Coacha dig själv och skapa ditt drömliv

Är du frustrerad över att saker inte går som du vill? Vill du känna mer glädje, flow och tacksamhet? Längtar du efter att leva ditt drömliv?

Då är denna guide en bra start! Du lär dig hur du kan coacha dig själv genom att skapa kontakt med ditt högre jag. Det ger dig magiska möjligheter att skapa mer av det du vill ha och alltid ha en guidande vän som stöttar dig - ditt högsta jag; din bästa vän.


Connecta med ditt högre jag

Coacha dig själv-guiden är till för dig som är redo att lyssna mer på din intuition och förändra ditt liv. Genom att coacha dig själv med att ställa frågor av hög kvalitet kommer du även få bättre svar, och möjligheten att skapa bättre resultat. I denna 20-sidorsguiden får du lära dig:

* Vad coaching är 

* Vad självcoaching är

* Vem ditt högsta jag är och hur du kan connecta med henne

Du får även en hel massa inspirerande frågor som kommer hjälpa dig skapa det liv du längtar efter att leva.


Bonusar! Du får även:

* En mindsetguide om hur du kan förändra dina tankar, känslor och agerande för att få de resultat du vill ha.

* Livshjulet - detta verktyg är toppen för att utvärdera ditt nuläge. Du får även coachande frågor att svara på för att veta vilka steg du behöver ta för att komma ditt du vill.

Dessa coachverktyg är några av de viktigaste verktygen jag själv använt för att skapa mitt drömliv med min själsfrände i Australien och mitt drömföretag.

Betala via kort här nedanför eller swisha 88 kronor till 0763160473 (mottagare Kristina Bergqvist) med din mailadress som meddelande. Vid swishbetalning kan det dröja upp till ca 24 timmar innan du får mailet med alla guider.

Återköp medges ej.
.Something went wrong. Try again.
This is a preview mode. Product purchase available only in published pages.

Coacha dig själv och skapa drömlivet

Du kan även swisha till 0763160473 - glöm inte att skriva din mailadress som meddelande!

88.00 SEK

Thank you for your purchase

Have a great day!

Hemsida // Instagram

Genom din betalning godkänner du även att jag får skicka mail till dig (eller till den du ger guiden till). Jag behandlar er information med kärlek och respekt, och jag gillar inte spam. Du kan när som helst avregistrera dig från mina mail. Personuppgifter & GDPR

.