Vill du skriva fantastiska scener?

Är du osäker på hur du ska skriva en scen som driver din historia framåt? Vet du inte vilka scener du ska ha med i din historia? Kanske känner du dig osäker på i vilken ordning dina scener borde komma.

I den här GRATIS 10 veckor långa kursen kommer du att lära dig:

  • vad en scen är och vad den ska innehålla
  • hur scenens inledning, mitt och slut kan se ut
  • hur du skapar scenövergångar
  • hur du skriver olika typer av scener som första scenen, spänningsscener, mmMissa inte chansen att utveckla ditt skrivande. Skriv starka scener. Skriv en fantastisk historia.

Varje fredag i 10 veckor får du ett kursbrev med material, exempel och övningar.

Nu kör vi!

Sagt om kursen:

"Jag har skrivit länge, har flera saker som borde vara klara, några tryckta böcker - som jag inte anser färdiga, fått några lektörsutlåtanden och liknande - men aldrig riktigt fattat varför jag aldrig blivit klar. Det är oerhört frustrerande. Och så stöter jag på dig och fattar!!! Jag har inte begripit varför det känns rörigt, inte fattat när lektören sagt att jag kan jobba med något, jag är inte nöjd fast jag kan inse att texten i sig är trevlig och intressant på sätt och vis. Det är bara nåt irriterande rörigt över det som gör att jag inte kan anse dem färdiga. DU HAR FÖRKLARAT DET - utan att ens se mina texter!"

Madeleine Blomberg


"Den är superbra! Tydlig och med exempel så man kan se skillnaderna hur det blir om man skriver på det ena eller det andra viset!"

Therese Fredriksson


Denna brevkurs kan jag verkligen rekommendera! 🥇 Redan efter de första två veckobreven har jag nu fått både mer inspiration och nya infallsvinklar i mitt skrivprojekt jag påbörjat i sommar!

Carin Koch


Jag har lärt mig massor som jag inte kunde innan, inspirerats av alla bra övningar, fått lust att ta itu med mitt skrivande och också kommit igång med min berättelse. Vissa av dina exempel har jag kunnat direkt föra över till scener, andra har gett mig nya infallsvinklar. Scen efter scen har vuxit fram och nu är jag en bra bit på väg mot målet, en roman och biografi.

Ann-Cathrine Nilsson


Tack för din utomordentligt och skickligt upplaga kurs, som jag verkligen behövde just nu.

Jag visste att det inte var lätt att börja skriva på längre texter, men jag visste inte varför. Nu vet jag mera om vad som fattades, och det var kunskap som inte jag hade, kring att skriva scener. Det fanns inte i min värld. Nu är det mycket lättare för mig att tänka mig in i upplägget, och innehållet, som jag vill få fram i låt oss säga en roman. Tusen tack!

Siw Åhl


Kursen har varit väldigt användbar. Enkel och lätt med roliga övningar. Rekommenderas verkligen!

Therese Tessan Johansson


.