Dedikált könyvet szeretne?

Jó helyen jár!

Üdvözlöm! 

Köszönöm, hogy érdeklődik a könyvem után. Megtisztelő, hogy dedikált példányt szeretne beszerezni. Az alábbiakban leírom, mit kell tennie ahhoz, hogy a dedikált könyvet a kezébe foghassa.

FIGYELEM!

Az alábbi információk a Magyarország területére történő postázásra vonatkoznak. Külföldre történő rendelés előtt kérem, írjon nekem a kapitanyvoltam@gmail.com e-mail címre.

                      ⬇️ ⬇️ ⬇️ ⬇️ ⬇️

3 egyszerű lépés és öné lesz egy dedikált könyv:

1.) Bankkártyás fizetés

A szöveg alatt talál egy zöld vásárlási gombot

Az ismertető szöveg alatt talál egy zöld vásárlási gombot: Megrendelem a dedikált könyvet felirattal. Erre kattintva eljut a rendelési oldalra. Ott megrendeli a könyvet és bankkártyával ki is tudja fizetni.  

Ha több könyvet szeretne, ott azt is be tudja állítani. 

2.) Email

Írjon egy e-mailt ide: kapitanyvoltam@gmail.com

- Az e-mailbe írja bele a pontos postacímét!

- Írja meg kérem, hogy kinek a nevére kéri a könyvet dedikálni, és írjon egy két információt erről a személyről (például munkahely, hobbi...) Ha ezt nem szeretné megadni, nem probléma, enélkül is megy a dolog, csak így egyedibb lehet a dedikáció. 

- Legyen szíves és írja meg a telefonszámát, hogy ha szükséges, akkor gyorsan is el tudjam érni.

3.) Várja a könyvet

A postai kézbesítés kb. 1-4 nap között várható

Az átutalás és az email megérkezését követően 1-2 napon belül dedikálom a könyvet, és én magam postára is adom. 

Egy vagy két könyv esetén az(oka)t egy darab fehér, buborékos borítékban fogom küldeni, amit bedobnak majd a postaládába. Tehát nem kell átvennie a futártól!

Három vagy több könyv esetén már csak csomagként tudom küldeni.

FIGYELEM!

A postai kézbesítés ideje a feladástól számítva várhatóan 1-4 munkanap lesz. Ez függ a postai kapacitástól, a kézbesítési címtől. Kérem, így számoljon egy esetleges ajándékozásnál.

Ha meglepetésnek szánja a dedikált könyvet, akkor oda kérje a szállítást, ahol a megajándékozott nem fogja maga kivenni a postaládából!

FIGYELEM! FONTOS!

Amennyiben dedikált könyvet vásárol, úgy az általam személyesen a könyvbe tollal írt egyedi dedikálás miatt a későbbiekben a könyvet visszavenni és a vételárat visszafizetni nem áll módomban. Kérem, hogy emiatt különös gondossággal járjon el ez ügyben. !

FIGYELEM! FONTOS!

Az adatainak a megadásával hozzájárul, hogy ezen adatai általam kezelésre, pontosabban rögzítésre kerüljenek. Erekre az adatokra a könyv részlet kiküldése miatt van szükségem. Természetesen ezeket az adatokat senkinek nem adom át, nem mutatom meg, senki másnak nem teszem hozzáférhetővé. A későbbiekben saját magam használom fel, amennyiben valamelyik termékemről tájékoztatást, vagy ajándék anyagot szeretnék önnek küldeni. Ha erre majd nem tartana igényt, minden levelem végén lehetősége lesz leiratkozni. Erről bővebben a lap alján az "Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat"-ban olvashat. 

Köszönöm a bizalmát! 

Üdvözlettel: Dr. Váczi István

.