bemutatja az

Ehető virágok 

az ehető virágokkal történő díszítés, ízesítés titkai gyakorlatiasan

online tudásanyagot


Ha akár egyetlen kérdésre is igen a válaszod, ez a tudásanyag biztosan Neked szól.

Így segítek Neked, hogy magabiztosan mozogj az ehető virágok birodalmában:

✔ Összegyűjtöttem közel 80 ehető virágot, melyeket most Te is megismerhetsz.

Számtalan tippet kapsz az egyszerű és gyors felhasználásukhoz.

✔ Egy több mint 30 receptet tartalmazó recept-gyűjteménnyel is segítek a változatos felhasználásban, hogy valódi gasztronómiai élményben lehessen részed.

✔ A mérgező növényekről is ismereteket szerezhetsz, hogy tudd, mi az, amit biztosan nem szabad megenni.

Miről lesz szó a tudásanyagban?

Óvintézkedések - hogy biztonsággal fogyaszthasd az ehető virágokat

Mellékhatások – ezekről is tudnod kell, hiszen ahogy a gyógynövényeknek, a fűszernövényeknek vagy akár a tápláléknövényeinknek is lehetnek mellékhatásai, úgy az ehető virágoknak is

Ehető virágok három fő csoportja – amiből két csoporton biztosan meg fogsz lepődni.

Közel 80 virág - bemutatása és tippek a felhasználásukhoz.

Általános tippek az ehető virágok felhasználásához – hogy azonnal alkalmazható ötleteket kapj az ehető virágok étrendedbe illesztéséhez

Receptek - hogy további inspirációk segítségével még változatosabban és ötletesebben tudd felhasználni az ehető virágokat

Mérgező növények - hogy azt is tudd, mi az, amit biztosan nem lehet megenni

Mennyibe kerül?

Általában ez a legkellemetlenebb rész, ám biztos vagyok benne, hogy ez most tetszeni fog.

A tudásanyag ára  

 10.999 forint (bruttó ár, nincs áfa)

örökös hozzáféréssel és bővülő recepttárral.

Mit tartalmaz az ár?

✔ A közel 80 ehető virágot bemutató, számtalan felhasználási javaslatot is tartalmazó tudásanyagot.

✔ Több mint 30 receptet édes és sós ételekhez

✔ A tudásanyaghoz történő örökös hozzáférést.

✔ Kizárólag saját használatra a tudásanyag pdf formátumban történő letöltési lehetőségét, hogy akár offline is hozzáférj a tudásanyaghoz.

Hogyan szerezheted meg a tudásanyagot?

✔ Töltsd ki a megrendelő űrlapot az oldal alján.

✔ Ha átutalással vagy PayPallal fizetnél, a megrendelést visszaigazoló levélben található adatok alapján utald át a tudásanyag árát a megadott bankszámlaszámra. Fontos! A fizetési határidő 8 nap.

Ha egyéb fizetési módot választanál, kérlek, írj egy levelet a szikora.hilda@gyogyfuveskertem.hu emailcímre.

✔ Amint beérkezik a bankszámlára/PayPal számlára az összeg, pár napon belül megkapod a számlát, valamint elküldöm a tudásanyag elérésére vonatkozó további információkat.

✔ Ezután bárhol, bármikor, bármennyiszer elérheted a tudásanyagot, ahol rendelkezésedre áll internetkapcsolat és egy megfelelő eszköz (számítógép, tablet vagy okostelefon).

✔ Ha további kérdésed van, írj a szikora.hilda@gyogyfuveskertem.hu emailcímre.

Gyakran ismételt kérdések

1. Mit tanulok?

A tudásanyagban minden fontos információt megkapsz, amelyek segítségével felhasználhatod az ehető virágokat a saját konyhádban.

2. Mikortól érem el a tudásanyagot?

A tudásanyag a befizetést követő lehető leghamarabb, de legkésőbb pár napon belül máris elérhetővé válik számodra, amelyről visszaigazoló levelet kapsz. (A tanfolyami felület beállítása kézzel történik, így előfordulhat, hogy egy-két napot várnod kell.)

