Szeretnél kikapcsolódni, de nincs időd olvasni?

Akkor jó helyen jársz!

Körülvesz minket a koronavírus járvány. A szórakozási lehetőségek beszűkültek. A stressz nagy. Bizonyosan te is egy kis felhőtlen kikapcsolódásra vágysz. Valamire, ami elűzi az unalmat és a félelmet ezekben a vészterhes napokban. 

Akkor pont jó helyen jársz!

Hallgasd akkor, amikor csak szeretnéd!

A Kapitány voltam hangoskönyvemben 79 olyan vidám rendőrségi történetet hallgathatsz meg, amelyek garantáltan szórakoztatóak és megnevettetnek.

Mindehhez nem kell kimozdulnod otthonról.

Itt az első könyvem HANGOSKÖNYV változata! Ráadásul én magam, azaz a szerző olvastam fel egy professzionális hangstúdióban! A teljes felvétel ideje 5 óra 51 perc.

A HANGOSKÖNYV az interneten keresztül az általam megadásra kerülő Google Drive tárhely címről mindjárt két módon is letölthető. Mindkettő mp3 fájl formátumban lett rögzítve, és te döntöd el, melyiket töltöd le. Én mindegyiket odaadom neked. Ha úgy tetszik, töltsd le és legyen a tiéd mindkettő.

Az első lehetőséged az, hogy a teljes hangoskönyvet letöltöd egyben. A második lehetőséged az, hogy a 79 történetet külön-külön, egyesével töltöd le. 

Az alábbiakban leírom, mit kell tennied ahhoz, hogy a tiéd legyen az első kötetemnek, a Kapitány voltam - Válogatás a rendőrség titkaiból című általam felolvasott HANGOSKÖNYVEM.

Vedd meg most!

                      ⬇️ ⬇️ ⬇️ ⬇️ ⬇️

3 egyszerű lépés és máris a tiéd lesz a HANGOSKÖNYV:

1.) Bankkártyás fizetés

A szöveg alatt találsz egy zöld vásárlási gombot

Az ismertető szöveg alatt találsz egy zöld vásárlási gombot: Megveszem a HANGOSKÖNYVET felirattal. Erre kattintva eljutsz a rendelési oldalra. Ott pár adat megadásával egy perc alatt megrendelheted a hangoskönyvet és kiválaszthatod, hogy bankkártyával vagy átutalással szeretnéd kifizetni.

2.) Email

A vásárlás után kapsz tőlem egy emailt, benne a letöltési linkkel

A sikeres bankkártyás fizetés után 2 perc múlva kapsz tőlem egy emailt. Ebben megküldöm neked a Kapitány voltam című könyv HANGOSKÖNYV verziójának elérési, letöltési linkjeit.

Az egyik linkkel eljutsz oda, ahol a teljes hangoskönyvet le tudod tölteni egyben, azaz, egy fájlban lesz mind a 79 történet. Pontosan olyan sorrendben, ahogyan az a könyvben is szerepel.

A második linkkel egy olyan mappához vezetlek, ahol a 79 történet egyesével van feltöltve. Ha szeretnéd, akkor innen külön-külön, egyesével is le tudod tölteni az egyes hang fájlokat. Mindig csak azt amelyiket szeretnéd és annyi történetet, amennyi időd van meghallgatni. Mindkettő esetben a fájlok mp3 formátumban vannak feltöltve. Ezekkel bármely asztali gépen, táblagépen vagy mobiltelefonon is kényelmesen meg tudod hallgatni a HANGOSKÖNYVET.

3.) Olvasás, bárhol

A hangoskönyv meghallgatása

Amint letöltötted a HANGOSKÖNYVET a neked megfelelő módon és mp3 fájl formátumban, már hallgathatod is. Ezután bárhol, bármikor. Ráadásul én magam, a szerző olvasom fel neked. Jól hangzik, ugye?

Jó szórakozást kívánok hozzá!

- Figyelem! Jelen HANGOSKÖNYVET, illetve annak részleteit tilos reprodukálni, a vásárlóétól eltérő adatrendszerben tárolni, bármely formában vagy eszközzel – elektronikus, fényképészeti úton vagy más módon – a kiadó engedélye nélkül közölni.

Az olvasók mondták a könyvről:

András

Mindenkinek ajánlom, aki szereti a jó történeteket úgy, hogy próbálják beleképzelni magukat az adott szituációba. 

Olvassák átéléssel, akkor nagyot üt.

Krisztina

Kikapcsolt, minden percét élveztem. Jókat nevettem, néha elképedtem. Nagyon jó könyv. Mindenkinek szívből ajánlom. Ebben a rohanó világban szuper kikapcsolódás! Gratulálok!

Ibolya

Igazi szórakoztató és könnyen olvasható mű. Végig kuncogtam az egészet. Nagyon jól szórakoztam olvasás közben. Korhatár nélkül ajánlom mindenkinek (nem csak a rendőri berkeken belül).

FIGYELEM! FONTOS!

Amennyiben hangoskönyvet vásárolsz, és azt le is töltöd, úgy a termék már korlátlan módon a birtokodba került. Ezért a későbbiekben a hangoskönyvet visszavenni fizikai képtelenség, így emiatt a vételárat visszafizetni nem áll módomban. Kérlek, hogy emiatt különös gondossággal járj el ez ügyben.

FIGYELEM! FONTOS!

Az adataidnak a megadásával hozzájárulsz, hogy ezen adataid általam kezelésre, pontosabban rögzítésre kerüljenek. Ezekre az adatokra a hangoskönyv kiküldése és a számlázás miatt van szükségem. Természetesen ezeket az adatokat senkinek nem adom át, nem mutatom meg, senki másnak nem teszem hozzáférhetővé. A későbbiekben saját magam használom fel, amennyiben valamelyik termékemről tájékoztatást, vagy ajándék anyagot szeretnék neked küldeni. Ha erre majd nem tartanál igényt, minden levelem végén lehetőséged lesz leiratkozni. Erről bővebben a lap alján az "Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat"-ban olvashatsz. 

Köszönöm a bizalmad! 

Üdvözlettel: Váczi Dániel

(a szerző fia, a termék kiadási terjesztési jogának birtokosa) 

.