Yes! Een dameselftal 

bij HSV Hoek

Dameselftal terug op Hoek??


Dat zou superleuk zijn! Of je nu meedoet voor je conditie en gezondheid, of om gezellig samen met anderen sportief bezig te zijn: voor alle dames zijn er een heleboel voordelen.

Wij hebben er in ieder geval al enorm veel zin in. Een aantal dames staan te popelen om alle praktische dingen te regelen, maar.... eerst maar eens peilen of er voldoende animo voor is ;) 

Daarom vind je op deze webpagina alvast wat praktische informatie en ook de mogelijkheid om je e-mailadres achter te laten. Zo kunnen we je uitnodigen voor de kennismakingstraining. Hebben we alvast één leuke avond te pakken ;)

Ook nog even jouw bezwaren weerleggen. Want echt... Seriously?


Ik kan niet voetballen...

Nee, wij ook niet. Sterker nog: tenzij je in het Nederlands elftal speelt, denk ik dat we allemaal nog veel te leren hebben. Anders werd het maar een saaie boel tijdens de training en wedstrijd. Maar ondanks al onze leermomenten, gaan we er een leuke tijd van maken, en met de juiste inzet groeien we. Met elkaar. Als team.

Ik heb geen tijd...

Waarschijnlijk kampen we daar allemaal wel mee. We hebben huiswerk te doen, werk, gezin, of misschien pas je wel regelmatig op je kleinkinderen. Maar toch is het belangrijk om voor jezelf te zorgen. Samen voetballen zorgt voor ontspanning, een gezonde leefstijl, sociale contacten en plezier. Je zou bijna zeggen dat het je tijd bespaart omdat je al het mooie combineert in één sport ;) Bovendien gaan we voor veel aanmeldingen, dus ook als je niet elke week een wedstrijd kunt spelen of  kunt trainen: kom gewoon naar de info avond en dan kijken we samen wat mogelijk is. Believe me, je bent waarschijnlijk niet de enige.

Ik ben te oud. Of te jong...

Ben je jonger dan 15 jaar, dan mag je officieel nog geen wedstrijden meespelen. Sorryy! Maar, ben je tiener en wil je alvast meetrainen of meedenken, why not? 

Te oud bestaat overigens niet. Ik vraag me wel af over welke leeftijd je het dan hebt. Vertel het me maar tijdens de info avond ;)

 "Ik dacht, als ik het nu niet doe, wanneer dan wel?"

.