5-tedenski (online) TEČAJ OBRAZNE JOGE

"Začuti svojo lepoto od znotraj-navzven"

Skrivnost dobrega in mladostnega počutja se skriva v dobri pretočnosti. 

Kako bi se tvoje življenje spremenilo, če bi se vsako jutro z navdušenjem pogledala v obraz, ki bi bil sijoč, mladosten, ti pa polna energije? Kakšen bi bil tvoj dan, ko si za spremembo nebi rekla "ojoj, moji podočnjaki/gube so vedno bolj vidne", "kdaj je moj obraz postal tako pust/utrujen ali pa "popolnoma sem brez energije"?

Kaj pa če imaš dejansko možnost, da namesto, da se zbudiš utrujena in z izčrpanim obrazom, polna energije in lahkotnostjo v obrazu?  Da znaš zase poskrbeti tako (le 10 minut), da se počutiš enostavno čudovito? Ponosna na svoj obraz, saj sije. 

Metoda, ki vrača nazaj življenje tvojemu obrazu, telesu in počutju. Tvoj najljubši ritual boš imela vedno "pri roki", ki te bo podpiral in vzpostavljal ravnovesje (na obrazu in celem telesu), da se boš počutila čimbolj sproščeno, zadovoljno in lepo.

Prižgane in pretočne žleze v glavi so za nas ženske izjemnega pomena. Če želimo biti zdrave, biti dobrega počutja in ohranjati svojo naravno lepoto ne glede na leta je pomembno, da redno aktiviramo mišice obraza. Kar je pa še posebej zanimivo pa je to, da kadarkoli vadiš z obrazom, z mišicami obraza, avtomatsko krepiš in privzdiguješ mišice okoli prsi in reproduktivnih organov in jih na ta način privzdiguješ (maternica, jajčniki).
 

Opažaš, da je vedno več upadle kože na področju brade, podbradek pa vedno bolj viden?

Razlog za to je povsem logičen, saj sila gravitacije povzroča, da počasi vse prehaja "navzdol". Z leti pa se to še bolj opazi. Zato se prav največ upadle kože pojavlja na 3/3 obraza. Predvsem za ženske je ta tretjina še extra pomembna, saj ponazarja yin žensko energijo (področje brade).

En razlog za odvečno "kožo" na področju spodnjega predela brade (podbradka) je lahko prekomerna telesna teža. Lahko pa se ti dogaja, da kljub temu, da nimaš extra odvečne teže, podbradek postaja vedno bolj opazen in te moti? To pa je zagotovo posledica oslabljenih mišic okoli brade, pod brado in vratu. Dodatno slabo vpliva pa tudi drža oz. pozicija glave skozi dan.

Ko začneš vaditi s temi mišicami, ki aktiviraš, krepiš, privzdiguješ, tudi podbradek kar naenkrat izgine.

Dvignjeni ustni kotički pomljajujejo celotni obraz!

Dvignjeni ustni kotički so znak veselja, radosti, mladosti in pretočnosti. Nažalost sila gravitacije ne pomaga v prid ustnim kotičkom, saj z leti vedno bolj upadajo navzdol. Tudi na energetskem nivoju, ker nam z leti počasi odteka življenjska energija. Še posebej če ne skrbimo zase. 

Bolj kot skrbiš za ustne kotičke, sama sebi vračaš nazaj življenjsko energijo, dvignjeni ustni kotički pa pomlajujejo tvoj celotni obraz.  A ker je pogosto, da je veliko mišic okoli ustnic precej "zategnjenih" je pomembno, da poskrbiš prav za vse obrazne mišice. 

Izgledajo tvoje oči vedno bolj utrujene in puste?

Pravijo, da so oči ogledalo naše duše. Ko smo srečni, se nam to vidi v očeh. Ko smo utrujeni, se to tudi zelo dobro kaže na predelu okoli oči.

Kadar premalo spimo definitivno vplivamo na slabši izgled okoli oči. To opazimo kot zabuhlost in temni kolobarji, ki se pojavijo na spodnji veki.

Na videz utrujenih in brez sijaja oči pa močno vpliva tudi kakšna je naša pretočnost mišic (zastala limfa) ter kako močne so naše lobanjske mišice. Ker ko so te močne, privzdignjene, dvigajo celo naše oko in področje okoli oči, hkrati pa z aktivacijo teh mišic aktiviramoj boljše delovanje naših žlez in možganov, kar v naše oči nazaj privablja tisti sijaj, ki si ga tako zelo želimo videti v svojih očeh.

