Az ajándékunk csak néhány napig érvényes.

Nap
Óra
Perc
Mp

Vélemények munkáinkról


Somogyi Anita

konzultáció résztvevő

Hegyi Éva Mónika különleges nő! Mikor hozzá kerültem már a lélegzés is nehezen ment. Remek humora, közvetlensége az első pillanatban barátokká tett minket, ezután már könnyű volt bíznom benne, és az ő szakértő kezébe helyeznem az életem. Megmentette a karrierem! Nincsenek véletlenek! Hála! 

Pető Mónika

hipnocoaching résztvevőÉva életem egyik legnehezebb időszakában nyújtott nekem segítő kezet. Az arcáról sugárzik a boldogság, nyugalom, szeretet. Több év eltelte után is nyugodt szívvel fordulnék hozzá problémáimmal.

Bagóczki Teréz

konzultáció résztvevőPár hónappal ezelőtt egy nagyon nehéz időszakon mentem át, Hegyi Évához fordultam segítségért, segített a döntéseimet a helyére tenni! Csak ajánlani tudom!   

A szerzőről röviden


Hegyi Éva MónikaKüldetésünknek érezzük, hogy minden egyes tréningünk alapjául a rendkívül hatékony önismereti blokkunkat vegyük alapul, így mindenki a saját élményén keresztül éri el a tréning nyújtotta fejlődést, legyen az a stresszkezelés, a konfliktuskezelés, az asszertív kommunikáció, a munka és magánélet egyensúlya vagy a kiégés területe.

.