Dedikált könyvet szeretne? Átutalással?

Jó helyen jár!

Üdvözlöm! 

Köszönöm, hogy érdeklődik a könyvem után. Megtisztelő, hogy dedikált példányt szeretne beszerezni. Az alábbiakban leírom, mit kell tennie ahhoz, hogy a dedikált könyvet a kezébe foghassa.

FIGYELEM!

Az alábbi információk a Magyarország területére történő postázásra vonatkoznak. Külföldre történő rendelés előtt kérem, írjon nekem a kapitanyvoltam@gmail.com e-mail címre.

                      ⬇️ ⬇️ ⬇️ ⬇️ ⬇️

4 egyszerű lépés és öné lesz egy dedikált könyv:

1.) Pénz átutalás

Egy könyv rendelése esetén utaljon át 3450 forintot ide:

Váczi István, 

OTP Bank, 11731063-21455704

FIGYELEM!

Két könyv esetén az utalandó összeg összesen 6900 forint.

Három vagy több könyv esetén az utalandó összeg könyvenként 3450 forint + 1900 forint postaköltség.

2.) Meg-jegyzés:

Az átutalás megjegyzés rovatába írja bele:

- Könyv rendelés (Ha ön rendeli a könyvet.)

- Az ön nevét, ha másnak a bankszámlájáról utalják a pénzt.

3.) Email

Írjon egy e-mailt ide: kapitanyvoltam@gmail.com

- Az e-mailbe írja bele a pontos postacímét!

- Írja meg kérem, hogy kinek a nevére kéri a könyvet dedikálni, és írjon egy két információt erről a személyről (például munkahely, hobbi...) Ha ezt nem szeretné megadni, nem probléma, enélkül is megy a dolog, csak így egyedibb lehet a dedikáció. 

- Legyen szíves és írja meg a telefonszámát, hogy ha szükséges, akkor gyorsan is el tudjam érni.

4.) Várja a könyvet

A postai kézbesítés ideje kb. 4 nap.

Az átutalás és az email megérkezését követően 1-2 napon belül dedikálom a könyvet, és én magam postára is adom. 

Egy vagy két könyv esetén az(oka)t egy darab fehér, buborékos borítékban fogom küldeni, amit bedobnak majd a postaládába.

Három vagy több könyv esetén már csak csomagként tudom küldeni.

FIGYELEM!

A postai kézbesítés ideje a feladástól számítva várhatóan 4 munkanap lesz. Kérem, így számoljon egy esetleges ajándékozásnál.

Ha meglepetésnek szánja a dedikált könyvet, akkor oda kérje a szállítást, ahol a megajándékozott nem fogja maga kivenni a postaládából!

FIGYELEM! FONTOS!

Amennyiben dedikált könyvet vásárol, úgy az általam személyesen a könyvbe tollal írt egyedi dedikálás miatt a későbbiekben a könyvet visszavenni és a vételárat visszafizetni nem áll módomban. Kérem, hogy emiatt különös gondossággal járjon el ez ügyben. !

Figyelem! Fontos!

Az adatainak a megadásával hozzájárul, hogy ezen adatai általam kezelésre, pontosabban rögzítésre kerüljenek. Erekre az adatokra a könyv részlet kiküldése miatt van szükségem. Természetesen ezeket az adatokat senkinek nem adom át, nem mutatom meg, senki másnak nem teszem hozzáférhetővé. A későbbiekben saját magam használom fel, amennyiben valamelyik termékemről tájékoztatást, vagy ajándék anyagot szeretnék önnek küldeni. Ha erre majd nem tartana igényt, minden levelem végén lehetősége lesz leiratkozni. Erről bővebben a lap alján az "Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat"-ban olvashat. 

Köszönöm a bizalmát! 

Üdvözlettel: Dr. Váczi István

A szerzőről:

Dr. Váczi István

25 év rendőrség és közel 13  rendőrkapitányi beosztás után leszereltem és megírtam a Kapitány voltam című könyvet, amely eddig 25 országba jutott el. Az olvasók 200 képet küldtek vissza arról, hogy hol olvasták a könyvet. A könyv járt már például az USA-ban, Mexicóban, Izlandon vagy Dél-Európa tengerparti országaiban, és Ausztráliában is. 

Nézze meg a saját szemével a képeket a Facebookon!

A munkafüzetről hallott már? A "Gyakorlati tanácsok rendőrségi ügyekhez" munkafüzetről - én írtam!

Szeretné hatékonyan rendezni a rendőrséggel kapcsolatos ügyeit? Vagy azt gondolja, önnek ilyen ügyei sosem lesz? Biztos ebben?

Ha a biztonságra törekszik, akkor rendelje meg a Gyakorlati tanácsok rendőrségi ügyekhez munkafüzetet. Ez egy 17 oldalas gyakorlati tanács gyűjtemény, ami nagy segítség lesz önnek a rendőrséggel kapcsolatos ügyei intézése során. 25 évig voltam rendőr, ebből majd 13 évig voltam rendőrkapitány. Sok ügyet intéztem, tudom, mik a leggyakoribb kérdések. Igazoltatás, bírság, gyorshajtás, idézés, betörés, kellemetlen szomszéd, erőszakos családtag, feljelentés, talált tárgyak, gépkocsi adás-vétel, elvesztett iratok? Csak beleolvas, és egyből tudni fogja, hogy mit is kell tennie az adott helyzetben. Ezen kívül gyakorlati példákkal elmagyarázom a leggyakoribb bűncselekményeket, csak hogy még véletlenül se kövesse el őket. 

Ne fizessen ezekért az információkért tízezreket, főleg ne a szabadságával fizessen érte! 

Kattintson a lenti gombra és egy fél pizza áráért már sokat tett a saját és a családja biztonságáért!

.