WACHTLIJST ROAD TO REMOTE TRAJECT

Ervaar jij de FOMO al na de vorige lancering en wil jij er een volgende keer heel graag bij zijn? Zet je dan meteen op de wachtlijst en krijg als eerste toegang met een exclusieve korting!

Het Road to Remote Traject is een traject van twee maanden waarin jij in de eerste plaats jezelf leert kennen, om vervolgens te ontdekken hoe jij je skills locatieonafhankelijk kan inzetten. Want werken van waar jij wilt betekent meer vrijheid. En meer vrijheid betekent meer geluk.

Jezelf op de wachtlijst zetten is volledig vrijblijvend, het is dus nog geen inschrijving. Wel word je als eerste op de hoogte gebracht als de deuren opengaan, zodat jij als eerste toegang krijgt tot alle informatie en kan inschrijven met de korting. En geloof me, eens je de modules te zien krijgt: you'll want to be a part of it! ;-)‚Äč

Droom jij van een leven met meer vrijheid, waar je kan werken waar en wanneer je wil zonder directe impact op je inkomen? Zet je dan nu meteen op de wachtlijst!

Vergeet niet je plek op de wachtlijst te bevestigen in je mail, anders komt deze niet goed toe. Check ook zeker even je spam!

Vragen? Mail naar shana@roadtogrow.be

Lees hier wat deelnemers over het de vorige edities zeggen:

.