Dupla dedikált könyvet szeretnél?

Jó helyen jársz!

Üdvözöllek! 

Köszönöm, hogy érdeklődsz a könyveim után. Megtisztelő, hogy mindkét könyvemből dedikált példányt szeretnél beszerezni. Az alábbiakban leírom, mit kell tenned ahhoz, hogy a dedikált könyveket a kezedbe foghasd.

FIGYELEM!

Az alábbi információk a Magyarország területére történő postázásra vonatkoznak. Külföldre történő rendelés előtt kérem, írj nekem a kapitanyvoltam@gmail.com e-mail címre.

                      ⬇️ ⬇️ ⬇️ ⬇️ ⬇️

3 egyszerű lépés és a tiéd lesz mindkettő dedikált könyv:

1.) Bankkártyás fizetés

A szöveg alatt találsz egy zöld vásárlási gombot

Az ismertető szöveg alatt találsz egy zöld vásárlási gombot: Megrendelem a dedikált könyveket felirattal. Erre kattintva eljutsz a rendelési oldalra. Ott megrendeled a könyveket és kiválaszthatod, hogy bankkártyával vagy átutalással szeretnéd kifizetni.  

Ha több dupla könyvet szeretnél, ott azt is be tudod állítani. 

2.) Email

Írj egy e-mailt ide: kapitanyvoltam@gmail.com

- Az e-mailbe írd bele a pontos postacímed!

- Írd meg kérlek, hogy kinek a nevére kéred a könyveket dedikálni, és írj egy két információt erről a személyről (például munkahely, hobbi...) Ha ezt nem szeretnéd megadni, nem probléma, enélkül is megy a dolog, csak így egyedibb lehet a dedikáció. 

- Legyél szíves és írd meg a telefonszámod, hogy ha szükséges, akkor gyorsan is el tudjalak érni.

- FONTOS! Ha a rendelés napján nem írsz emailt nekem, akkor a megrendelő nevére fogom dedikálni a könyveket.

3.) Várja a könyvet

A postai kézbesítés kb. 1-4 nap között várható

Az átutalás és az email megérkezését követően 1-2 napon belül dedikálom a könyveket, és én magam postára is adom. 

Egy dupla rendelés, azaz két könyv esetén azokat egy-egy darab fehér, buborékos borítékban fogom küldeni, amit bedobnak majd a postaládába. Tehát nem kell átvenned a futártól!

Négy vagy több könyv esetén már csak csomagként tudom küldeni. A postázás ekkor is ingyenes lesz!

FIGYELEM!

A postai kézbesítés ideje a feladástól számítva várhatóan 1-4 munkanap lesz. Ez függ a postai kapacitástól, a kézbesítési címtől. Kérlek, így számolj egy esetleges ajándékozásnál.

Ha meglepetésnek szánod a dedikált könyveket, akkor oda kérd a szállítást, ahol a megajándékozott nem fogja maga kivenni a postaládából!

FIGYELEM! FONTOS!

Amennyiben dedikált könyvet vásárolsz, úgy az általam személyesen a könyvbe tollal írt egyedi dedikálás miatt a későbbiekben a könyvet visszavenni és a vételárat visszafizetni nem áll módomban. Kérlek, hogy emiatt különös gondossággal járj el ez ügyben. !

FIGYELEM! FONTOS!

Az adataidnak a megadásával hozzájárulsz, hogy ezen adataid általam kezelésre, pontosabban rögzítésre kerüljenek. Erekre az adatokra a könyv részlet kiküldése miatt van szükségem. Természetesen ezeket az adatokat senkinek nem adom át, nem mutatom meg, senki másnak nem teszem hozzáférhetővé. A későbbiekben saját magam használom fel, amennyiben valamelyik termékemről tájékoztatást, vagy ajándék anyagot szeretnék neked küldeni. Ha erre majd nem tartanál igényt, minden levelem végén lehetőséged lesz leiratkozni. Erről bővebben a lap alján az "Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat"-ban olvashatsz. 

Köszönöm a bizalmad! 

Üdvözlettel: Dr. Váczi István

.