4 daagse Winter Retraite

❄ MAGISCH IJSLAND ❄


Graag ontvang ik je gegevens volgens paspoort voor de juiste verwerking van jouw boeking.

MEER INFO

Ga mee naar het land van vuur en ijs!

Ik neem je graag mee op een reis naar een prachtig eiland én een mooie reis naar je innerlijke wereld.

Het wordt een ontspannen reis met een aantal leuke uitstapjes. Tijdens de uitjes naar de watervallen en de geisers krijg je oefeningen en opdrachten om nog meer te kunnen genieten van dat wat zich zichtbaar maakt aan je. We gaan werken aan persoonlijke ontwikkeling. Hiermee verlagen we het stresshormoon en ga je leren hoe je zelf dagelijks mindfulness kan toepassen. Simpel en effectief. Ook ga ik mooie foto’s van je maken die je uiteraard na afloop ontvangt.

Het ontbijt, lunch en avondeten wordt voor ons verzorgd, verwacht hier vooral een gezellig samenzijn en lekker eenvoudig eten. Er wordt voor dagelijks fruit gezorgd en ook kan je dagelijks lekkers verwachten voor je lekkere trek ;)
Koffie, thee, water is dagelijks beschikbaar in de cottages, overige drankjes zijn voor eigen rekening.

Na aankomst op de luchthaven van Reykjavik is er een gezamenlijke transfer naar de accommodatie voor jullie geregeld v.v. (vlucht is exclusief maar bedoeling is dat we wel dezelfde vluchten boeken waar mogelijk)

Je verblijft (obv) in een geschakelde dubbele cottage waar 4 slaapkamers zijn voor 2 personen per kamer. We zullen hier gezamenlijk gaan eten en de groepsmeditaties doen. Het is huiselijk en gezellig ingericht.

TE GEKKE BONUS hier: er is een HOT TUB aanwezig!

In de avonden kan je met ons op avontuur gaan en is het de grote vraag: gaan we het Noorderlicht spotten?? Ik weet inmiddels heel goed hoe dit te spotten zonder dat het zichtbaar is nog met het blote oog! Mocht je al liggen te slapen en wakker gemaakt willen worden hiervoor dan kan je dat vooraf aangeven en maak ik je graag even wakker hiervoor.

Werken aan overtuigingen, belemmerende gedachten. We gaan ze allemaal ombuigen! Zodat jij een nieuwe waarheid creëert en dus een ander gevoel en uitkomst naar je toe trekt.

PRAKTISCHE INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN

  • Genoemde data zijn onder voorbehoud van het vluchtschema van Transavia. (27 nov ochtend heen en 30 nov avond terug)
  • Na inschrijving/aanmelding is je boeking definitief.
  • Mocht je na definitieve aanmelding toch om andere redenen annuleren zijn de annuleringskosten EUR XXX (50%) + eventuele meerkosten die zich voor overige deelnemers voordoen omdat het minimum aantal deelnemers niet meer wordt gehaald. Annuleren tussen 1 juni 2020 en 31 juli 2020 is ook 50% kosten. Annuleer je na 1 augustus dan zijn de kosten 100%.
  • Het is VERPLICHT zelf een annulerings- en reisverzekering af te sluiten, graag zien wij een bewijs van verzekering (er wordt nog uitgezocht of ik voor de hele groep een verzekering kan afsluiten).
  • Mocht je deze reis willen indienen bij je werkgever voor je loopbaanbudget (persoonlijke ontwikkeling) neem dan even contact op met mij.

N.B. Deze offerte is onder voorbehoud van beschikbaarheid, prijs- en vluchtwijzigingen en kennelijke vergissingen.

EXCLUSIEF

De vlucht Reykjavik v.v. deze boek je zelf maar wel in overleg met de organisator. 27 nov heenreis, 30 nov terugreis. Dit is mogelijk met Transavia met de optie tot omboeken van je ticket.

(Dit gaat in overleg zodat we allemaal dezelfde transfer naar de accommodatie kunnen nemen die is gehuurd. Ochtend heen vliegen en avond terug is nu het schema wat bekend is.  Mocht dit niet lukken dan dien je zelf vervoer te regelen naar de accommodatie van de luchthaven en v.v.)

