Kisvállalkozó vagy?

Lebilincselő Facebook kommunikációra vágysz, de nem szeretnéd kiadni a kezedből a posztírást? 

Tanuld meg, hogyan nyűgözheted le a követőidet figyelemfelkeltő, frappáns, izgalmas Facebook posztokkal!

Te is szoktál küzdeni nap mint nap a problémával: nem tudod, miről írj a Facebook oldaladon, elfogy az ihlet, nincs semmi jó téma?

Vagy éppen gondot okoz, hogy szemet gyönyörködtető, esztétikus illusztrációt találj a posztokhoz, mert a grafikus szabadságon van, vagy éppen nem ér rá?

Már jó ideje kong az ürességtől a Facebook oldalad, és emiatt úgy tűnik, mintha már nem is működne a vállalkozásod?

Minden sikeres vállalkozás kommunikál a Facebookon a követőivel. Nem is ez a kérdés - hanem az, hogy te is szeretnél-e elkötelezett követőtábort építeni a legnépszerűbb közösségi oldalon! 

Posztolni akartál a Facebookra...

... de már félórája bámulsz tanácstalanul a képernyőre, mert egyszerűen semmi nem jut az eszedbe? 

Felejtsd el az uborkaszezont!

Szerezz hónapokra, évekre elegendő témát és inspirációt, és bűvöld el a követőidet lebilincselő posztokkal!

Ha továbbra is te akarsz foglalkozni a Facebook kommunikációval, akkor a legjobb, amit tehetsz, ha megtanulod, hogy kell ezt a lehető legkevesebb energiabefektetéssel, profin, hatékonyan és gyorsan végezni - úgy, hogy közben még jól is fogsz szórakozni!

Hol sajátíthatod el a professzionális Facebook kommunikációt?

Facebook Kommunikáció online tanfolyam a legátfogóbb, legteljesebb anyag a témában, amit valaha is készítettünk. 

Nemcsak a Facebook posztírással foglalkozik, hanem sok más ehhez kapcsolódó témával is, amelyekről máris olvashatsz bővebben is.

Miért hallgass éppen rám?

Gömöry Kati vagyok, közgazdász, a MarketingMánia alapítója. Kisvállalkozóknak tanítok online marketinget, és immár 7 éve foglalkozom Facebook posztírással is. Számos kisebb és nagyobb cég bízta már rám a posztírást az évek során, általában egyszerre tucatnyi Facebook oldalra készítek posztokat.

Az évek során 27 különböző online tanfolyamot és egyéb tudásanyagot készítettem online marketing témában, ezek jelentős része Facebook marketinggel foglalkozik. 

Ebben a tanfolyamban a hosszú évek alatt felhalmozott tapasztalatomat osztom meg a résztvevőkkel, hogy megkönnyítsem a mindennapi posztírást, megmutassam a módszereimet, ötleteket és inspirációt adjak, valamint megtanítsalak a posztíráshoz szükséges ill. hasznos marketingeszközök használatára.

Miről lesz szó a tanfolyamon? Nem csupán a posztírásról, hanem még sokkal többről is... Figyelj csak:

Poszttémák

Természetesen nagyon részletesen foglalkozunk azzal, hogy miről érdemes posztolni, és több száz élő példát is láthatsz majd:

⦿ Poszttípusok: oktató, edukáló, szórakoztató, közösségépítő, énmárkaépítő, referencia, trending stb.

⦿ Hogyan tudod meglovagolni az aktualitásokat, trendeket?

⦿ Hogyan szervezz szabályos nyereményjátékot a Facebookon?

⦿ Hogyan mutasd be úgy termékedet / szolgáltatásodat, hogy ne tűnjön tukmálásnak?

Formátumok

A változatosság gyönyörködtet, használj változatos poszttípusokat, képeket és videókat!

⦿ Hogyan használd a különböző poszt ill. képformátumokat, hogy ne egysíkú és unalmas, hanem változatos és izgalmas legyen a kommunikációd?

