Kis lépésből nagy hatás:

Maximalizáld a profitodat!

"Oké! De hogyan?"

Nincs itt semmiféle rejtély, semmiféle titok: csak arra van szükség, hogy változtass néhány apróságon, és ezáltal megsokszorozhatod a bevételeidet!

Nincs a világon olyan kisvállalkozó, aki ne akarna nagyobb bevételt, több eladást, hangosabban csilingelő kasszát.

  • Mindenki többet szeretne eladni.
  • Mindenki több vevőt akar.
  • Mindenki maximalizálni szeretné az eladásokat, amennyire csak lehet.

Ezzel te is így vagy, igaz?

De tedd a szívedre a kezed, és mondd meg őszintén:

Ugye, veled is előfordult már, hogy volt egy elképesztően jó terméked, vagy egy bombasztikus szolgáltatásod, amiért a piacnak egyszerűen meg kellett volna őrülnie, és egymást letaposva kellett volna elkapkodniuk az utolsó darabig - mégis csak vérszegény érdeklődést sikerült kicsiholni az emberekből, és alig vásárolt valaki?

▶ Volt már rá példa, hogy boldogan és optimistán tervezgetted, hogy milyen rekordbevételeid lesznek, de a töredékét sem sikerült összehozni?

▶ Veled is megtörtént már, hogy akárhogy is törted a fejed, egyszerűen nem értetted, hogy mi lehet a probléma, miért nem vásároltak többet, miért nem lett kasszasiker a termékedből...

▶ Te is csak kerested, kerested a probléma gyökerét, de nem igazán sikerült megtalálnod...

Vajon mi lehetett az oka?

Ha tovább olvasol, fény gyúlik majd a fejedben....

A pillangó-effektus

Amikor a fent említett helyzetbe kerülsz, hajlamos lehetsz azt hinni, hogy egyetlen hatalmas hiba vagy probléma okozza a gyér bevételeket, amit ha kiküszöbölsz, akkor máris megy minden, mint a karikacsapás, és az eladások azonnal az egekbe szöknek.

De az esetek többségében inkább az az igazság, hogy a nagy hatás eléréséhez sok apró változtatásra van szükség.

Hallottál már a pillangó-hatásról?

Röviden megfogalmazva ennyi a lényege:

"A kezdeti feltételek apró változásai révén nagymértékben megváltoztathatják a rendszer hosszútávú működését" (Wikipedia)

Azaz „egy pillangó egyetlen szárnycsapása a Föld egyik oldalán tornádót idézhet elő a másikon”.

Lehet, hogy ez kicsit elvontnak tűnik, de a lényegre figyelj: apró változtatásokkal hatalmas változás érhető el.

Kis változás, nagy hatás

Ugyanez igaz a marketingre is.

A marketing összetett dolog, és egyre inkább azzá válik. Egy marketingrendszer sok apró részletből épül fel, ezek határozzák meg, hogy a rendszer gördülékenyen vagy éppenséggel akadozva, bizonytalanul működik.

És akár egy kis apróságon is múlhat az, hogy a bevételeid a sokszorosára nőnek, vagy éppen a töredékére csökkennek!

Vezessük le egy hihetetlenül egyszerű matekpéldán az egészet:

Tegyük fel, hogy az egyes marketingeszközök hatékonyságát 1-10-ig osztályozzuk. Így ha mindegyik csak a minimumon áll, akkor az eladás így fog kinézni:

1*1*1*1*1*1 = 1

De ha egy leheletnyit javítunk rajta, már akkor is döbbenetes a változás:

1*2*3*2*6*4= 288

Hát még, ha a maximumot hoznánk ki belőle:

10*10*10*10*10*10= 1000000

Oké, ez csak egy elméleti fejtegetés, de miért ne próbálnánk ki konkrétumokon? Nézzünk egy konkrét, az életből vett példát!

Tegyük fel, hogy van 1000 feliratkozód, a hírleveleid megnyitási aránya pedig 20%-os. Ebben az esetben 200 ember nyitja meg a leveleidet, és általában 100-ból 1 vásárol, ami egy levél kiküldése után 2 vásárlást jelent. 

De mi lenne, ha 30%-ra emelkedne ez a megnyitás?

Akkor már nem 200, hanem 300 ember nyitná meg a leveleket, és 3 ember vásárolna.

És mi lenne, ha nem 1000 feliratkozód lenne, hanem mondjuk 10.000? Ebben az esetben a matek így nézne ki:

  • 20%-os megnyitás= 2000 ember nyitja meg, 20 ember vásárol
  • 30%-os megnyitás= 3000 ember nyitja meg, 30 ember vásárol

Itt már 10 vásárló a különbség, pedig csak a megnyitási arányon javítottunk. 