INCLUSIEF

* Ontvangst luchthaven 27 nov 2020

* Inclusief Privé transfer per bus of grote auto van luchthaven naar accommodatie v.v.

* Inclusief lokaal vervoer per auto naar uitjes, Afra rijdt

* Inclusief 3 nachten accommodatie

* Inclusief programma voor 4 dagen

* Inclusief ontbijt & lunch & diner

* Inclusief koffie, thee, water

* Inclusief dagelijks fruit

* Inclusief dagelijks iets lekkers

* Inclusief begeleide groepsmeditaties + 1 die van jou is MP3

* Inclusief mooie profielfoto’s van jou die we buiten maken

* Inclusief Mind-Walk wandelingen

* Inclusief het leren toepassen van mijn CREATIEKRACHT Formule

* Inclusief Hunting Aurora

* Inclusief bezoek geisers

* Inclusief bezoek watervallen

* Inclusief kleine verrassing

EXTRA INCLUSIEF HIGH TEA middag als terugkomdag waarin we ervaringen gaan uitwisselen en kijken waar je staat en wat het je heeft opgeleverd.

***** PRIJZEN (Er is plek voor maximaal 8-10 personen) *****

€ 1299,- p.p. 

Wil je graag alleen op een kamer verblijven? Dan is er een mogelijkheid voor het huren van een eigen huisje met eigen badkamer, keuken & slaapkamer. De toeslag hiervoor is € 460,- p.p.

--> Betalen kan ik 2 termijnen van 50%

Evt is er een mogelijkheid de eerste termijn ook nog in 2 delen te betalen, dan betaal je direct na boeking 25% en dan voor 1 juni de volgende 25%


--------------------------------------------------------------------------------

Nu ik het eerste deel van het organiseren aan het afronden ben voor deze gave trip naar IJSLAND wil ik jullie kennis laten maken met mijn lieve vriendin en ontzettend grote steun, in niet alleen deze komende reis maar eigenlijk al mijn hele leven. Afra Jimmink zal voor ons deze reis namelijk echt een hele belangrijke rol gaan vervullen. Ze stelt zich graag zelf even aan jullie voor!

Ik ben Afra Jimmink, nu 38 lentes jong, werkzaam in de zorg en woon samen met mijn gezin in Purmerend.

Mijn echte passie is reizen maar ben ook gek op muziek, (Latin) dansen en alles wat snel is 😊

Hoe ik terecht kom bij jullie en deze retraite? De reis naar mijn eigen ik begon met een retraite. Dit in combinatie met mijn betovering door IJsland afgelopen december brengt mij hier. Daarbij is Astrid al ruim 25 jaar mijn trouwe steun en toeverlaat, in alle pieken en dalen die het leven te bieden heeft! Want wat kan het heftig zijn...

Mijn eigen retraite is voor mij naast een geweldige levenservaring nog steeds een dagelijks houvast om naar terug te keren. Ik leerde mindfulness dagelijks toe te passen, vanuit mezelf te leven en van mijzelf te houden: 'wat je geeft, krijg je terug' werkt voor mij!

Hoewel mijn rol tijdens deze reis wat meer op de achtergrond zal zijn, zal ik continu voor en met jullie bezig zijn en daar heb ik heel veel zin in!

Ik gun jullie een minstens net zo mooie reis naar jullie eigen ik, op dit prachtige en magische eiland!

Liefs, Afra

--------------------------------------------------------------------------------

Dus mede omdat wij de liefde voor reizen al jaren delen en wij echt verliefd zijn geworden op dit land heb ik besloten een retraite juist hier in IJsland te gaan organiseren. Ik doe dit niet alleen en Afra zal mij ondersteunen tijdens deze reis. Zij zal zorgen dat wij elke dag lekker kunnen eten en ze zorgt ervoor dat we de uitjes kunnen doen die wij met de auto gaan maken.

Ik ben heel erg dankbaar dat zij met mij jullie een onvergetelijke reis gaat bezorgen.

De eerste twee aanmeldingen werden al gedaan voordat de prijzen werden gecommuniceerd, daar ben ik super dankbaar voor.

Wil jij jezelf deze te gekke trip ook cadeau doen? Laat je gegevens dan hierboven achter!

Liefs Astrid


.