Olvasnál, de otthon ragadtál? Szeretnél kikapcsolódni?

Jó helyen jársz!

Körülvesz minket a koronavírus járvány. A szórakozási lehetőségek beszűkültek. A stressz nagy. Bizonyosan te is vágysz egy kis felhőtlen kikapcsolódásra. Valamire, ami elűzi az unalmat és a félelmet ezekben a vészterhes napokban. 

Akkor pont jó helyen jársz!

A Kapitány voltam 2. - Újabb rendőrségi történetek című könyvben  olyan vidám rendőrségi történetet olvashatsz, amelyek garantáltan szórakoztatóak és megnevettetnek.

Mindehhez nem kell kimozdulnod otthonról.

Itt a könyv digitális változata, az e-book. 

Mindjárt három fájl formátumban is elérhető, és te döntöd el, melyiket töltöd le. Én mindegyiket odaadom neked. Ha úgy tetszik, töltsd le és legyen a tiéd mindhárom. Az alábbiakban leírom, mit kell tenned ahhoz, hogy a tiéd legyen a digitális könyvem.

Vedd meg most!

                      ⬇️ ⬇️ ⬇️ ⬇️ ⬇️

3 egyszerű lépés és máris tiéd lesz az E-book:

1.) Bankkártyás fizetés

A szöveg alatt találsz egy zöld vásárlási gombot

Az ismertető szöveg alatt találsz egy zöld vásárlási gombot: Megveszem a digitális könyvet felirattal. Erre kattintva eljutsz a rendelési oldalra. Ott pár adat megadásával egy perc alatt megrendelheted a digitális könyvet (e-bookot) és kiválaszthatod, hogy bankkártyával vagy átutalással szeretnéd kifizetni.  

2.) Email

A vásárlás után kapsz tőlem egy emailt, benne a letöltési linkkel

- A sikeres fizetés után 2 perc múlva kapsz tőlem egy emailt. Ebben megküldöm neked a Kapitány voltam 2. című könyv digitális verzióinak elérési, letöltési linkjeit. A link segítségével három fájl formátumban is le tudod tölteni a könyvet: PDF, ePUB és mobi formátumokban. Ezekkel bármely asztali gépen, e-book olvasón vagy mobiltelefonon is kényelmesen tudod olvasni a könyvet.

- Ha mégsem sikerülne, akkor töltsd le az általad használt eszközre a biztonságos Google Play platformról a "Freda" vagy a "ReadEra" alkalmazásokat. Ezek segítségével biztosan sikerülni fog. (Az ePUB és mobi formátumokat én magam is ezekkel olvasom.)

3.) Olvasás, bárhol

Az e-book olvasása

Amint letöltötted a könyvet a neked megfelelő fájl formátumban, már olvashatod is. Ezután bárhol, bármikor. Jól hangzik, ugye?

Jó szórakozást kívánok hozzá! 

- Figyelem! Kérlek, legyél figyelemmel rám és a szerzői jogaimra. A kiadó számára minden jog fenntartva. Jelen könyvet, illetve annak részleteit tilos reprodukálni, a vásárlóétól eltérő adatrendszerben tárolni, bármely formában vagy eszközzel – elektronikus, fényképészeti úton vagy más módon – a kiadó engedélye nélkül közölni.

Az olvasók mondták a könyvről:

András

Mindenkinek ajánlom, aki szereti a jó történeteket úgy, hogy próbálják beleképzelni magukat az adott szituációba. 

Olvassák átéléssel, akkor nagyot üt.

Krisztina

Kikapcsolt, minden percét élveztem. Jókat nevettem, néha elképedtem. Nagyon jó könyv. Mindenkinek szívből ajánlom. Ebben a rohanó világban szuper kikapcsolódás! Gratulálok!

Ibolya

Igazi szórakoztató és könnyen olvasható mű. Végig kuncogtam az egészet. Nagyon jól szórakoztam olvasás közben. Korhatár nélkül ajánlom mindenkinek (nem csak a rendőri berkeken belül).

FIGYELEM! FONTOS!

Amennyiben digitális könyvet vásárolsz, és azt le is töltöd, úgy a termék már korlátlan módon a birtokodba került. Ezért a későbbiekben a könyvet visszavenni és a vételárat visszafizetni nem áll módomban. Kérem, hogy emiatt különös gondossággal járj el ez ügyben.

FIGYELEM! FONTOS!

Az adataidnak a megadásával hozzájárulsz, hogy ezen adataid általam kezelésre, pontosabban rögzítésre kerüljenek. Erekre az adatokra a könyv részlet kiküldése miatt van szükségem. Természetesen ezeket az adatokat senkinek nem adom át, nem mutatom meg, senki másnak nem teszem hozzáférhetővé. A későbbiekben saját magam használom fel, amennyiben valamelyik termékemről tájékoztatást, vagy ajándék anyagot szeretnék neked küldeni. Ha erre majd nem tartanál igényt, minden levelem végén lehetőséged lesz leiratkozni. Erről bővebben a lap alján az "Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat"-ban olvashatsz. 

Köszönöm a bizalmad! 

Üdvözlettel: Váczi Dániel

(A szerző fia, a kiadói és terjesztői jogok birtokosa.)

.