06 iunie 2020 Live Online GRATUIT

Completează acum formularul pentru înscriere
și primești informații utile despre creșterea stimei de sine a copilului tău. 

MAI PUȚIN STRES, MAI MULTĂ CONECTARE AUTENTICĂ

Cauți să ai mai multă armonie, pace și conexiune în familia ta,  simți că nu mai ești pe aceeași linie de comunicare cu copilul tău sau te străduiești să fii un părinte cât mai bun, atunci ești în locul potrivit. 

Conferința online gratuită pentru părinți a fost concepută pentru a răspunde nevoilor și provocărilor unice cu care te confrunți ca părinte în ziua de astăzi. 

În cele peste șase ore, vei avea ocazia să descoperi de la speakerii invitați, idei și instrumente pe care să le folosești imediat în relația cu copilul tău. 

Despre organizator

Numele meu este Augustin Mihăilă, însă multă lume mă cunoaște după numele de scenă: Magicianul Augustin. Am fost pe rând: actor, prezentator de mari festivaluri, realizator de emisiuni TV și de filme pentru copii, am avut un club de actorie pentru copii răspândit în 12 orașe ale României, iar de peste 10 ani sunt MAGICIANUL AUGUSTIN.

Sunt din generația părinților care au trecut prin criza nucleară de la Cernobîl în care luam pastiluțe albe de iod, am depășit cu succes perioada comunismului în care nu aveam cipuri implantate, dar aveam număr matricol trecut pe mâneca hainei și a cămășii de pe uniforma școlară și am supraviețuit fără GPS sau sisteme inteligente de comunicare.

Acum, în criza sanitară provocată de virusul COVID-19, am descoperit că sunt în situația să găsesc soluții pentru a-mi armoniza comunicarea cu copiii mei alături de care m-am trezit că stau non-stop.

Toată situația asta a făcut să mai adaug câteva roluri pe lângă cel de gardian al familiei și super erou de copii. Cel mai dificil a fost, și cred că mai este, să îmi asum rolul de tată disponibil imediat la comandă pentru cele două fete ale mele.

Cum sunt un căutător din naștere, m-am gândit că nu sunt eu singurul din spațiul carpato-danubiano-pontic ce se confruntă cu astfel de probleme fără soluții satisfăcătoare.

Prin urmare am căutat pe holly internet și am descoperit că marea majoritate a părinților cu preșcolari și școlari au fost surprinși în offside de această criză sanitară.

Așa că am scos agenda de telefon, cea din telefon, nu carnețelul ăla vechi, că m-am digitalizat între timp, și am început să sun prietenii și oamenii pe care îi apreciez ca să-i invit să fie speakeri la această conferință pentru părinți.

În felul acesta informația poate să ajungă la marea majoritate a părinților care au nevoie de soluții la problemele prin care trec în relația cu copiii lor în această perioadă.

Așa că, dacă ești un om bun și amabil (știu… ai mirosit persuasiunea din text), te invit să distribui acest eveniment pe paginile tale de social media. ACUM... gen!

Programul conferinței

14:00 - 20:30

14:00 - 14:10 Deschidere eveniment

Magicianul Augustin (Organizator & Moderator)


14:10 - 14:50   Cum îți crești copilul să devină “stejar”

Andy Szekely - Autor, trainer și antreprenor

Andy Szekely inovează de 22 de ani în piaţa de training şi coaching din România ca antreprenor, autor şi speaker. El este speakerul român care a vorbit pe aceeași scenă cu cei mai mulți speakeri de top mondial care au vizitat România. (Exemple: John Maxwell, Robin Sharma, Martin Lindstrom, Bob Proctor, Dr. John Gray, Brian Tracy, Dr. Oz.)

A ținut prezentări şi training în 7 țări europene, China, SUA și Canada. Este formatorul a peste 40 de speakeri români care astăzi sunt prezenți pe scenele țării.

Andy este autorul cu cele mai multe cărţi și produse multimedia pe teme de dezvoltare personală şi profesională publicate în România (14 cărți și peste 200 de ore de material audio-video). Cea din urmă carte publicată se adresează copiilor și se numește ȘCOALA DE GHI(N)ZI, scrisă alături de Irina Vasilache.

Irina Vasilescu - Autor & Coach

Irina Vasilescu este autoarea cartii “Fii fericit acum“ și coautoare a cărții pentru copii Școala de ghi(n)zi alături de Andy Szekely.  

