Facebook marketing: tudj meg mindent a marketingeszközről, ami nélkül ma nem létezhet sikeres kisvállalkozás

Folyamatos, stabil bevétel a Facebookról? 

Lehetséges, ha elsajátítod azt a Facebook marketing tudást, amelyre kisvállalkozóként szükséged van!

Fedezd fel a Facebook Marketingben rejlő lehetőségeket ezen az egyedülálló online tanfolyamon!

Ha nem csak a lájkokban akarsz gyönyörködni, hanem valóban pénzt akarsz keresni a Facebookon,

Ha az értékesítési rendszered sziklaszilárd elemévé akarod tenni a közösségi oldalt,

Ha magabiztosan szeretnéd használni a Facebookot, ismerni minden rejtett lehetőséget, legyen szó a beállításokról, ütős Facebook kommunikációról vagy hatékony hirdetésekről,

Ha szeretnél minden egyes befektetett forintot megsokszorozni,

Kisvállalkozó vagy, aki saját vállalkozása marketingjével foglalkozik,

És nem riadsz vissza attól, hogy magadévá tedd a hasznos tudást,

akkor ez a tanfolyam neked szól!

Jól tudjuk, hogy a közösségi oldalakon bármennyi időt el lehet pazarolni. Mások csak hadd osztogassanak meg cicás képeket, te viszont időpocsékolás helyett inkább használd a Facebookot vevő- és pénzszerzésre!

Íme a tudásanyag, ami több száz, hozzád hasonló kisvállalkozó üzleti sikeréhez járult már hozzá:

FACEBOOK MARKETING

online tanfolyam

Az abszolút "LEG": a legnépszerűbb, legtöbb példányban eladott, és az egyik legfontosabb témáról szóló marketingtanfolyamunk.

Facebook marketing = az a fegyver, ami nem hiányozhat az eszköztáradból, ha nyertesen akarsz kikerülni a vevőkért folytatott harcból!


Minden, amit kisvállalkozóként tudnod kell a Facebookról. Gyakorlatias, lényegre törő tananyag sok-sok példával, hogy mindent tökéletesen megérts, és alkalmazni tudj saját vállalkozásodban.


Életre szóló befektetés örök eléréssel, az újabb frissítésekért és bővítésekért pedig soha nem kell újra fizetned!Kinek szól ez a tanfolyam?

Elsősorban kisvállalkozóknak, akik saját maguk foglalkoznak a vállalkozásuk marketingjével, és pontosan tudják, hogy a Facebookon egyelőre muszáj jelen lenni, hiszen - bár az olyan marketingeszközök, mint az Instagram egyre fejlődnek - a Facebook még mindig az egyik leghatékonyabb marketingeszköz, illetve hirdetési felület.

Olyan gondolkodó embereknek szól ez a tudásanyag, akik használható tudásra vágynak, akik valódi üzleti sikereket, kézzelfogható hasznot szeretnének elérni. De akkor is érdemes elsajátítanod ezt a tudást, ha másra bízod a Facebook oldalad kezelését vagy a reklámozást, hiszen csak így fogod érteni, hogy mi is történik pontosan.

Ezekről fog szólni a tanfolyam:

Szemléletmód

Vállalkozóként jelen lenni a Facebookon: ez teljesen mást jelent, mint amikor magánemberként vagy jelen a közösségi oldalon. Mire figyelj, hogyan kommunikálj, és melyek azok a vevőgyilkos tevékenységek, amit mindenképpen kerülj el?

Megmutatjuk, melyek azok a téveszmék, amelyeket egyes “guruk” tanítanak, de csak egyvalamit érsz el vele: hogy az érdeklődők fejvesztve meneküljenek,

Ne cél nélkül használd a Facebookot, hanem tedd az értékesítési rendszered szilárd elemévé!

