EVIALES PRIROČNIK

Poročna darilca

Pred tabo je priročnik v malce drugačni obliki! Spletni priročnik lesenih izdlekov, kjer so predstavljeni končni izdelki ustvarjeni skozi leta prav za tisti čarobni dan. Ta vam bo pomagal pri odločitvi in olajšal predstavo, kaj vse je mogoče ustvariti s tehniko pirografije.

NEKAJ MALEGA O MENI

Po prvih nekaj črticah, pikicah in linijah sem poskusila olepšati prvo leseno površino z željo, da je po vrhu vsega še uporabna. Ob tem je bilo ''prežganega'' kar nekaj lesa in pridobila sem dovolj znanja ter izkušenj, da sem se opogumila svojo zgodbo deliti z vami.

Sem Eva Hudales, izdelki pa nastajajo v majhni delavnici na Štajerskem. Za zaščitnim znakom Eviales pa stoji še veliko, prav posebnih ljudi z velikim srcem, ki mi s podporo in ljubeznijo vse skupaj tudi omogočajo.

POROČNA DARILCA

1. SKRIVNOST ČOKOLADNE KOZMEJE

Inspiracija za nastanek vzorca, ki spremlja končne izdelke v tej kolekciji je rastlina,  lat. Cosmos Atrosanguineus, s tipinčnim ljubezenskim pomenom. Beseda >cosmos< v grščini pomeni urejeno, ljubko in okrasno. 

2. POBEG OKRASNEGA EVKALIPTUSA

Moč, zaščita in obilje... te tri besede predstavljajo rastlino evkaliptus. Ta vzorec navdihuje preprostost, lepota in simbolizem. Evkaliptus je znan po svežini in prav to naj poleg simpatičnosti ter elegance prinese v dom.

3. POPOTOVANJE DIVJE TROBENTICE

Prvi zares topli žarki sonca, prebujanje narave in svetle barve vse okrog nas. Med oznanilce pomladi sodi tudi trobentica, ta je tudi navdih za ustvarjanje tega vzorca. Uradno botanično ime te čudovite rastline je Primula Vulgaris, izhaja pa iz dveh latinskih besed in pomenijo prva vrtnica.

4. BESEDILO PO IZBIRI

Ustvarjena minimalistična zasnova z velikim pomenom je osebna, posebna in edinstvema. Pisana beseda oz. posvetilo pričara prav posebne občutke in večen spomin na lepo preživet poročni dan.

GALERIJA IZDELKOV PO NAROČILU

SISTEM NAROČANJA

1.

IDEJA

Povpraševanje lahko oddate direktno v spletni trgovini, na instagramu, facebooku, elektrosnkem naslovu ali me pokličete na telefonsko številko.

2.

PREDOGLED

V najkrajšem možnem času odgovorim na vaša vprašanja, po dogovoru nato ustvarim vizualizacijo ki jo boste prejeli na vaš elektronski naslov v roku ene ure.

3.

IZDELAVA

Po potrditvi predogleda, se lotim izdelave. Končni produkt navadno odpošljem v roku štirih oz. največ šestih dneh. Po dogovoru pa uredim tudi krajše dobavne roke. 

ZA DODATNA VPRAŠANJA SEM VEDNO NA VOLJO

Ponosna bom, če bom lahko vaše ideje in želje izpolnila prav jaz.

PRIDRUŽI SE NAM NA INSTAGRAMU

.