3. Meddig kapok hozzáférést a tudásanyaghoz?

A tudásanyaghoz örökös hozzáférést kapsz, ezért teljesen rugalmasan sajátíthatod el az ismereteket, ahogy időd engedi. Ha a későbbiekben valahol elakadsz, bármikor meg tudod keresni a szükséges információkat.

4. Milyen formában érhető el a tudásanyag?

A tudásanyag egy zárt online tanfolyami felületen érhető el szöveges anyagok és letölthető pdf-ek formájában.

A tudásanyag részeit bárhol és bármikor (ahol van internetes kapcsolatod és ehhez alkalmas eszközöd: okostelefon, tablet, laptop, asztali számítógép) feldolgozhatod saját időbeosztásod szerint, miközben ki sem kell tenned a lábadat otthonról. 

A letölthető pdf-eknek köszönhetően a letöltést követően internetes hozzáférésre sincs szükség.

5. Mennyibe kerül a tudásanyag?

A tudásanyag listaára akciós időszakon kívül bruttó 10.999.- forint. Nincs áfa.

6. Mikor tudok jelentkezni?

A tudásanyag listaáron folyamatosan elérhető. (Az akciós árak időszakosak.)

7. Hol tudok jelentkezni?

Töltsd ki a megrendelőlapot, ilyen egyszerű.

8. Hogyan tudok fizetni?

A banki átutaláshoz vagy PayPallal történő fizetéshez szükséges tudnivalókat a visszaigazolólevélben találod majd. (Ettől eltérő fizetési mód iránti igényedet, kérlek, jelezd emailben.)

9. Ajándékba is adhatom a tudásanyagot?

Természetesen. Ebben az esetben a megrendelőlap Ajándékba adom rubrikájába írd be, hogy IGEN. A befizetést követő visszaigazolólevél mellé pedig kapsz egy ajándékkuponkódot tartalmazó kinyomtatható lapot is, amit fizikai ajándékként átadhatsz a megajándékozottnak. Ez a lap tartalmazza az ajándékkupon beváltásához szükséges információkat.

Tudnivalók a megrendeléssel kapcsolatban

1. Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. 5. és 6. §-ában foglaltak az irányadók. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II. 5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.

2. Elállási jog: Elektronikus úton leadott megrendelés esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől a szolgáltatás megkezdése előtt. Kérem, hogy elállási szándékodat emailben jelezd a szikora.hilda@gyogyfuveskertem.hu mailcímen.

3. A tudásanyaghoz kapott hozzáférés után a fogyasztó nem jogosult a 14 napos elállási, illetve szerződésfelmondási jogával élni a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29.§ M) pontja alapján: „a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében, ha a vállalkozás a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével egyidejűleg nyilatkozott annak tudomásul vételéről, hogy a teljesítését követően elveszíti a 20.§ szerinti jogát”.

4. A szerződést a Jelentkezem gombra történő kattintással Mózesné Szikora Gabriella Hilda e.v.-vel kötöd. A vállalkozói adatokat és az adatvédelmi tájékoztatót itt találod: https://gyogyfuveskertem.hu/ad... Az általános szerződési feltételeket (ÁSZF) itt éred el: https://gyogyfuveskertem.hu/al...

5. Fizetési módok: PayPal, banki átutalás vagy banki befizetés. Ha egyéb módon szeretnél fizetni, írj a szikora.hilda@gyogyfuveskertem.hu mailcímre.

6. Számlázás: A tudásanyag ellenértékének beérkezése után legkésőbb 8 napon belül emailben e-számlát küldünk.

7. Megrendelés visszaigazolása: A megrendelés után emailben azonnali visszajelzést küldünk a fizetési tudnivalókról. Ha nem találod a postafiókodban, nézd meg a Promóciók vagy Spam mappában is. Ha végképp sehol nem találod, írj emailt a 6. pontban megadott emailcímre.

8. Befizetés visszaigazolása: A befizetést követően egy-két napon belül értesítést küldünk a tanfolyami felülettel kapcsolatos tudnivalókkal, hozzáférési információkkal.

Kérdésed van? 

Írj emailt a szikora.hilda@gyogyfuveskertem.hu címre.

.