Facebook profil: mit állíts be és hogyan? Beállítások, funkciók részletes bemutatása

Facebook oldal és kommunikáció

Megtanulod, hogy mi mindent kell beállítani az oldaladon és hogyan, melyek azok a funkciók, amelyek el vannak rejtve, viszont annál fontosabbak,

Facebook profil átalakítása oldallá, ha rosszul regisztráltál; és egy érdekes csavar

Facebook oldal átnevezése, hogyan menj biztosra az elfogadást illetően

Megtudod, mit és hogyan érdemes posztolnod, hogy valóban pénzt keress vele. Lehet, hogy a sok lájk jól mutat, de a számlákat biztosan nem lehet kifizetni vele! Ismerd meg a posztok mögött a láthatatlan mechanizmust, ami vevőket hoz neked!

Ötletek, hogy soha ne kelljen a tollat (billentyűzetet) rágnod: “Miről írjak ma?” - BŐVÍTETT ANYAG! Rengeteg tipp a posztíráshoz hosszú leckéken keresztül!

Mi az, ami működik az oldalakon és mi az, ami nem? Általánosan elterjedt tévhitek, amelyeket napi szinten cáfol meg az élet!

Poszt formátumok (képek, gifek, videó…), reakciógombok és a #hashtag-ek használata, különféle emoticonok használata

Tanuld meg helyesen értelmezni a Facebook statisztikákat (insights)!

Facebook bolt és használata - mire jó, hogyan állítsd be?

Facebook csoportok és Marketplace

Megmutatom, hogyan használd üzleti célokra a Facebook csoportot, ezt a verhetetlen és ingyenes marketingeszközt: milyen funkciói vannak, milyen csoporttípusok, melyiket mire használhatod és hogyan

Hogyan szerezz érdeklődőket és vevőket, hogyan építs elkötelezett követőtábort, és hogyan használd piackutatásra a csoportokat?

Ismerd meg a Facebook csoportok legújabb funkcióit , az eladó tárgyak használatát és kapcsolatukat az apróhiretési felülettel, a Facebook Marketplace-szel!

Facebook oldal és csoport összekapcsolása, minden tudnivaló azzal kapcsolatosan, mit jelent oldalként jelen lenni csoportokban

Oldal vagy csoport? Az ősi vita és annak eldöntése: melyiket érdemes használni és miért?

Facebook hirdetések hatékonyan

Facebook hirdetés technikák: hogyan készíts kampányt, mit és hogyan állíts be a hirdetéseknél, mire figyelj oda, melyek azok a funkciók, amelyeket a Facebook jól elrejt előled, pedig a siker múlik a helyes beállításon,

Megmutatjuk, hogyan reklámozd a honlapodat, Facebook oldaladat , hogyan válaszd ki a megfelelő hirdetéstípust!

Remarketing és retargeting hirdetések készítése részletesen

Megnézzük, mit tudhatsz meg a hirdetési statisztikákból

Sok-sok példát láthatsz, hiszen ezekből lehet a legjobban tanulni

Hírlevéllista építése Facebook hirdetések segítségével

Hogyan "kémkedhetsz" konkurensed hirdetései után?

Szövegírás mesterfogások specifikusan Facebook hirdetésekhez!

Még egy nagy csokor hasznos tudás

Ügyfélkezelés, konfliktus-megoldás, trollok hada – hogyan küzdj meg ezekkel a közösségi médiában?

Hogyan használd a Facebookot keresőoptimalizálásra (SEO)?

Technikák: hogyan kösd össze a Facebookot az értékesítési rendszered többi elemével

Amit a Facebook eseményekről tudni kell

Design: Hogyan készíts látványos borítókat, illusztrációkat a posztjaidhoz, egyéb grafikai elemek készítése

Új funkciók a Facebookon

Linkek paraméterezése, ennek szerepe a Facebookon

Lájkolódoboz készítése oldalhoz és csoporthoz, posztok beágyazása

Hasznos pluginok WordPress weboldalhoz

Közösségi média menedzsment módszerek

Hogyan szervezd ki a Facebook marketinget, mire figyelj oda, ha erre kerül a sor?