⦿ Ritkán használt, de nagyon látványos posztformátumok

⦿ Hogyan tudod elkészíteni ezeket? Technikai tudnivalók!

⦿ Rengeteg példa!

Hirdetések

A Facebook Zero óta mindenképpen érdemes hirdetni a posztokat a nagyobb elérés érdekében.

⦿ Hogyan emeld ki a posztokat?

⦿ Mire figyelj oda, és mit kerülj el, hogy ne kockáztasd a hirdetési fiókodat? (A Facebook rengeteg dologért osztogat büntetéseket, nagyon oda kell figyelni!) 

⦿ Megnézzük, hogyan érdemes belőni a célcsoportot

Beállítások és egyebek

Nagyon sok Facebook oldal esetében látom, hogy nem használják ki maximálisan a beállítások lehetőségeit. 

⦿ Részletesen átnézzük a beállításokat, és hogy minek kell szerepelnie az oldaladon.

⦿ Megismerkedünk a közzétételi eszközökkel és a posztolás technikai tudnivalóival

⦿ Megnézzük, hogyan lehet automatizálni a posztolást, akár hónapokra, sőt évekre előre gondoskodni a folyamatos, automatikus tartalomgenerálásról

⦿ Egyszerre több felületre / közösségi média felületre történő posztolás

⦿ Facebook bolt

Grafikák, illusztrációk

Nincs szükség Photoshop tudásra ahhoz, hogy szép, esztétikus és a vállalkozásod arculatának megfelelő grafikákat, illusztrációkat készíthess a posztjaidhoz. Szerencsére nagyon sok olyan program, alkalmazás van, ami megkönnyíti a dolgodat. Ezek közül fogok megmutatni jó párat.

⦿ Grafikák, illusztrációk készítése posztokhoz, hirdetésekhez, borítóképhez

⦿ Képmontázsok készítése

⦿ Mémek és egyéb érdekességek készítése


Hasznos tudnivalók

Az előzőeken kívül még számos más hasznos infó:

⦿ Poszttervezés, milyen gyakran és mikor érdemes posztolni, letölthető tervező,

⦿ Különféle lehetőségek és azok használata pl. hashtag, emojik, reakciógombok, foglalások, bejelentkezés, hangulatok, ünneplés, stb.

⦿ Fogalomgyűjtemény, részletes leírásokkal.

Összesen 18 hosszú lecke, részletes, képernyőfotós leírásokkal, több száz élő példával!

Kérdések és válaszok a tanfolyammal kapcsolatban:


Hogyan kell elképzelni és mekkora tudásanyagról van szó?

A tanfolyam leckéi egy zárt online felületen érhetők el. A befizetés után megkapod a hozzáférést a belső tanfolyami felülethez és a leckékhez. A tananyagot bővíteni is fogjuk még az igényeknek megfelelően.

A tanfolyam összesen 18 leckéből áll (de ezek közül több is van, ami tulajdonképpen több kisebb leckéből épül fel)! A tanfolyam írásos anyagokból és rengeteg képernyőfotós példából áll.

Gyakorlatias és a lényegre fókuszáló leckéket olvashatsz érthető stílusban, rizsa nélkül.

Meddig van hozzáférésem a leckékhez? Lesz elég időm lementeni őket?

Nem kell lementened őket, mivel örökös elérésed lesz a belső felülethez. Mi is pontosan tudjuk, mennyire bosszantó az, amikor fél szemmel a naptárt kell lesned, hogy mikor jár le a hozzáférésed. Nálunk a korlátlan elérés nálunk magától értetődő! 

Szoktátok frissíteni az anyagot? Ha igen, akkor majd újra fizetnem kell?

Amennyiben a tanfolyamainkat frissítjük vagy bővítjük, akkor ezekért nem kell fizetned, ez automatikusan jár neked. Szerintünk így korrekt!

Hol tehetem fel a kérdéseimet?

Bármikor kérhetsz segítséget tőlem, akár a MarketingMánia ügyfelek zárt Facebook csoportjában, akár e-mailben. 