Din 2015, Irina a sustinut prezentari si cursuri depre fericire la Londra, Madrid si in tara. 

Pasiunea pentru relatiile interumane si educatie au determinat-o sa studieze un Master de Mediere de Conflict si Familie Internationala la Universitatea din Alicante, Spania si sa se alature, din 2013, echipei de traineri si facilitatori ai scolii de dezvoltare personala AS Training & Coaching fondata de Andy Szekely.  

In calitate de fondator si director al Editurii Floare de Iris, Irina ii sustine si ii incurajeaza pe viitorii autori sa isi publice cartile si sa isi urmeze visul.

In prezent, activitatea Irinei este dedicata scrisului, trainingurilor de fericire, de comunicare eficienta si antreprenoriat, programelor de educatie pentru adulti, copii si tineri.


15:00 - 15:40   Cum educi un copil empatic

Mihaela Stroe - Sociolog & Autor

Mihaela Stroe este doctor in sociologie, speaker, trainer, autor, specialist in analiza comportamentala. Din 2003 Mihaela este partenera de afaceri cu fostul agent FBI Joe Navarro, unul dintre fondatorii diviziei de Analiza Comportamentala din cadrul FBI.

De la 25 de ani, Mihaela Stroe este antreprenor si a creat pe blogul sau personal (www.mihaelastroe.ro).

In plus, Mihaela realizeaza pe YouTube o emisiune TV online intitulata “Momente de luciditate” si este autoarea cartilor “In Armonie cu Mine!”, “Fii pe primul loc in viata ta!”, "Curajul de a ma iubi" (in curs de aparitie), a programelor de coaching “Transforma-ti viata in 90 de zile! Focus pe performanta personala si Focus pe performanta profesionala".

Carti scrise: "In armonie cu mine!"; "Fii pe primul loc in viata ta!" si "Curajul de a ma iubi" .


15:50 - 16:30 - Părinte în rol de învățător

Răzvan Curcubătă - Trainerul dascălilor

Răzvan Curcubătă este trainer și vorbitor în public ambițios, dinamic, auto-motivat care în perioada crizei sanitare a ajutat peste 1000 de învățători și profesori să-și adapteze activitățile de predare în mediul ONLINE.

De peste 11 ani oferă traininguri, seminarii și cursuri pentru copii între 6 și 60 de ani, în domenii precum: vânzări de impact, managementul conflictului, public speaking, inteligență emoțională. A văzut copii purtându-se ca niște adulți dar și adulți purtându-se ca niște copii în timpul activităților experiențiale pe care le-a susținut.

Pe lângă activitățile de predare, Răzvan este și co-autor al cărții Jocul Vânzării – Tot ce știe un vânzător de TOP și ceva în plus.

În timpul conferinței va susține o temă legată de cum poți tu să fii educatorul copilului tău și mai ales cum poți să joci jocul vânzării cu el, reușind să-l ajuți să devină mai sociabil, mai deschis, mai încrezător în sine.


16:40 - 17:20    7 metode de încurajare pentru copii tăi

Călin Iepure - Autor & Trainer

Campion al României la Public Speaking în 2011, Călin Iepure este unul dintre cei care au avut impact major la dezvoltarea Public Speaking-ului din România. Pasiunea pentru vorbitul în public și-a descoperit-o în cadrul organizației Toastmasters, organizație pe care a coordonat-o ca și Guvernator al României.

Astăzi Călin coordonează cea mai cunoscută organizație de Business Networking din România - bizz.club și este fondator a mai multor startup-uri cu influență în sfera educațională cum ar fi SELLification - The PROFESSIONAL's Selling Game și De vorbă cu Antreprenorii - Platformă online de dezvoltare antreprenorială.

Este co-autor a mai multor cărți și audiobook-uri cum ar fi:

• Jocul Vânzării - TOT ce știe un vânzător de TOP... și ceva în PLUS

• BANII muncesc pentru mine - drumul de la dependență la Independență Financiară

• Fișa Postului de Antreprenor - Harta oricărei afaceri cartografiată împreună cu Gigi Nacev

• Călătoria Speakerului - De la ucenic la maestru în arta vorbitului în public

• Metoda Active Reviewing - Un ghid practic pentru traineri și coordonatori de training

Călin Iepure este cofondatorul programelor de training pentru dascăli, Captivează-ți elevii în Online mai ceva ca în Clasă!, prin care a ajutat în perioada crizei sanitare peste 1000 de învățători și profesori să-și organizeze mai bine clasele online.

