Tudtad, hogy miközben kisvállalkozóként jelen vagy a Facebookon, posztolsz, hirdetsz...

...a Facebook bármikor letilthatja a fiókodat, és elveheti tőled a hirdetési lehetőséget?

Sok esetben olyasmi miatt, amire soha nem is gondolnál...

Az alábbi eset sajnos mindennapos...

Ülsz a számítógéped előtt, és ahogy szoktad, tevékenykedsz a Facebookon. Posztokat írsz, hirdetéseket készítesz... de amikor elindítanád, valami furcsa dolog történik.

Valami nem úgy működik, ahogy szokott, és egyszer csak közli veled a Facebook, hogy a hirdetési fiókod le van tiltva.

Kiver a víz, hiszen létszükséglet a számodra, hogy hirdess a Facebookon. Már többféle hirdetést is kipróbáltál, de ez hozta a legjobb eredményeket. Elképzelhetetlennek tartod, hogy ne hirdethess többet a közösségi oldalon. Pánikba esel, és nem érted, mi történik.

Mit rontottál el? Kétségbeesetten töröd a fejed, hogy mégis milyen szabályt szeghettél meg, de semmi ilyesmire nem emlékszel. De akkor miért tiltották le a fiókodat, és mit tehetsz most?

Ez egy igazi rémálom, jó lenne felébredni...

Ez a helyzet nemcsak rémálomba illő, hanem sajnos egyre gyakoribb is. 

Egyre több és több vállalkozó tapasztalja meg a fentieket.

Azért tudom tökéletesen beleélni magam a helyzetbe, mert én is átéltem már. Átéltem, milyen azt hinni, hogy bezárhatom a vállalkozásomat, mert nem fogok tudni hirdetni, nem fogok tudni posztokat írni az ügyfeleimnek. Tudom, milyen borzasztó érzés szembesülni ezzel. Ráadásul mindezt úgy, hogy tudomásom szerint soha nem szegtem meg semmilyen szabályt...

Először én sem értettem, hogy miért történik ez. Később szembesültem vele, hogy milyen sokan vannak azok, akiknek letiltják a fiókját, és ők sem értik, hogy miért. Egyre több marketinges számolt be hasonló esetekről, tehát száz százalékig biztos lehettem abban, hogy nem feltétlenül a hirdetők hibájáról van szó... 

De mit lehet tenni? Elkezdtem keresni, kutatni, tanulni... Mindez természetesen nagyon hasznos volt, de a legtöbbet mégis abból tanultam, amit a saját bőrömön tapasztaltam. Módszerek, amiket kipróbáltam, rengeteg dolog, amelyekről sehol sem volt leírva, hogy nem szabad ilyet művelni, és mégis tiltások jártak érte, végül a megoldás, ami végre működött.

Nehéz dolgom volt: én ugyanis arra használom a Facebookot nap mint nap, hogy Facebook posztokat írok tucatnyi ügyfél számára, és ezeket a posztokat hirdetem is. Tehát én vagyok az abszolút "anti-ügyfél" a Facebook számára: kis összegekért hirdetek, és napi tucatnyi kis költségkerettel rendelkező hirdetést indítok, ami azzal jár, hogy rengeteg alkalom adódik arra, hogy valamiért letiltsanak. Sok kis hirdetés - sok esély a tiltásra...

Tehát nekem tényleg rengeteg alkalmam adódik a tapasztalatszerzésre, ami meg is történik nap mint nap - tanulj a tapasztalataimból, megéri!

A legjobb mindenképpen a prevenció, a megelőzés! Ne várd meg, amíg letiltják a fiókod azért, mert jóhiszeműen elkövetsz bizonyos hibákat, hanem tudd meg, mik ezek, és kerüld el őket! Sokkal könnyebb eleve jól csinálni, mint később helyreállítani a károkat.

Természetesen nincs arra garancia, hogy sohasem fogják letiltani a fiókodat! Ilyet senki sem ígérhet neked (na jó, Mark Zuckerberg igen)

Abban tudok neked segíteni, hogy a kockázatot a töredékére csökkenthesd, és tudd, mint kell tenni, ha beüt a krach!

Ha nem akarsz stresszelni és aggódni a Facebook fiókod biztonsága miatt, akkor olvass tovább, itt a megoldás:

Legyen biztonságban a Facebook fiókod!