Mennyibe kerül?

Először is gondold végig: mennyibe kerülne, ha kiszerveznéd a Facebook posztírást? 

Ha körülnézel a piacon, eltérő árakat találsz. Ha például tőlünk kérnél napi posztírást, az havi 51.000 Forintba kerülne neked. És mi sosem voltunk a legdrágábbak a piacon, sőt, mindig is a kisvállalkozók zsebéhez szabott árakra törekedtünk. Nézz csak körül, és láthatod.

Ehhez képest a Facebook Kommunikáció tanfolyam, amelyben mindent megtanítok neked a Facebook posztírás és kommunikáció rejtélyeiről, amit csak tudok; amelyben hosszú évek és több ezer poszt megírása alatt megszerzett tapasztalatomat osztom meg veled; amelyben hónapokra, évekre elegendő inspirációt és rengeteg tudást kapsz - szóval, ennek a tanfolyamnak az ára elenyésző ahhoz képest, mintha a szolgáltatást fizetnéd hónapról hónapra. 

A tanfolyam ára: 33.000 Ft

Azonban most, 2021. február 15-28-ig kedvezményes áron, 24.900 Ft-ért lehet a tiéd!

(nincs plusz áfa, ennyibe kerül a tanfolyam!)

Megrendelhető kedvezményes áron:

2021. február 15-28.

Később már csak normál áron, 33.000 Forintért lesz elérhető.

nap
óra
perc
másodperc

Rendeld meg most!

Kattints az alábbi gombra, a megrendelést a webshopban tudod leadni!

Tudnivalók a megrendeléssel kapcsolatban:

1. Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.

2. Elállási jog: Az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől a szolgáltatás megkezdése előtt. Elállási szándékodat kérlek, e-mailben jelezd az info@marketingmania.hu címen!

3. Amennyiben megrendeled a tanfolyamot, de nem fizeted ki és nem is jelzed e-mailben az elállást, a továbbiakban sajnos nem áll módunkban kiszolgálni téged.

4. A tanfolyam kezdete után a fogyasztó nem jogosult a 14 munkanapos elállási illetve szerződésfelmondási jogával élni, a a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § m) a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében, ha a vállalkozás a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg a teljesítést, és a fogyasztó e beleegyezésével egyidejűleg nyilatkozott annak tudomásul vételéről, hogy a teljesítés megkezdését követően elveszíti a 20. § szerinti jogát.

5. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem / Jelentkezem gombra történő kattintással a Gömöry Marketing Bt-vel kötöd. Minden cégadat megtalálható itt: https://www.marketingmania.hu/adatvedelmi-nyilatkozat/

6. Fizetési módok: bankkártyás ill. PayPal fizetés, banki utalás vagy banki befizetés. Ha más módon szeretnél fizetni (pl. rózsaszín csekk), kérlek írj az info@marketingmania.hu címre!

7. Számlázás módja: a tanfolyamról e-számlát küldünk e-mailben. 

8. A megrendelés a webshop rendszerén keresztül történik. Megrendelésed után a visszaigazoló oldalon azonnali visszajelzést fogsz kapni a fizetési tudnivalókról, amit e-mailben is kiküldünk, keresd a postafiókodban (ha nem találod, nézd meg a Spam vagy Promóciók mappában). A befizetés megtörténtét követően jellemzően még aznap, de legkésőbb 48 órán belül megkapod a hozzáférést a belső tanfolyami felülethez.

9. A MarketingMánia zárt Ügyfélcsoportjához a tanfolyami felülettel egy időben kapod meg a hozzáférést.

10. Ez az értékesítési oldal szerzői jogvédelem alatt áll, az itt található szövegek engedély nélküli másolása, más weboldalon történő elhelyezése esetén jogosultak vagyunk kötbér kiszámlázására, melynek összege szövegenként 50.000 Ft / nap.

11. Kérdés, kérés, probléma esetén ide írj: info@marketingmania.hu

.