Hai alături de noi în această călătorie pentru a:

Te Elibera de emoții si credințe acumulate pe tema relațiilor și a abundenței.

Te Reconecta cu relaxarea si bucuria de viață.

Te Redescoperi dincolo de îndoiala, neîncredere și frică.

Experimenta simplitatea  anumitor tehnici de eliberare.

Îmbunătăți relația cu tine, cu cei dragi si cu Dumnezeu.

Face parte dintr-un grup de oameni conectat la aceeași intenție.


Acest curs se desfășoară pe parcursul a 2 zile, in care vei experimenta mai multe tehnici de eliberare precum: Metoda Sedona, Letting Go, Cântecul Inimii din Theta Healing si Dansul Intuitiv.

Subiectele principale pe care le vom aduce pe scena sunt Relațiile si Abundența

Folosindu-ne de tehnicile menționate mai sus, vei explora si elibera o serie de sentimente care te împiedică să trăiești in abundență pe toate planurile și să te bucuri de relații împlinitoare.

La începutul fiecărei sesiuni de eliberare vom savura împreună o cacao ceremonială din El Salvador, pentru a ne deschide inima si a ne conecta mai ușor cu esența noastră.

Metoda Sedona este o tehnică simplă constituită dintr-o înșiruire de întrebări ce au ca scop intrarea în contact cu emoțiile noastre și eliberarea, dizolvarea acestora. După ce înțelegi cum funcționează această metodă, după ce mintea nu mai opune rezistență acestui proces (pe care la început nu-l înțelege), această tehnică poate fi aplicată zilnic, oriunde te-ai afla, iar rezultatele sunt fascinante. Metoda Sedona reprezintă echivalentul stingerii focului şi golirii conţinutului oalei sub presiune a minții, iar simplitatea ei o aduce atât de aproape de Adevăr.

Tehnica de LettingGo, descrisă de Dr. Md. David R. Hawkins, este o tehnică ce are aceleași principii precum Metoda Sedona, el fiind unul dintre discipolii lui Lester Levenson. Aceasta implică trăirea unei emoții la intensitatea ei maximă până când aceasta dispare.

S-a dovedit științific că orice emoție are o cantitate de energie limitată, iar atunci când nu-i mai opunem rezistență și ne dăm voie să simțim acea emoție cu toată energia ei, acea cantitate de energie se diluează și, astfel putem să transcendem emoții și chiar niveluri de conștiință.

Cacao a fost folosita, timp de milenii, în ceea ce sunt acum țările din America Centrala si Sudul Mexicului, ca medicament natural și a jucat un rol important în toate ritualurile și ceremoniile religioase. In acest context, cacao era considerată o plantă sacră făcând legătura între tărâmurile umane și cele spirituale. Ceremoniile  de cacao ajută la reechilibrarea energiilor din interiorul nostru și la restabilirea sănătății. Prin deschiderea inimii, cacao te poate ajuta să eliberezi cu mai mare ușurință blocajele și traumele din trecut. Ceremoniile moderne de cacao combină aspecte ale creșterii personale, alte tradiții și practici, inclusiv meditație, respirație, cântec, muzică și dans.

Cântecul Inimii din Theta Healing este o modalitate prin care te poți elibera emoțional, folosindu-te de vocea ta.  După ce ți-ai setat intenția de eliberare, observi unde se activează emoțiile în spațiul tău și le lași să se exprime, dându-le un glas. 

Dansul Intuitiv reprezintă o forma de eliberare prin mișcarea corpului. Pur si simplu, în timp ce te conectezi cu o anumita emoție, îți lași corpul să se miște așa cum simte, deoarece energiei îi place să se miște liber. Uneori aceste mișcări iau forma unui dans.

Ce spun participanții:

Ghizii tăi:

.