Facebook Messenger

Kérdések és válaszok a tanfolyammal kapcsolatban:

Hány leckéből áll a tudásanyag?

Jelenleg 52 leckéből áll. Tudod kell, hogy ez a tanfolyam esett át a legtöbb frissítésen és bővítésen az idők folyamán: hihetetlen, de a születésekor kb. 10 lecke volt benne, és azóta így felduzzadt az anyag! És még nincs vége - addig folytatjuk a bővítést, amíg a Facebook, mint marketingeszköz létezik!

Várni kell a tanfolyam elindulására és a leckékre?

Nem, az egész tudásanyagot azonnal megkapod.

Hol és hogyan érhetem el a leckéket?

Online, belső tanfolyami felületünkön fogod megtalálni őket. 

Meddig van hozzáférésem a leckékhez? Lesz elég időm lementeni őket?

Nem kell lementened őket, mivel örökös elérésed lesz a belső felülethez. Mi is pontosan tudjuk, mennyire bosszantó az, amikor fél szemmel a naptárt kell lesned, hogy mikor jár le a hozzáférésed. Mi nem spórolunk a tárhellyel a tanfolyamosaink rovására, a korlátlan elérés nálunk magától értetődő!

Milyen formátumúak lesznek a leckék?

Részletes, képekkel illusztrált írásos anyagok lesznek benne. 

Mennyire részletes az anyag, sok benne a helykitöltő rizsa?

Nem! Ez a tanfolyam 100% hasznos, gyakorlatias infót tartalmaz. Én is tudom, mennyire idegesítő az, amikor órákig kell böngészni, mire az ember egy használható infóhoz jut, de itt nincs szükség helykitöltésre, mert a lényeg is bőséges! 

A tanfolyamosaim azt szeretik a tanfolyamaimban, hogy a lényeget tartalmazzák, gyakorlatiasak és nincs bennük felesleges szószaporítás. Ezt nem én állítom, hanem a tanfolyamosaim emelik ki minden egyes alkalommal, amikor elmondják a véleményüket. Vállalkozóként az idő a legnagyobb kincsünk, nem akarom feleslegesen rabolni a tiédet sem :)

Mi történik, ha kérdésem van? Segítetek?

Természetesen igen! Kérdezhetsz a zárt Facebook csoportban vagy e-mailben, én pedig a lehető leghamarabb válaszolok a kérdésedre. 

A tanfolyam mellé jár a tagság a MarketingMánia ügyfelek zárt Facebook csoportjába is, ahol mindig elérhető vagyok én is, de egymástól is rengeteget tanulunk. Több mint 500 jó fej, tanulni vágyó, hozzád hasonló kisvállalkozó társaságában lehetsz!

Vélemények a Facebook Marketing tanfolyamról:

Simon Erika

Női vállalkozás fejlesztő mentor, www.noivallalkozok.hu

Mind a Facebook marketing tanfolyam, amit megvásároltam, mind a blogodon, fb helyeken általad megosztott információk nagyon hasznosak számomra! Értéket teremtesz, értéket adsz – számomra pont azt és pont akkor ahogy most szükségem van rá -, úgyhogy NAGYON KÖSZÖNÖM!

Hegyesi-Kovács Katalin

Író, jobb agyféltekés kreatív írás tréner, talentummobile.hu

Köszönöm Kati! Nem ez az első tanfolyamod, amin részt veszek, és megint gatyába ráztad, amit eddig is tudtam, plusz hozzátettél bőven. Megspóroltál nekem egy csomó időt és energiát. A szemléletmódról és a megmutatott extra eszközökről nem is beszélek. Megint nyertem, hogy tőled tanulhattam!

Mennyibe kerül?

Talán közhelynek tűnik, de ez a tanfolyam valóban befektetés a vállalkozásod jövőjébe. Megtanulhatod belőle mindazt, amire kisvállalkozóként szükséged lesz a Facebook profi használatához.

