Wat deelnemers zeggen over deze cursus


Mandy Lomé

Digitale Productontwerper

"Dat was 'm dan! Ik heb de hele cursus afgerond en ik ben nog enthousiaster geworden. Dat komt voornamelijk omdat ik meer vertrouwen heb gekregen in de "how's". Nog steeds denk ik dat als meer mensen zouden zien hoe het anders kan dat er ook veel meer de keuze zouden maken om hun bedrijf zonder social media te runnen.
Echt waar, je hebt een top cursus gemaakt met heel erg veel waardevolle informatie! Het is heel ver
nieuwend en de online wereld is hier aan toe. Extra waardevol: De tip over het gebruik maken van de informatie die Google zelf al geeft. Zo simpel en zo handig! Eigenlijk de hele module 4 is een YES voor mij. De tips over offline marketing bijvoorbeeld, die zijn al bijna vergeten! En daar liggen nu echt kansen."


Nathalie

Business Coach

"Het is heerlijk om eens de andere kant van het verhaal te horen. Iedereen roept maar dat aanwezigheid op Social zo belangrijk is, maar deze training bewijst het tegengestelde. En dat is zo verfrissend om te horen."

Luister haar Audioreview hieronder

 

Els

Organiseert reizen en excursies

"Als ZZP'er probeer je zoveel mogelijk zelf te doen, maar je hebt gewoon geen marketing-achtergrond. Dus komt het er toch vaak op neer dat je een duur iemand moet inhuren. Deze cursus is een heel mooie en laagdrempelige manier om een beter beeld van marketing te krijgen, zonder honderden euro's te moeten uitgeven. Bovendien voelt het écht alsof de cursus speciaal voor mij gemaakt is. "

Over mij


Nina - OutoftheGrey

Ik wil jou laten zien dat het anders kan als het gaat om marketing! Je hoeft niet net zoals iedereen te vloggen en heel je privéleven te delen. Er zijn manieren om een groot bereik (en goed betalende klanten)  aan te trekken. Zonder Social. 

Ik heb als Content Marketer gewerkt voor bedrijven en startups in de groene energiesector. Als surfer ben ik gepassioneerd over duurzaamheid en future-proof ondernemen. Elk jaar neem ik een twee maanden vrij van freelance werk om digitale producten te bouwen, zoals websites en cursussen. Ik ben mede-oprichter van het merk Fantastbaar en ik geef lezingen over Sociaal Ondernemerschap en Marketing done Differently.

Deze cursus is wat voor jou als je:

  • (toekomstig) ondernemer of ZZP'er bent
  • moe wordt van moeten meedoen aan de laatste trend
  • het anders wil doen, maar niet weet hoe
  • weet dat marketing nodig is maar je bent zoekende wat werkt 
  • een sterk en duurzaam verhaal wil neerzetten
    maar hoe?
  • een duurzame marketingstrategie wil die niet op
    hypes gebaseerd maar future proof is

Hoe werkt deze online cursus?

⏲️ 
Eigen tempo

Je kunt de lessen volgen wanneer jij wil! Regenachtige middag? Pak een kop koffie, open je laptop en voltooi een module. De cursus bestaat uit 5 modules van ongeveer 40 minuten. 

💻

Tools

Je hebt alleen je laptop nodig, WiFi en enthousiasme om iets nieuws te leren

🌍
Toegang

Deze cursus is in het Nederlands en zal maar een paar weken per jaar toegankelijk zijn.

Actie?

Zin om iets te leren?

Alright, ik ben er klaar voor. Laten we gaan!

Betere marketing...

...begint bij het vormen van een sterke marketingstrategie, en het toepassen van marketingtactieken die bij jou passen!