Joga obraza ti konkretno pomaga pri tem, da za svoje učke poskrbiš na najboljši način. Ne obstaja krema, ki bi ti tako pomagala kot prav joga obraza.


Verjameš, da to lahko dosežeš s povsem naravno metodo?

Ja? Super, potem sem še bolj prepričana, da je to nekaj zate! Znanje, ki ga osvojiš ti ostane za vedno in ti pomaga do sijočega, pomlajenega videza. Pa ne samo navzven, temveč metoda, ki te najprej pomlajuje od znotraj in se nato kaže še navzven. Bi rekla ja, želim to?

Vem kako je, ko se v svoji koži/obrazu ne počutiš več najboljše kot bi lahko, ti zmanjkuje energije in časa zase, vse to pa se odraža tudi na utrujenem obrazu...

Da si sedaj tukaj in si posvetila svoj dragoceni čas, da prebereš moje sporočilo tebi, vem, da se še kako zavedaš pomena skrbi zase.

Zato nič ne skrbi, si na pravem mestu, da narediš nekaj izjemnega zase, da se boš zopet ti počutila ti. Tukaj sem, da ti pokažem kako in je zdaj pravi čas za to.

Te zanimajo REZULTATI p0 redni vadbi joge obraza?

                  Rezultati po 5-tedenski delavnici

                   Rezultati po 5-tedenski delavnici

                 Rezultati po 5-tedenski delavnici

Rezultat v času 6.tedenskega online programa

Po 1-urnem online srečanju (membership vadb - po opravljenem 6.tedenskem programu)

       Moja preobrazba po prvih 21 dneh redne vadbe

            Moja preobrazba po 3 mesecih redne vadbe

         Moja preobrazba po 12 mesecih redne vadbe

                          Jutranja vadba - razlika v 10 minutah - BEFORE - AFTER

                                     Vpliv obrazne joge na ustnice - po cca. 6 mesecih

Na obrazu imamo 57 mišič. S pomočjo preizkušenih vaj, bomo na pravilen način aktivirale prav vse.

Mišice obraza so drugačne kot drugod na telesu. So izredno prepletene med seboj in zelo vplivajo ena na drugo. Zato je ključno, da ko se odločimo za treniranje obraznih mišic, da aktiviramo celoten obraz, vrat in lobanjski predel.

V kaj jaz verjamem?

Verjamem v to, kar se dogaja znotraj nas, se kaže tudi navzven. Zato je pomembno, da če želimo izgledati in se počutiti dobro, moramo najprej poskrbeti zase od-znotraj in ne le navzven. Zato verjamem naravno pomlajevanje! Obrazna joga je holističen pristop in zares deluje! 

Obraz nam sporoča marsikaj, kar se dogaja znotraj nas. Naš obraz je okno naše notranjosti. Na obrazu se nahajajo močne akupresurne točke, ki so tesno povezane z delovanjem naših notranjih organov. Ko vadimo z obrazom avtomatsko vadimo tudi s svojimi žlezami in notranjimi organi.

Z obrazno jogo postavljamo naše notranje organe in žleze (izredno pomembne za naše zdravje, fizično in mentalno počutje) nazaj v svoje ravnovesje. Ko vzpostavimo ravnovesje, takrat se spremeni tudi naš izgled.

PROGRAM, KI MU SLEDIŠ LAHKOTNO, KJERKOLI IN KADARKOLI

Vem kako težko je včasih usklajevati vse skupaj. Polni urniki in potem slaba volja, ko ne utegnemo biti povsod kjer si želimo zravn. Točno zaradi tega je prišla ideja, da te podprem na način, ki bo tebi najbolj pisan na kožo. Zate sem skreirala online 5-tedenski program, ki mu slediš čisto po svojem tempu. 

Če kdaj, bo sedaj čez poletje, idealen čas, da si vzameš čas za pridobitev novega znanja in vpeljave nove super prakse v svoj vsakdan. S tem boš vplivala na svoje počutje, izgled in nenazadnje zdravje. Seveda pa čisto po svojem tempu. Poleti smo dostikrat več naokoli, zato vezava na točno določeno uro vsekakor ni najbolj primerna. Je pa res, da se prav v tem obdobju najde več časa za stvari, ki si jih že dolgo časa želimo. 

