meg a barátod életét és közben gondoskodj arról, hogy a történet végén a gyémánt sorsa meglepő fordulatot vegyen!

Iratkozz fel 2020.04.30-ig, hogy mindenről értesülj a megjelenése kapcsán!

 • rögtön küldök neked egy részletet emailben a könyvből
 • szavazhatsz a végleges borítót illetően
 • értesítés, amint megjelent a könyv
 • minden feliratkozó 10% kedvezményt kap megjelenés után a könyv árából
 • a feliratkozók között kisorsolunk egy ingyenkönyvet, melyet természetesen testre is szabunk neked
 • ha tovább ajánlod az oldalt, akkor további 10% kedvezményt kapsz az árból (fontos, hogy akinek ajánlod, az majd a "Ki ajánlotta" mezőbe megadja a nevedet)


Add meg az e-mail címedet és cserébe minden fent említett kedvezményben részesülsz, valamint azonnal kezdheted is az olvasást!

Iratkozz fel! Olvass bele most!

Ne aggódj, nem küldök SPAM-et, hisz azt én sem szeretem!

A "Rólad Szól Könyvek" a legjobb választás

Ezekben a könyvekben Te mondod meg, ki legyen a történet főhőse

Készen állsz?
Nézd meg, hogyan varázsolhatsz igazi meglepetést kedvesed, barátod, ismerösőd arcára! 
Minden könyv szorgos, magyar kezek munkája ;)

Sok kaland, rengeteg fordulat, egy kis romantika!

Az el NEM lopott gyémánt

Vajon mi történne, ha nekiindulnál Ukrajnának, Moldáviának pénz és felkészültség nélkül, hogy különleges kalandokat élj át, amiből bestsellert írhatsz? És mi lenne, ha az élet tálcán kínálná az izgalmas fordulatokat és véletlenül pont ugyanarra a vonatra szállnál fel, amire egy fegyverkereskedő halottnak hitt mostohafia, akinél egy különleges, színét változtató gyémánt lapul? Vajon miként jutna hozzád? Egyáltalán az-e, az igazi kő? Mikor, kinél van az eredeti és hogy csempészik határokon át? Mit tennél, ha megtudnád, hogy a legjobb barátod is belekeveredett és eltűnt? Segítenél a fiatal feleségének vagy inkább a gyémánt érdekelne?


Kinek ajánlott a könyv?

Ajánljuk ezt a történetet a fiatal (14+) korosztálytól kezdve egészen az idősekig mindenkinek, akik a gondolkodtató, szövevényes krimiket kedvelik, de ugyanakkor egy könnyed kalandregényre vágynak.

Mi lesz a barátod sorsa?

Mi lesz a barátod sorsa? Ki találja meg? Egyáltalán elkezdik keresni? Érdekel valakit az élete? Vagy a barátai figyelmét eltereli a kő ragyogása?

Te mit tennél?

Hogy oldanád meg, hogy végül minden szempontból happy-end legyen, mindenki megmeneküljön és a kő is hozzád kerüljön?

Legyél Te a főhős

A főszereplő helyébe képzelheti magát akárki, mivel hősünk nem az erejével, hanem elszántságával és ötleteivel oldja meg a nehéz helyzeteket ebben a tanulságos történetben, mely meglepő, de boldog véget ér.

Szeretnék értesítést a könyv megjelenéséről

Ne maradj le róla

Nem küldök SPAM-et, hiszen azt én sem szeretem!

Nap
Ora
Perc
Mp

Iratkozz fel! Olvass bele most!

Ne aggódj, nem küldök SPAM-et, hisz azt én sem szeretem!

MIK IS AZOK A “RÓLAD SZÓL KÖNYVEK”?

A “Rólad Szól Könyvek” olyan felnőtteknek írt történetek, amelyekben mindenki szerepelhet, akár főhősként, akár mellékszereplőként is. Egy olyan könyv, egyedi ajándék, amelyben a megajándékozott önmagával találkozik a sztoriban. Te, a megrendelő, határozod meg, hogy a jellemleírás és a történet alapján, kinek milyen szerepet adsz a sztoriban. A szereplők nevét, hajszínét, szemszínét és egyéb jellemzőit szintén megadhatod! A könyv tartalmazhatja a személyes üzenetedet ill. dedikálásodat is.

Minden könyvet én, személyesen szabok testre a megrendelés után! Tehát bizonyos technikai határokon belül, szinte bármire nyitott vagyok, ezért kérlek ne habozz kérdezni! Minden könyv szorgos, magyar kezek munkája ;)

MIÉRT IGAZÁN JÓ AJÁNDÉK EGY ILYEN KÖNYV?

Legfőbb célom, hogy az általad megajándékozni kívánt személy, az egyik legmaradandóbb és legszemélyesebb minőségi ajándékot kapja, mely egyszerre szórakoztat és elgondolkodtat. A legfontosabbnak azt tartom, hogy igényes és minőségi munkák kerüljenek ki a kezemből. Minden elkészült kézirat korrekciós, majd lektori ellenőrzésen megy keresztül és csak ezután kerül eladósorba.

Arról biztosíthatlak, hogy egy ilyen könyv nem porosodik ott senki polcán, vagy hever a még bontatlan ajándékok között.

Hogy miért?