A Biztonsággal a Facebookon online tanfolyamot pontosan azért készítettem el, hogy megosszam veled azokat a tudnivalókat, amelyek segítenek abban, hogy úgy tudj jelen lenni, posztolni és hirdetni a Facebookon, hogy közben biztonságban érezhesd magad, és ne kelljen aggódnod a tiltások miatt.

Miért hallgass éppen rám?

Gömöry Kati vagyok, közgazdász, online marketing szakértő, a MarketingMánia alapítója. Kisvállalkozóknak tanítok online marketinget, és immár egy évtizede foglalkozom Facebook posztírással is. Számos kisebb és nagyobb cég bízta már rám a posztírást az évek során, általában egyszerre tucatnyi Facebook oldalra készítek posztokat. 

Mivel az összes posztot hirdetni szoktuk, így rengeteg kis költségkeretű hirdetést készítek nap mint nap, ami termászetesen azzal jár, hogy folyamatosan pengeélen táncolunk, nagyon oda kell figyelni, hogy betartsuk a Facebook írott és íratlan szabályait, ami még a legnagyobb odafigyelés mellett sem mindig elég, hogy megakadályozzuk a Facebook által előszeretettel osztogatott tiltásokat.

Rengeteg tapasztalatot szereztem ezen a téren: mit és hogyan lehet hirdetni, hogy ne szegjük meg a szigorú szabályokat, mit kell kerülni, még ha nem is szerepel semmiféle tiltólistán, és mit kell tenni, ha megtörténik a szörnyűség, és letiltják a fiókot. 

Mivel ez a veszély minden vállalkozóra leselkedik, aki a Facebookon hirdet, fontosnak tartottam, hogy az évek alatt megszerzett tudást másoknak is átadjam, így született meg ez a tudásanyag.

Miről lesz szó a tanfolyamon?

Ez egy nehéz, de nagyon fontos téma. Összesen 9 lecke lesz, igyekszem könnyen emészthető, érthető formában átadni ezt a tudást, rengeteg életből vett példával. Mivel a befizetés után azonnal hozzáférsz az összes leckéhez, így te döntheted el, hogy egyszerre "felszippantod" a tudást, vagy kisebb adagokban emészted meg. Egy jó tanácsot azért fogadj el: ne halogasd, és ne évek múltán vedd majd elő, hogy "hú, hát vettem én valamikor egy ilyen tanfolyamot is"! Nem, ezt azonnal el kell olvasni!

Pontosan ezekről lesz szó a tanfolyamon:

Miért tilt le a Facebook?

Csak akkor tudsz tenni a tiltások ellen, ha tisztában vagy vele, hogy miért történnek. Részletesen lesz szó arról, hogy mi miatt osztogat a Facebook tiltásokat.

SPOILER: igen, vannak olyan dolgok, amelyek nem szerepelnek a szabályzatban sem. Ezekről a dolgokról csak a tanfolyamban fogok beszélni!

Szabályzat

A szabályzatot ugyan mindenki el tudja olvasni (főleg, aki tudja, hogy hol keresse), de mi ennél sokkal többet teszünk: nemcsak megismerjük a szabályokat, hanem felhívom a figyelmedet a legfontosabb pontokra, és rengeteg példát is mutatok arra, hogy mit hogyan (ne) tegyél. És persze az íratlan szabályokról is szó lesz!

Tilos!

Ahogy már említettem, rengeteg tapasztalat gyűlt fel az idők során azzal kapcsolatban, hogy milyen tevékenységeket kell elkerülni a Facebookon. Ezekről részletesen beszélni fogok, gyakorlatilag mindent felsorolok, amivel kapcsolatban azt tapasztaltam, hogy tiltás járhat érte. 

Letiltva?

Mit tudsz tenni, ha mégis beüt a krach, és letilt a Facebook? Megmutatom, mit kell tenned pontosan, hogy pánikolás helyett hatékonyan tudj cselekedni! Bár a fiókot nem mindig lehet visszakapni, az életnek - és a hirdetéseknek - haladniuk kell tovább!

Facebook posztok

A Facebook posztok hirdetéséről kevés szó esik általában, pedig igen fontos téma, hiszen itt a legkönnyebb hibázni. Nemcsak azt mutatom meg, hogy milyen hibalehetőségek vannak, és mit nem szabad csinálni, hanem - mivel sokan kérdezitek - azt is, hogyan hirdetheted a leghatékonyabban a posztjaidat!