És a hozzáférésed nem jár le egy év múlva, mint máshol - mi nem spórolunk a tárhellyel a tanfolyamosaink rovására! Ehhez a tanfolyamhoz végtelen elérés jár. Amíg a MarketingMánia létezik - márpedig még jó darabig tervezzük a létezést :) - mindig hozzáférhetsz az összes megvásárolt tanfolyamhoz, így ehhez is! Ráadásul ez az a tanfolyamunk, ami a legtöbbet frissült és bővült eddig: a születése óta több, mint ötszörösére nőtt a tartalom! 

52 lényegre törő, gyakorlatias leckéből álló, folyamatosan bővülő tanfolyam, és a frissítésekért sem kell fizetned. Szólj, ha tudsz hasonlóan jó ajánlatot ;-)

A tanfolyam ára: 19.900 Ft

(nincs plusz áfa, ennyibe kerül a tanfolyam!)

Mikor indul?

Akkor, amikor te akarod, hiszen a befizetés után azonnal megkapod a teljes anyagot. Nem kell várni a tanfolyamkezdésre, a leckék kiküldésére. Azonnal nekikezdhetsz a tanulásnak!

Megrendelhető: augusztus 30-ig 

Ennyi időd maradt:  

nap
óra
perc
mp

Gyorsasági bónusz

Díjazzuk a gyorsaságot és a határozott döntéseket!

Ha megrendeled, és 3 munkanapon belül ki is fizeted a tanfolyamot, akkor megkapod ezt is:

Facebook Poszt Tervezés lépésről lépésre (e-book)

Gyakorlatias és hasznos tudásanyag a Facebook posztjaid megtervezéséhez, letölthető tervezővel. Ára: 3900 Ft, de most ajándékba kapod! (Ha már megvan neked, ne aggódj, adunk helyette valami mást, tehát mindenképpen jól jársz!)

Ezt csak azok kapják meg, akik 3 munkanapon belül fizetnek.

 

Rendeld meg most!

Lehetőséged van választani a következő fizetési módok közül: banki utalás/banki befizetés, bankkártyás fizetés, PayPal fizetés.  A rendelést a webshop rendszerén keresztül tudod elintézni!

A rendeléshez kattints a narancssárga gombra:

Tudnivalók:

1. Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.

2. Elállási jog: Az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől a szolgáltatás megkezdése előtt. Elállási szándékodat kérlek, e-mailben jelezd az info@marketingmania.hu címen!

3. Amennyiben megrendeled a tanfolyamot, de nem fizeted ki és nem is jelzed e-mailben az elállást, a továbbiakban sajnos nem áll módunkban kiszolgálni Téged.

4. A tanfolyam kezdete után a fogyasztó nem jogosult a 14 munkanapos elállási illetve szerződésfelmondási jogával élni, a a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § m) a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében, ha a vállalkozás a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg a teljesítést, és a fogyasztó e beleegyezésével egyidejűleg nyilatkozott annak tudomásul vételéről, hogy a teljesítés megkezdését követően elveszíti a 20. § szerinti jogát.

5. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra történő kattintással a Gömöry Marketing Bt-vel kötöd. Minden cégadat megtalálható itt: http://www.marketingmania.hu/adatvedelmi-nyilatkozat/

6. Fizetési módok: banki utalás vagy banki befizetés. Ha rózsaszín csekkel, esetleg PayPallal szeretnél fizetni, kérlek írj az info@marketingmania.hu címre!

7. Számlázás módja: a tanfolyamról e-számlát küldünk e-mailben. Papír alapú számla küldése nem áll módunkban.

8. Megrendelésed után e-mailben azonnali visszajelzést fogsz kapni a fizetési tudnivalókról, amit keress a postafiókodban (ha nem találod, nézd meg a Spam vagy Promóciók mappában). A befizetés megtörténtét követően megkapod hozzáférésedet a tanfolyam belső felületéhez.

9. A MarketingMánia zárt Ügyfélcsoportjához a tanfolyami felülettel egy időben kapod meg a hozzáférést.

10. Kérdés, kérés, probléma esetén ide írj: info@marketingmania.hu