- Egyrészt egy jó könyvet szinte le sem lehet tenni, ha jól megírt és fordulatos a sztori

- Másrészt pedig ki ne olvasna el, egy olyan könyvet, amelyben ő maga a főszereplő? na meg, föleg ha ez egy ajándék

Mondd meg Te, ki legyen a történet főhőse!

Teljesen egyedi, testreszabott

Ez egy olyan történet, amelyben bárki szerepelhet, akár főhősként, akár mellékszereplőként is. Egy olyan könyv, egyedi ajándék, amelyben a megajándékozott önmagával találkozik a sztoriban. 

Magyarországon csak itt, nálam kapható

Ilyen, személyre szabott könyv, Magyarországon még csak itt, nálam kapható. Ezzel garantált a meglepetés, hiszen, ha csak nem visszatérö vásárló vagy, biztos nem kapott még ilyet a kiszemelt.

100% pénzvisszafizetési garancia

Ha nem tetszik a könyv, vagy úgy érzed, hogy csalódtál, akkor visszafizetem a teljes vételárat.

GARANTÀLOM, hogy ezzel okozod a legnagyobb örömet és meglepetést

Készen állsz? Lepd meg valami igazán egyedivel az ünnepeltet!


Ha szeretnél valami értékest és időtállót adni
Ha eleged van a kommersz ajándékokból
Ha szeretnél személyes élményt ajándékozni

Ne vegyél több értelmetlen, polcon porosodó ajándékot, próbáld ki ezt! A sikert garantálom! 
Minden könyv szorgos, magyar kezek munkája ;)

Iratkozz fel! Èrtesülj mindenről a megjelenés kapcsán

Megéri

 • rögtön küldök neked egy részletet emailben a könyvből
 • szavazhatsz a végleges borítót illetően
 • értesítés, amint megjelent a könyv
 • minden feliratkozó 10% kedvezményt kap megjelenés után a könyv árából
 • a feliratkozók között kisorsolunk egy ingyenkönyvet, melyet természetesen testre is szabunk neked
 • ha tovább ajánlod az oldalt, akkor további 10% kedvezményt kapsz az árból (fontos, hogy akinek ajánlod, az majd a "Ki ajánlotta" mezőbe megadja a nevedet)

Add meg az e-mail címedet és cserébe minden fent említett kedvezményben részesülsz, valamint azonnal kezdheted is az olvasást!

Iratkozz fel! Olvass bele most!

Ne aggódj, nem küldök SPAM-et, hisz azt én sem szeretem!

Az ötlet megalkotójáról

RÒLAM


Magamról? Általában nem szeretek magamról írni, de ez talán mégis elengedhetetlen ahhoz, hogy jobban megismerjük egymást. Hol is kezdjem?

Orsi vagyok, túl a három X-en, van egy gyönyörű kislányom és egy szuper férjem. Gyengém a Túró Rudi és a sajtos-tejfölös Lángos. Igazság szerint gazdaságinformatikus vagyok, de mindig is szerettem volna egy saját vállalkozást, amit önerőből felépítek és tényleg büszke lehetek magára a termékre és az ötletre is. 2018 elején meg is jött az ihlet:

Az egész úgy kezdődött, hogy az akkor féléves kislányomnak aznap valahogy nem volt kedve aludni. Miután aztán végre elszenderedett, én még ültem az ágyon mellette, kezemben egy könyvvel, amiből rengetegszer olvastam fel neki, különösen ez alkalommal.

Gondolataim aztán valahogy tovább siklottak a saját gyermekkorom és a mesék világába. Eszembe jutott, hogy édesapám mindig kissé átformálta az esti meséket, hogy valahogy rólam szóljon. Voltam jó párszor hercegnő, királykisasszony és a suszter legkisebb lánya is. Imádtam. Sokkal jobban szórakoztatott, mintha ismeretlen szereplőkről mesélt volna. Manapság már persze sok olyan mesekönyvet kapni, melyek személyre szabhatóak. Ezzel le is zártam magamban ezt a gondolatsort, ráhúztam kislányomra a takarót, és kimentem a szobából.

Kezembe vettem a karácsonyra kapott regényt és leheveredtem vele a kanapéra. Szerettem volna én is kikapcsolódni kicsit. Èpphogy csak elkezdtem olvasni, amikor szöget ütött a fejemben a gondolat: Miért ne lehetnének felnőtteknek szóló, szintén személyre szabható könyvek is? Vagy már van ilyen? Zsebembe nyúltam a telefonomért és elkezdtem böngészni. Magyar vonatkozásban nem találtam semmi ilyesmit, ellenben német és angol oldalakon már annál többet. Teljesen felvillanyozódtam és eldöntöttem, hogy belevágok. Röviddel ezután elkezdtem kidolgozni és megvalósítani a részleteket. Szeretném, hogy a magyar olvasótábor is megismerje és megszeresse az ilyen típusú könyveket.

Hát így született meg a “Rólad Szól Könyvek” ötlete.

Maradt még megválaszolatlan kérdésed?

Keress bizalommal

Üzenj, kérdezz itt és most...

vagy keress a következő telefonszámon:
+36 30 251-8033

vagy küldj e-mailt:
info@roladszolkonyvek.hu


A lényeg, hogy bárhol és szinte bármikor elérsz! Ez nem egy multi vagy chat-boot, hanem csak én, jómagam.
Ne feledd, minden könyv szorgos, magyar kezek munkája ;)

.