Checklista

Részletes checklistát kapsz a tennivalókról, amelynek pontjain végighaladva és azokat megvalósítva minimalizálhatod a letiltás veszélyét. 

Gondoskodj a Facebook fiókod biztonságáról és a hirdetéseid folyamatosságáról!

Miért szeretik a tanfolyamosaink a MarketingMánia tudásanyagait? Íme, néhány vélemény:

 

"A lényegre koncentrál"

Jól strukturáltak, gyakorlatorientáltak és valódi tudást adnak. A tananyagok nem száraz elméletből állnak, könnyen követhetőek és a lényegre koncentrálnak. Nagyon szeretem bennük, hogy működő példákkal segítik a munkámat, hiszem látom, hogyan csinálja más, és azt is megmutatják, hogyan nem kellene csinálnom. Kifejezett előny, hogy a megvásárolt tudásanyagot időkorlát nélkül használhatom. - Nóra

"Beindítják a fantáziámat"

Szeretem a tanfolyamaidban, hogy semmi felesleges maszlagot nem tartalmaznak. Feketén-fehéren, tömören le van írva mit, mikor és hogyan érdemes csinálni.  - Zsuzsa

"Tényként közlöd a receptet"

Tetszik a stílusod. Nincs semmi maszlag, egyszerűen tényként közlöd a receptet :) - Zsuzsa

"Számomra a leghasznosabbak"

Nagyon-nagyon szeretem a tanfolyamaitokat! Pár magyar online tanfolyamot elvégeztem az utóbbi időben, és magasan a MarketingMániások a legösszeszedettebbek, számomra a leghasznosabbak! - Gy.D.

"Egyszerű, közérthető és világos"

Egyszerűen, közérthetően és világosan leírt olyan ismereteket, amelyeket másoknál száraz, nehezen érthető szakszövegekben találtam csak meg. Nekem ez nagyon bejön, ha valaki képes ebben a közegben színes, humoros, közvetlen és egyszerű lenni. Aki alkalmazható tudást keres, erre van szüksége, mert így könnyű, élvezetes a tanulás. - Eyn, egyenisegepites.hu

"Semmi rizsa"

Azt szeretem a tanfolyamaidban, hogy a lényegre koncentrálsz: semmi rizsa. De: világosan, érthetően végigvezetsz a lépéseken. Szerintem szuper! - Piroska

"Értéket teremtesz, értéket adsz"

Az általad megosztott információk nagyon hasznosak számomra! Értéket teremtesz, értéket adsz – számomra pont azt és pont akkor ahogy most szükségem van rá! -  Erika

Kérdések és válaszok a tanfolyammal kapcsolatban:

Mikor érkeznek a leckék?

Azonnal! A fizetés után egyben megkapod az összes leckét, és magad oszthatod be, mennyi idő alatt dolgozod fel az anyagot.

Hogyan kell elképzelni és mekkora tudásanyagról van szó?

A tanfolyam leckéi egy zárt online felületen érhetők el. A befizetés után megkapod a hozzáférést a belső tanfolyami felülethez, illetve a 9 db leckéhez. 

A tanfolyam írásos anyagokból és  képernyőfotós példákból áll. Gyakorlatias és a lényegre fókuszáló leckéket olvashatsz érthető stílusban, rizsa nélkül.

Meddig van hozzáférésem a leckékhez? Lesz elég időm lementeni őket?

Nem kell lementened őket, mivel örökös elérésed lesz a belső felülethez. Mi is pontosan tudjuk, mennyire bosszantó az, amikor fél szemmel a naptárt kell lesned, hogy mikor jár le a hozzáférésed. Nálunk a korlátlan elérés magától értetődő!

Szoktátok frissíteni az anyagot? Ha igen, akkor majd újra fizetnem kell?

Amennyiben a tanfolyamainkat frissítjük vagy bővítjük, akkor ezekért nem kell fizetned, ez automatikusan jár neked. Szerintünk így korrekt!

Hol tehetem fel a kérdéseimet?

Bármikor kérhetsz segítséget tőlem, akár a MarketingMánia ügyfelek zárt Facebook csoportjában, akár e-mailben.

Mennyibe kerül?

