Szeretne kikapcsolódni, de kevés ideje van olvasni?

Akkor jó helyen jár! Itt az e-Book!

Körülvesz minket a koronavírus járvány. A szórakozási lehetőségek beszűkültek. A stressz nagy. Bizonyosan ön is vágyik egy kis felhőtlen kikapcsolódásra. Valamire, ami elűzi az unalmat és a félelmet ezekben a vészterhes napokban. 

Akkor pont jó helyen jár!

Vigye magával a könyvemet digitális formában! Itt az e-book változat. Mindig ott lehet az olvasnivalója akár a telefonján is.

A Kapitány voltam digitális könyvemben (e-book) 79 olyan vidám rendőrségi történetet olvashat el, amelyek garantáltan szórakoztatóak és megnevettetik.

Mindehhez nem kell kimozdulnia otthonról.

Itt az első könyvem digitális (e-book) változata! Ráadásul mindjárt három fájl formában is, ön dönti el, melyikben szeretné? PDF, EPUB vagy mobi? Én mindegyik formában a rendelkezésére bocsátom.

A digitális könyv (e-book) az interneten keresztül az általam megadásra kerülő Google Drive tárhely címről tölthető le. Mindhárom fájl formában a rendelkezésére bocsátom, és ön dönti el, melyiket tölti le. Én mindegyiket odaadom önnek. Ha úgy tetszik, töltse le és legyen az öné mindhárom.

Az alábbiakban leírom, mit kell tennie ahhoz, hogy az öné legyen az első kötetemnek, a Kapitány voltam - Válogatás a rendőrség titkaiból című könyv digitális változata.

Vegye meg most! Csak 2540 forint!

                      ⬇️ ⬇️ ⬇️ ⬇️ ⬇️

3 egyszerű lépés és máris az öné lesz a digitális könyv (e-book):

1.) Bankkártyás fizetés

A szöveg alatt talál egy zöld vásárlási gombot

Az ismertető szöveg alatt talál egy zöld vásárlási gombot: "Megveszem az e-bookot" felirattal. Erre kattintva eljut a rendelési oldalra. Ott pár adat megadásával egy perc alatt megrendelheti a digitális könyvet és bankkártyával ki is tudja fizetni.

2.) Email

A vásárlás után kap tőlem egy emailt, benne a letöltési linkekkel

A sikeres bankkártyás fizetés után 2 perc múlva kap tőlem egy emailt. Ebben megküldöm önnek a Kapitány voltam című könyv digitális könyv (e-book) verzióinak elérési, letöltési linkjeit. Azaz, mindhárom fájl formához (PDF, ePUB, mobi) megkapja a linkeket. Ha úgy tetszik, töltse le mindhármat.

3.) Olvasás, bárhol

A digitális könyv (e-book) olvasása

Amint letöltötte a digitális könyvet (e-bookot) az önnek megfelelő fájl formában, már olvashatja is. Ezután bárhol, bármikor. Jól hangzik, ugye?

Bármely asztali gépen, táblagépen vagy mobiltelefonon is kényelmesen meg tudja nyitni és el tudja olvasni a digitális könyvet (e-bookot). (Tipp: a saját mobiltelefonomon én magam a ReadEra programot használom.)

Jó szórakozást kívánok hozzá!

- Figyelem! Jelen digitális könyvet (e-bookot), illetve annak részleteit tilos reprodukálni, a vásárlóétól eltérő adatrendszerben tárolni, bármely formában vagy eszközzel – elektronikus, fényképészeti úton vagy más módon – a kiadó engedélye nélkül közölni.

Az olvasók mondták a könyvről:

András

Mindenkinek ajánlom, aki szereti a jó történeteket úgy, hogy próbálják beleképzelni magukat az adott szituációba. 

Olvassák átéléssel, akkor nagyot üt.

Krisztina

Kikapcsolt, minden percét élveztem. Jókat nevettem, néha elképedtem. Nagyon jó könyv. Mindenkinek szívből ajánlom. Ebben a rohanó világban szuper kikapcsolódás! Gratulálok!

Ibolya

Igazi szórakoztató és könnyen olvasható mű. Végig kuncogtam az egészet. Nagyon jól szórakoztam olvasás közben. Korhatár nélkül ajánlom mindenkinek (nem csak a rendőri berkeken belül).

FIGYELEM! FONTOS!

Amennyiben digitális könyvet (e-bookot) vásárol, és azt le is tölti, úgy a termék már korlátlan módon a birtokába került. Ezért a későbbiekben a digitális könyvet (e-bookot) visszavenni fizikai képtelenség, így emiatt a vételárat visszafizetni nem áll módomban. Kérem, hogy emiatt különös gondossággal járjon el ez ügyben.

FIGYELEM! FONTOS!

Az adatainak a megadásával hozzájárul, hogy ezen adatai általam kezelésre, pontosabban rögzítésre kerüljenek. Ezekre az adatokra a könyv részlet, a fizikai termékek megküldése, az elektronikus számla megküldése illetve a digitális termék linkek kiküldése miatt van szükségem. Természetesen ezeket az adatokat senkinek nem adom át, nem mutatom meg, senki másnak nem teszem hozzáférhetővé. A későbbiekben saját magam használom fel, amennyiben valamelyik termékemről tájékoztatást, vagy ajándék anyagot szeretnék önnek küldeni. Ha erre majd nem tartana igényt, minden levelem végén lehetősége lesz leiratkozni. Erről bővebben a lap alján az "Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat"-ban olvashat. 

Köszönöm a bizalmát! 

Üdvözlettel: Dr. Váczi István

.