És ez csak egyetlen példa volt, egyetlen marketingeszköz.

De gondolj bele, hogy mi lenne, ha pontról pontra átvizsgálnánk a marketingedet, és feltérképeznénk minden egyes pontot, amin javítani lehet?

  • Mekkora változást okozhatna, ha MINDENHOL akár csak egy pár százaléknyit javítanál az eredményességen?
  • És abba is gondolj bele: mennyit VESZÍTENÉL, ha valamelyik marketingeszköz teljesítménye romlana, vagy éppenséggel teljesen bemondaná az unalmast?

A hibákat azonnal orvosolni kell, hogy a rendszer ismét teljes gőzzel menjen előre, és egyre javuljon a teljesítménye!

Képzelj el egy kerti tavat, amibe hiába öntöd vödörszámra a vizet, mégis ki van száradva, mert rossz a szigetelés, és akármit csinálsz, ezernyi apró résen keresztül mindig elfolyik a víz!

Ilyenkor nem az a megoldás, hogy még több vizet öntesz bele. Hanem meg kell vizsgálni, hol folyik el a víz, és haladéktalanul be kell tömni a réseket!

Ugyanerre van szükség a vállalkozásodnál is.

Felmérni azokat a pontokat, ahol "elfolyik a víz", ahol elveszted a vevőket, talán egy olyan apróság miatt, amire elsőre nem is gondoltál volna, vagy egy olyan hiba miatt, amit nem vettél észre, esetleg nem fordítottál rá kellő figyelmet.

És ezáltal meg tudod növelni az eladások számát, és maximalizálhatod a profitot!

Ez a tanfolyamunk pontosan erről szól:

Eladás Maximalizálás online tanfolyam


Íme a MarketingMánia tanfolyam, amelyből megtanulhatod:

hogyan vizsgáld át a teljes marketingrendszeredet pontról pontra,

 hogyan mérd fel a gyenge pontokat, amelyeken ha javítasz, megtöbbszörözheted az eladást, illetve a bevételeket,

ahhoz, hogy át tudjuk tekinteni a problémákat, átnézzük a teljes marketingrendszeredet a honlapodtól kezdve a reklámokig, feltérképezzük a hibalehetőségeket,

részletesen megmutatom az elméletet és minden fontos részletet, amiről tudnod kell,

és minden leckében egy nagyon részletes, sok-sok pontból álló checklistát találsz, amelyen pontról pontra végighaladhatsz. Így válik áttekinthetővé és nagyon könnyen ellenőrizhetővé a rendszered.

Mi mindenről fog szólni a tanfolyam? Íme:

Marketingrendszer

Nagyon fontos, hogy a marketingrendszered tökéletesen legyen felépítve, és logikusan kapcsolódjanak egymásba az egyes "fogaskerekek", vagyis elemek. Csak így működhet hatékonyan a rendszer.

Ellenőrizd le, hogy minden rendben van-e!

A honlapod

Legyen bár egy egyszerű weboldalad vagy egy bonyolult webshopod, egészen biztos, hogy találunk rajta olyan konverziógyilkos hibákat, amelyeket te nem is vettél észre.

Vajon miért lépnek le azonnal a honlapodról, és mitől válik igazi vevőmágnessé egy weboldal?

A hirdetéseid

Biztos vagy benne, hogy minden olyan helyen hirdetsz, ahol kellene?

Minél több lábon állsz, minél több helyről jönnek az érdeklődők, annál biztosabb alapokon áll a vállalkozásod. És annál kevésbé fog megviselni, ha valamelyik "láb" rosszabbul teljesít, vagy éppen teljesen kiesik. Hirdess a maximumon!

Facebook hirdetések

Hogyan hozd ki a maximumot a Facebook hirdetéseidből? Min kell javítani, ha nem teljesítenek jól? Melyek azok a kritikus pontok, amelyek tönkretehetik a hirdetést, de ha jól csinálod, akkor szárnyakat adnak neki?

Csak fuss végig a checklistán minden egyes hirdetésed létrehozásánál!

Közösségi média

Manapság minden vállalkozó össze van zavarodva, mert nem tudják: melyik közösségi média felületet érdemes használni, és hogyan. 

Te sem szeretnél kihagyni semmilyen lehetőséget, ugyanakkor feleslegesen sem akarsz dolgozni - de akkor mit kell tenned? Hogyan könnyítsd meg a munkát, és automatizáld, amit csak lehet?

Listaépítés

A legnagyobb hiba a listaépítéssel kapcsolatban, ha nem csinálod... ezzel nagy titkot árultam el, igaz? :)

De itt is van számos olyan kis rés, amin keresztül "elfolyhatnak" az emberek, az érdeklődők - pedig itt komoly pénzekről van szó, úgyhogy érdemes a lehető legtöbbet kihozni belőle.