Mielőtt megvásárolsz egy tanfolyamot, biztosan felmerül benned: Oké, de megéri ez nekem? Mennyi pénzt hoz majd nekem ez a tanfolyam?

Ez az a tanfolyam, amely felbecsülhetetlen értéket fog jelenteni neked, ha a segítségével meg tudod akadályozni, hogy elveszítsd a Facebook fiókodat. Ezen nem érdemes spórolni...

Rengeteg vállalkozás van, amelynek a léte gyakorlatilag a Facebooktól függ, és attól, hogy tud-e hirdetni ezen a felületen; de még ha nem is ez az egy reklámozási lehetőség van, akkor is hatalmas érvágást jelentene, ha elveszítenéd. Vajon mennyit ér meg neked, hogy ezt elkerüld?

Bár nyilván én sem, és senki sem tudja neked garantálni azt, hogy a Facebook nem fogja letiltani a fiókod, rengeteget tehetsz a megóvásáért. Én megmutatom neked azokat a módszereket, amelyek nálam működtek. Ezeket a tapasztalatokat kínkeservesen, a saját bőrömön szereztem, és bár folyamatosan tanulok, képzem magam, hogy el tudjam kerülni a Facebook tiltásokat - de sok dolog van, amit sehol sem tanítottak meg!

Úgy gondolom, ez a tapasztalat, ezek a tippek minden pénzt megérnek, ehhez képest az ár igen baráti - mivel nekem továbbra sem az a célom, hogy túlárazott, de értéktelen anyagokat áruljak.  Szeretném, ha te is azt éreznéd, amit a tanfolyamosaim többsége, akik örülnek a kiváló ár-érték aránynak.

A tanfolyam ára: 14.900 Ft

(nincs plusz áfa, ennyibe kerül a tanfolyam!)

A gazdasági és politikai helyzet természetesen bennünket is érint, ezért ezt az árat utoljára tudjuk biztosítani a kampány végéig.

A kampány időtartama: 2023.01.10-20.

nap
óra
perc
mp

A megrendeléshez kattints az alábbi gombra!

A gombra kattintva a webshopba jutsz, ahol le tudod adni a megrendelést. 

Tudnivalók a megrendeléssel kapcsolatban:

1. Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.

2. Elállási jog: Az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől a szolgáltatás megkezdése előtt. Elállási szándékodat kérlek, e-mailben jelezd az info@marketingmania.hu címen!

3. Amennyiben megrendeled a tanfolyamot, de nem fizeted ki és nem is jelzed e-mailben az elállást, a továbbiakban sajnos nem áll módunkban kiszolgálni Téged.

4. A tanfolyam kezdete után a fogyasztó nem jogosult a 14 munkanapos elállási illetve szerződésfelmondási jogával élni, a a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § m) a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében, ha a vállalkozás a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg a teljesítést, és a fogyasztó e beleegyezésével egyidejűleg nyilatkozott annak tudomásul vételéről, hogy a teljesítés megkezdését követően elveszíti a 20. § szerinti jogát.

5. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem / Jelentkezem gombra történő kattintással Gömöry Katalin egyéni vállalkozóval kötöd. Minden cégadat megtalálható itt: https://www.marketingmania.hu/adatvedelmi-nyilatkozat/

6. Fizetési módok: banki utalás / banki befizetés, bankkártyás fizetés vagy PayPal. Ha rózsaszín csekkel szeretnél fizetni, kérlek írj az info@marketingmania.hu címre!

7. Számlázás módja: a tanfolyamról e-számlát küldünk e-mailben. 

8. Megrendelésed után e-mailben azonnali visszajelzést fogsz kapni a fizetési tudnivalókról, amit keress a postafiókodban (ha nem találod, nézd meg a Spam vagy Promóciók mappában). A befizetés megtörténtét követően visszaigazolást fogsz kapni, hogy megnyugodhass: biztosítottad a helyedet az online tanfolyamra! 

9. A MarketingMánia zárt Ügyfélcsoportjához a tanfolyami felülettel egy időben kapod meg a hozzáférést.

10. Ez az értékesítési oldal szerzői jogvédelem alatt áll, az itt található szövegek engedély nélküli másolása, más weboldalon történő elhelyezése esetén jogosultak vagyunk kötbér kiszámlázására, melynek összege szövegenként 50.000 Ft / nap.

11. Kérdés, kérés, probléma esetén ide írj: info@marketingmania.hu

.