Utveckla dig och din verksamhet

En av de mest effektivaste metoderna jag själv upplevt i min egen företagsutveckling. Men också det jag ser får den där aha och wow effekten är just i mina level-up sessioner. Där jag tillsammans med dig som företagare sitter ner enskilt eller i grupp och vi tittar på vad ni vill uppnå och HUR ni ska nå dit, vilka åtgärder som krävs och vilka resurser som finns för att ta sig dit.

Ett sånt upplägg ser vanligast ut som nedan. ( Men går så klart att skräddarsy efter förfrågan och behov.)

  • 1 session á 60min 1-2 ggr månaden
  • Möten i Google meet ( Jag skickar länk & info hur smidigt som helst och vi är inte beroende av plats)
  • Jag är din företagsrådgivare som ger dig tips, råd och verktyg som du sedan jobbar med mellan sessionerna. Jag är även ditt bollplank mellan sessionerna så dyker det upp frågor är du alltid välkommen att kontakta mig. 

Första mötet är alltid gratis och vi kartlägger dina mål förväntningar och utmaningar. Vad du/ni vill och vilka delar som vi ska fokusera på, samt gör upp en tydlig och konkret plan för vilka resultat du vill uppnå.

Sånt mina kunder berättar efter våra möten. Och det är därför jag gör det jag gör. För att jag vet det gör skillnad och hjälper...

"-Tack för ett grymt möte som vanligt! Det gav framtidstro med mycket konkreta lösningar!"

"-November har varit bästa månaden sett till inkomst hittills så det känns bra." 

"Mari är kompetent, varm och strukturerad. Coachingen har gett mig konkreta verktyg och ett nytt mindset som kommer att göra stor skillnad i mitt företagande framöver. Frågorna jag fick var inte lätta att besvara eller.
Hon lät mig heller inte komma undan med att göra något halvdant. Samtidigt var hon ett stöd och ett bollplank för att jag skulle ta mig till nästa nivå. Att anlita Mari som coach var ett mycket bra beslut och jag rekommenderar henne varmt." 

- Mikael Lundgren VD skråmträskmodellen.