Sales funnelek

Sales funnelek, automatizált rendszerek, e-mailek... Ez egy olyan része a marketingednek, ahol egy apró változtatás látványos eredményt hozhat. 

Hosszú ideje tesztelem ezeket a rendszereket, úgyhogy tudom, miről beszélek - és neked is megmutatom, mire kell figyelni, min lehet javítani.

A kampányaid

Hogyan érdemes felépítened egy kampányt, mit ellenőrizz le mindenképpen, mielőtt elindítod, és mi az, amit ha elrontasz, akkor az egészet kidobhatod a kukába? 

Megmutatom, hogyan tervezz lépésről lépésre, és a saját checklistámat is megnézheted. :)

A vevőélmény

Az eladás nemcsak a marketingeszközökből áll, a vevőélménynél talán nincs is fontosabb.

Mit nyújtasz nekik, hogy bánnak a vevőkkel a cégednél, és vajon visszatérnek-e, hogy újra vásároljanak? Ez után a lecke után garantáltan élmény lesz nálad a vásárlás!

Miért tanulj éppen tőlem?

Gömöry Kati vagyok, közgazdász, a MarketingMánia alapítója. 2013 óta tartok online tanfolyamokat. Azóta 1000+ kisvállalkozó tanult nálam marketinget, több ezer tanfolyamot megvásárolva.

Csak olyasmit tanítok, amit a saját vállalkozásomban, vagy az ügyfeleim vállalkozásában kipróbáltam és működik. Folyamatosan tesztelem és kipróbálom az új módszereket, tippeket, trükköket, hogy a tanulópénzt már ne neked kelljen megfizetned, és hogy tényleg csak azt ajánljam neked, ami valóban működő módszer ma, Magyarországon, kisvállalkozások számára.

Kérdések és válaszok a tanfolyammal kapcsolatban:

Hány leckéből áll a tanfolyam?

A tanfolyam összesen 9 leckéből áll, a fenti 9 nagy témakört dolgozza fel. A leckék egy képekkel illusztrált elméleti részből, és a hozzá kapcsolódó praktikus checklistából állnak. A leckékben megtalálod az elméletet, a magyarázatot és a példákat, a checklista pedig praktikus és átlátható megoldás, az egyes pontjain végighaladva tudod ellenőrizni, hogy min kell javítanod a profitmaximalizálás érdekében. A hozzáférést azonnal megkapod a leckékhez!

Hol és hogyan érhetem el a leckéket?

Online, belső tanfolyami felületünkön fogod megtalálni őket. 

Meddig van hozzáférésem a leckékhez? Lesz elég időm lementeni őket?

Nem kell lementened őket, mivel örökös elérésed lesz a belső felülethez. 

Mi történik, ha kérdésem van? Segítetek?

Természetesen igen! Minél több kérdést kapok, annál jobban örülök, hiszen a ti kérdéseitek segítenek abban, hogy valóban minden igényt kielégítő tudásanyag készülhessen. Kérdezhetsz a zárt Facebook csoportban vagy e-mailben, én pedig a lehető leghamarabb válaszolok a kérdésedre. 

Most nem érek rá, nem jó a csillagok állása... Lesz még később is a tanfolyam?

Nem, ez a tanfolyam most utoljára kapható. Így ha nem akarsz lemaradni róla, akkor nem halogathatod sokáig a döntést!

Hogyan tudok fizetni?

Átutalással, banki befizetéssel, Paypallal, bankkártyával.

Mennyibe kerül?

Hosszú évek tapasztalatait, tudását és féltve őrzött titkait osztom meg veled ezen a tanfolyamon. Átlátható, könnyen használható és követhető rendszerbe szerveztem mindazt a tudást, ami szükséges az eladások és a profit maximalizálásához.

A tudásodba fektetett pénz nem kiadás, hanem profitot hozó befektetés, és a tanfolyam segítségével ténylegesen megtöbbszörözheted bevételeidet. Így a tanfolyam ára igazi befektetés lesz a vállalkozásod jövőjébe.

A tanfolyam ára: (14.900 Ft) helyett most: 9.900 Ft

A tanfolyam utolsó alkalommal kapható!

(nincs plusz áfa, ennyibe kerül a tanfolyam!)