Mara Iepure - Trainer & Speaker

Mara Iepure este formator certificat din anul 2009, cu experienta in domeniul managementului de proiect si managementului resurselor umane. 

În timpul crizei sanitare a ajutat peste 1000 de dascăli să-și organizeze mai bine clasele online prin programe dedicate. În anul 2017, alături de soțul ei, Călin Iepure și alți doi traineri, a lansat un joc experențial pentru cei interesați de vânzări: SELLification.

Abilitatea de a vorbi in public si-a dezvoltat-o in cadrul organizatiei TOASTMASTERS, unde a ocupat functia de Vicepresedinte pe Membership, iar in cadrul Concursului in limba engleza de evaluari de discursuri a obtinut locul 3 la nivel national. De asemenea Mara face parte si din echipa de moderare a celui mai mare eveniment de design si arhitectura din Romania: CUIB - Construieste Usor Inteligent si Bine.


17:30 - 18:10    Ce-și doresc de fapt copiii de ziua lor

Alexandra Timofte - CEO BluParty

Alexandra Timofte este actriță, vedetă de televiziune și mamă. A fost protagonista emisiunii Serviciul Roman de Comedie și a serialului de comedie ”Spitalul de demență”, difuzate de Pro TV.

De mai bine de 15 ani se ocupă de organizarea evenimentelor pentru copii cu firma de petreceri și evenimente pentru copii pe care o conduce, BluParty.

Alături de echipa vesela BluParty, organizatori de Super petreceri pentru copii aduce programe unice, animatie cu cele mai celebre personaje interpretate de actori profesionisti și accesorizează cu stil fiecare petrecere pentru momente de neuitat.

În timpul crizei sanitare din primăvara anului 2020 a ajutat copiii să treacă mai ușor prin izolarea la domiciliu prin realizarea unei emisiuni LIVE pentru copii cu Dr. Bucla si cu asistenta sa Macaroana (Ruxandra, fetița ei), pe pagina de facebook BluParty.

În ultimii ani, Alexandra Timofte a fost invitată să prezinte evenimentele Forbes Kids.


18:20 - 19:00    Jucăriile care cresc stima de sine

Iulian Ghișoiu - CEO Bekid.ro

Iulian Ghișoiu este omul care a reusit să transforme pasiunea într-un business de succes. Conduce una dintre cele mai puternice agenții din România - agenția SEO TargetWeb, prin intermediul careia poziționează site-urile pe primele locuri din Google.

În 2014 se lansează în e-commerce și pornește cu investiție zero magazinul online www.bekid.ro, care în 4 ani a devenit unul dintre cele mai bune magazine online cu produse pentru copii. Este căsătorit și are 2 fete de 9 și de 4 ani, cărora încearcă să le insufle zilnic că adevărul, corectitudinea, perseverența și pasiunea pentru muncă sunt atuuri imbatabile în viață.

BeKid.ro a fost lansat tocmai pentru a schimba experiența de shopping și pentru a găsi intr-un singur magazin online o gamă cât mai diversificată de jucării testate care să ajute la creșterea creativității și inteligenței copiilor. Misiunea magazinului este de a livra fericire.


19:10 - 19:50    Cum să fii părinte supererou

Augustin Mihăilă - Artist iluzionist

Augustin Mihăilă este artist și iluzionist premiat internațional. Este cunoscut publicului larg ca Magicianul Augustin și este îndrăgit atât de antreprenori și corporatiști, cât și de copii, pentru că găsește gluma potrivită la momentul potrivit.
Cu experiență de scenă de peste 20 de ani, Augustin este personajul care descreteste frunțile oamenilor de orice vârstă.

În timpul crizei sanitare din primăvara anului 2020, a fost singurul magician din România care și-a alocat câte o oră în fiecare zi lucrătoare pentru a face pe pagina lui de facebook o emisiune LIVE pentru copiii aflați în izolare la domiciliu.

Augustin Mihăilă este căsătorit și are două fete, de 6 și 9 ani pentru care de multe ori trebuie să fie mai mult entertainer decăt tată.

Q&A - Final eveniment - ora 20:30

Testimoniale de la prima ediție

Completează acum formularul pentru înscriere
și primești informații utile despre creșterea stimei de sine a copilului tău.

Înscrie-te Din Timp!

Days
Hours
Mins
Secs
.