Szeretnél kikapcsolódni, de kevés időd van olvasni?

Akkor jó helyen jársz! Itt az e-Book!

Körülvesz minket a koronavírus járvány. A szórakozási lehetőségek beszűkültek. A stressz nagy. Bizonyosan te is vágysz egy kis felhőtlen kikapcsolódásra. Valamire, ami elűzi az unalmat és a félelmet ezekben a vészterhes napokban. 

Akkor pont jó helyen jársz!

Vidd magaddal a könyvemet digitális formában! Itt az e-book változat. Mindig ott lehet az olvasnivalód akár a telefonodon is.

A Kapitány voltam digitális könyvben (e-book) 79 olyan vidám rendőrségi történetet olvashat el, amelyek garantáltan szórakoztatóak és megnevettetnek.

Mindehhez nem kell kimozdulnod otthonról.

Itt az első könyv digitális (e-book) változata! Ráadásul mindjárt három fájl formában is, te döntöd el, melyikben szeretnéd. PDF, EPUB vagy mobi? Én mindegyik formában a rendelkezésedre bocsátom.

A digitális könyv (e-book) az interneten keresztül az általam megadásra kerülő Google Drive tárhely címről tölthető le. Mindhárom fájl formában a rendelkezésedre bocsátom, és te dönti el, melyiket töltöd le. Én mindegyiket odaadom neked. Ha úgy tetszik, töltsd le és legyen a tiéd mindhárom.

Az alábbiakban leírom, mit kell tenned ahhoz, hogy a tiéd legyen az első kötetnek, a Kapitány voltam - Válogatás a rendőrség titkaiból című könyv digitális változata.

Vedd meg most! Csak 2540 forint!

                      ⬇️ ⬇️ ⬇️ ⬇️ ⬇️

3 egyszerű lépés és máris a tiéd lesz a digitális könyv (e-book):

1.) Bankkártyás fizetés

A szöveg alatt találsz egy zöld vásárlási gombot

Az ismertető szöveg alatt találsz egy zöld vásárlási gombot: "Megveszem az e-bookot" felirattal. Erre kattintva eljutsz a rendelési oldalra. Ott pár adat megadásával egy perc alatt megrendelheted a digitális könyvet és bankkártyával ki is tudod fizetni.

2.) Email

A vásárlás után kapsz tőlem egy emailt, benne a letöltési linkekkel

A sikeres bankkártyás fizetés után 2 perc múlva kapsz tőlem egy emailt. Ebben megküldöm neked a Kapitány voltam című könyv digitális könyv (e-book) verzióinak elérési, letöltési linkjeit. Azaz, mindhárom fájl formához (PDF, ePUB, mobi) megkapod a linkeket. Ha úgy tetszik, töltsd le mindhármat.

3.) Olvasás, bárhol

A digitális könyv (e-book) olvasása

Amint letö ltötted a digitális könyvet (e-bookot) a neked megfelelő fájl formában, már olvashatod is. Ezután bárhol, bármikor. Jól hangzik, ugye?

Bármely asztali gépen, táblagépen vagy mobiltelefonon is kényelmesen meg tudod nyitni és el tudod olvasni a digitális könyvet (e-bookot). (Tipp: a saját mobiltelefonomon én magam a ReadEra programot használom.)

Jó szórakozást kívánok hozzá!

- Figyelem! Jelen digitális könyvet (e-bookot), illetve annak részleteit tilos reprodukálni, a vásárlóétól eltérő adatrendszerben tárolni, bármely formában vagy eszközzel – elektronikus, fényképészeti úton vagy más módon – a kiadó engedélye nélkül közölni.

Az olvasók mondták a könyvről:

András

Mindenkinek ajánlom, aki szereti a jó történeteket úgy, hogy próbálják beleképzelni magukat az adott szituációba. 

Olvassák átéléssel, akkor nagyot üt.

Krisztina

Kikapcsolt, minden percét élveztem. Jókat nevettem, néha elképedtem. Nagyon jó könyv. Mindenkinek szívből ajánlom. Ebben a rohanó világban szuper kikapcsolódás! Gratulálok!

Ibolya

Igazi szórakoztató és könnyen olvasható mű. Végig kuncogtam az egészet. Nagyon jól szórakoztam olvasás közben. Korhatár nélkül ajánlom mindenkinek (nem csak a rendőri berkeken belül).

FIGYELEM! FONTOS!

Amennyiben digitális könyvet (e-bookot) vásárolsz, és azt le is töltöd, úgy a termék már korlátlan módon a birtokodba került. Ezért a későbbiekben a digitális könyvet (e-bookot) visszavenni fizikai képtelenség, így emiatt a vételárat visszafizetni nem áll módomban. Kérlek, hogy emiatt különös gondossággal járj el ez ügyben.

FIGYELEM! FONTOS!

Az adataidnak a megadásával hozzájárulsz, hogy ezen adataid általam kezelésre, pontosabban rögzítésre kerüljenek. Ezekre az adatokra a könyv részlet, a fizikai termékek megküldése, az elektronikus számla megküldése illetve a digitális termék linkek kiküldése miatt van szükségem. Természetesen ezeket az adatokat senkinek nem adom át, nem mutatom meg, senki másnak nem teszem hozzáférhetővé. A későbbiekben saját magam használom fel, amennyiben valamelyik termékemről tájékoztatást, vagy ajándék anyagot szeretnék neked küldeni. Ha erre majd nem tartasz igényt, minden levelem végén lehetőséged lesz leiratkozni. Erről bővebben a lap alján az "Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat"-ban olvashatsz. 

Köszönöm a bizalmad! 

Üdvözlettel: Váczi Dániel

(A szerző fia, a kiadói és terjesztői jogok birtokosa.)

.