22. travnja obilježavamo Dan planeta Zemlje! Vezano za zaštitu planete, moramo biti svjesni koliki utjecaj na okoliš imaju proizvodnja tehnologije te njena potrošnost - pogotovo u današnje vrijeme kada se računala, mobiteli, tableti i ostala slična tehnologija zamjenjuju sve češće. Kupnja obnovljenih računala odlična je ideja jer imaju nižu cijenu, ali njihova kupnja također pomaže u smanjenju emisija ugljika i stakleničkih plinova (jer ne pridonosimo gomilanju tehničkog otpada i smanjuje se potreba za prevelikom proizvodnjom novog i potrošnog).

Osim toga, ako je netko zainteresiran za kupnju računala s najnovijim i najmoćnijim konfiguracijama - to skupo košta. Zato je za one koji imaju ograničen budžet, a opet žele kvalitetno računalo, najčešće najbolja opcija refurbished (obnovljeno) računalo, kojem garancija koja daje dodatnu sigurnost da se radi o kvalitetnom proizvodu!.

Dakle, obnovljena računala ne samo da pomažu uštedjeti novac - jer se za manje novaca može dobiti "moćnije" računalo - već se time pomaže i borbi protiv globalnog zagrijavanja. Win – win situacija!

H2 Shop ima odličnu ponudu povoljnih i kvalitetnih obnovljenih računala, a za Dan planete Zemlje odabrali smo sljedeće:HPP-H5G74ET-ABUCopyright© 2020 EZY Infotech d.o.o. Sva prava pridržana

H2 Shop

Slavonska avenija 19
10000 Zagreb
Tel: +385 01 5494 420

h2-shop.com

.