Íme, néhány vélemény 

a MarketingMánia 

tudásanyagairól:

 

"A lényegre koncentrál"

Jól strukturáltak, gyakorlatorientáltak és valódi tudást adnak. A tananyagok nem száraz elméletből állnak, könnyen követhetőek és a lényegre koncentrálnak. Nagyon szeretem bennük, hogy működő példákkal segítik a munkámat, hiszem látom, hogyan csinálja más, és azt is megmutatják, hogyan nem kellene csinálnom. Kifejezett előny, hogy a megvásárolt tudásanyagot időkorlát nélkül használhatom. - Nóra

"Beindítják a fantáziámat"

Szeretem a stílusod. Szeretem, hogy felvállalod a véleményed. A marketing nemcsak az eladásról szól, hanem kőkemény pszichológia is. A mai kifordult világban az emberek igénylik a törődést. Szeretem a tanfolyamaidban, hogy semmi felesleges maszlagot nem tartalmaznak. Feketén-fehéren, tömören le van írva mit, mikor és hogyan érdemes csinálni. Egy gondom van velük, annyira beindítják a fantáziámat, hogy esetenként csak minden 5. sort olvasok, hogy mielőbb alkalmazzam az olvasottakat a gyakorlatban. - Zsuzsa

"Tényként közlöd a receptet"

Tetszik a stílusod. Nincs semmi maszlag, egyszerűen tényként közlöd a receptet :) - Zsuzsa

"Számomra a leghasznosabbak"

Nagyon-nagyon szeretem a tanfolyamaitokat! Pár magyar online tanfolyamot elvégeztem az utóbbi időben, és magasan a MarketingMániások a legösszeszedettebbek, számomra a leghasznosabbak! - Gy.D.

"Egyszerű, közérthető és világos"

Egyszerűen, közérthetően és világosan leírt olyan ismereteket, amelyeket másoknál száraz, nehezen érthető szakszövegekben találtam csak meg. Nekem ez nagyon bejön, ha valaki képes ebben a közegben színes, humoros, közvetlen és egyszerű lenni. Aki alkalmazható tudást keres, erre van szüksége, mert így könnyű, élvezetes a tanulás. - Eyn, egyenisegepites.hu

"Semmi rizsa"

Azt szeretem a tanfolyamaidban, hogy a lényegre koncentrálsz: semmi rizsa. De: világosan, érthetően végigvezetsz a lépéseken. Szerintem szuper! - Piroska

 

Megrendelés: 

2020. június 22-27.

A befizetést követően az összes leckéhez megkapod a hozzáférést.

RENDELD MEG MOST!

A gombra kattintva a webshopba jutsz, ott tudod leadni a rendelést a tanfolyamra!

Még ennyi időd van a rendelésre:

Nap
Óra
Perc
Másodperc

Tudnivalók a megrendeléssel kapcsolatban:

1. Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.

2. Elállási jog: Az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől a szolgáltatás megkezdése előtt. Elállási szándékodat kérlek, e-mailben jelezd az info@marketingmania.hu címen!

3. Amennyiben megrendeled a tanfolyamot, de nem fizeted ki és nem is jelzed e-mailben az elállást, a továbbiakban sajnos nem áll módunkban kiszolgálni Téged.

4. A tanfolyam kezdete után a fogyasztó nem jogosult a 14 munkanapos elállási illetve szerződésfelmondási jogával élni, a a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § m) a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében, ha a vállalkozás a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg a teljesítést, és a fogyasztó e beleegyezésével egyidejűleg nyilatkozott annak tudomásul vételéről, hogy a teljesítés megkezdését követően elveszíti a 20. § szerinti jogát.

5. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem / Jelentkezem gombra történő kattintással a Gömöry Marketing Bt-vel kötöd. Minden cégadat megtalálható itt: https://www.marketingmania.hu/adatvedelmi-nyilatkozat/

6. Fizetési módok: banki utalás, banki befizetés, PayPal, bankkártya. Ha rózsaszín csekkel szeretnél fizetni, kérlek írj az info@marketingmania.hu címre!

7. Számlázás módja: a tanfolyamról e-számlát küldünk e-mailben. 

8. Megrendelésed után e-mailben azonnali visszajelzést fogsz kapni a fizetési tudnivalókról, amit keress a postafiókodban (ha nem találod, nézd meg a Spam vagy Promóciók mappában). A befizetés megtörténtét követően is visszajelzést küldünk, hogy megnyugodhass, biztosítottad a helyed a hamarosan induló tanfolyamra!

9. A MarketingMánia zárt Ügyfélcsoportjához a tanfolyami felülettel egy időben kapod meg a hozzáférést.

10. Ez az értékesítési oldal szerzői jogvédelem alatt áll, az itt található szövegek engedély nélküli másolása, más weboldalon történő elhelyezése esetén jogosultak vagyunk kötbér kiszámlázására, melynek összege szövegenként 50.000 Ft / nap.

11. Kérdés, kérés, probléma esetén ide írj: info@marketingmania.hu

.