To je izjemna INVESTICIJA VATE!  ZATO IZKORISTI in se nauči nekaj novega!

Ko začneš v svoje življenje vpeljevati jogo obraza, počasi delček po delček vplivaš na najpomembnejše procese telesa, ki močno vplivajo na tvoje vsakodnevno življenje. Pravilna joga obraza ti bo pomagala, da se boš vsak dan postavila v svoj center, zaokrožila življenjsko energijo in aktivirala izjemno pomembne točke in žleze, ki ti bodo pomagale do več energije, manj tesnobnosti, več sproščenosti, boljši koncentraciji, boljšemu spominu, fokusu, pomlajevanju, samozavesti in še in še.

     5-tedenski online tečaj, ki te vodi KORAK PO KORAK in ga izvajaš po SVOJEM TEMPU

                                                                                                    po priznani metodi 

Glowinface 

5-tedenski program ti ponuja priložnost, da začutiš in ozavestiš svoj obraz, obrazne mišice ter se naučiš uporabljati obrazne mišice in mimiko v svoj prid.

Pomaga ti pri zmanjšanju vidnosti obstoječih gubic, preprečitev nastajanje novih gubic, odpravo podbradka, zmanjševanje in odpravo temnih kolobarjev pod očmi, zabuhlost, lepšo in bolj poenoteno kožo, naravni lifting in odprt pogled

Ampak pozor! Vizualni učinki so le posledica izvajanja obrazne joge. Kar je ključno pri obrazni jogi, je celostno dobro počutje. Skrb zase, vzeti si čas zase. Poleg tega pa je tudi odlična tehnika za sproščanje zastaranih čustev, ki nas vlečejo nazaj. Ahh, saj bi lahko še naštevala, pa bom to raje prihranila za drugič ;)

V manj kot 5-tedenih boš začutila izjemno spremembo na počutju, kot tudi že videla prve vidne rezultate.

Kaj lahko pričakuješ 5-tedenskega tečaja?

Neprecenljivo znanje, ki ti ostane za vedno!

Kaj o tečaju pravijo udeleženke?
Cena 5-tedenskega programa Obrazne joge 

CENA najboljšega darila sebi: 179€


Celoten program je pred-posnet, tako da lahko predelaš popolnoma v svojem tempu in zmožnostih. Kadarkoli. Ti ostane za nedoločen čas.

Ta program je zate če želiš - FIZIČNI UČINKI:

 • Odpraviti podbradek
 • Odpraviti videz nasolabialnih linij
 • Odpraviti težke oči brez sijaja
 • Naravno privzdigniti svoje oči
 • Naravno povečati svoje oči, jih odpreti
 • Naravno privzdigniti svoje obrvi
 • Zgladiti gube na čelu in med obrvema
 • Zgladiti gube okoli oči
 • Zgladiti gube okoli ustnic
 • Naravno povečati svoje ustnice
 • Dvigniti ustne kotičke
 • Odpraviti zabuhlost obraza
 • Izboljšati ten kože
 • Izboljšati asimetrijo obraza
 • Sprostiti zategnjene mišice (predvsem čeljusti in čela)
 • Zmanjšati bolečine in krče ob menstruaciji
 • Uravnavati hormone in se tako boljše počutiti
 • Uravnavati ravnovesje v obdobju menopavze
 • in še več...

Ta program je zate če želiš - UČINKI NA POČUTJU:

 • Dobiti več energije
 • Dobiti več navdiha za vse kar delaš
 • Več samozavesti
 • Tehnika s katero začneš nov dan pozitivno in polno veselja
 • Vzljubiti svoj obraz (točno takšen kot je, brez želje po ne-naravnih spremembah)
 • Začutiti svojo lepoto in vrednost 
 • Stik s sabo
 • Izboljšati dihalno ozaveščenost
 • Imeti tehniko k kateri se lahko zatečeš ob stresnih situacijah ali čustvenih dogodkih (pomaga predelati čustva hitreje in učinkovito)
 • Vključiti jogo obraza v druge tehnike, ki jih že izvajaš in tako še dodatno izboljšati svoj potencial

ZDAJ JE ČAS ZATE!

Podari si nekaj izjemnega ZASE, zaslužiš si to!

.