Mit tehetsz magadért és a családodért? Mi ez a kettős védelem a koronavírus ellen?

Kettős védelem a koronavírus ellen

Sokan a karanténra készülnek, tartós élelmiszereket felhalmozva, de a megelőzésre, a higiéniai, egészségügyi körülményekre felkészülés elkerüli a figyelmüket!

Szándékunk, felhívni a figyelmet a tudatos felelősségteljes gondolkodásra és csekevésre. Nem megijedni és pánikba esni, hanem felkészülni!

10:00
00:00
00:00
00:00

Azt valljuk, hogy jobb félni, mint megijedni. Lélekben forduljunk mindig a jó, a szép felé, de gyakorlati szempontból készüljünk fel az esetleges rossz forgatókönyvekre is.

Tudjuk, hogy a jelenlegi koronavírus-szituáció sokakban kételyeket és kérdéseket ébreszt. Mi úgy gondoljuk, hogy bármennyi nyitott kérdés is van még ezzel kapcsolatban, a COVID-19 járvány potenciális veszélyhelyzet. Érdemes megtenni a megelőzésért mindent, ami az életünkbe beilleszthető. Mit tehetsz magadért és a családodért?

Mik az eddig ismert tények

A napokban megjelent újságcikkben leírtak alapján az elkövetkező 60-120 nap kritikus lesz a vírus terjedése szempontjából. A koronavírus terjedésének egyik meghatározó oka lehet a személyes felelősségvállalás és a tudatos cselekvés.

Milyen kockázati tényezőkkel kell számolni

Nagy a kockázata a más betegségekben szenvedők esetében A kutatók kimutatták, hogy az új koronavírus-fertőzésnek nagy a kockázata a más betegségekben szenvedők esetében, a legnagyobb a szív- és érrendszeri betegségekben, majd a diabéteszben, a krónikus légzőszervi betegségekben és a magas vérnyomásban szenvedőknél. (forrás: webbeteg)

Milyen lépések segítenek abban, hogy nagyobb eséllyel kerüljük el a vírusfertőzést

Vírusfertőzés elkerülésének lehetőségei

A sajtóban elhangzott és leírt néhány egyszerű higiéniai tanács mellett azonban előfordulnak olyan élethelyzetek amikor mellőzni kényszerülünk ezeket a higéniai alapfeltételeket. Gondoljunk itt utazásra, repülőtérre, tömegközlekedésre, kórházi és egyéb beteglátogatási körülményekre, sőt olyan munkahelyekre, ahol ezek a feltételek csak részlegesen, vagy egyáltalán nem biztosítottak. Ezért hozta létre a Lavylites a partnerei számára a Koronavírus First Step S/L csomagokat. Hozzájutni a készlet erejéig lehet!

Milyen előnyei vannak a First Step csomagnak? Meddig kaphatóak?

A Lavyl Auricum és a Lavyl Auricum Sensitive viszont bármikor ott lehet a kezed ügyében. Ha a kezetekre permeteztek a spray-vel, majd tiszta papírzsebkendővel alaposan áttörlitek az egész kezeteket, máris nagyon sokat tettetek a kezetek felfrissítéséért. Ezt igazán bárhol meg lehet tenni! Ráadásul a két kreáció kozmetikai védőréteget képez a kézfejen, ápolja a sok kézmosásban kiszáradt bőrt.

Különleges védelemként emellett ajándék légzésvédő maszkokat is tartalmaz a csomag. A professzionális légzésvédő maszkok FFP2 minősítésű védelmet nyújtanak, ami helyes használat esetén 92-94% biztonságot jelent.

A First Step csomagok a raktárkészlet erejéig kaphatóak

Ők miért döntöttek a csomag mellett?

Inkább vagyok óvatos mint esem pánikba. Régóta használjuk a Lavylites termékeit, teljes megelégedésünkre! A csomagot megrendeltük és a család többi tagját is meglepjük vele. K. Zsuzsa 67 éves

Barátainkkal utazunk hamarosan USA-ba, úgy döntöttünk közösen veszünk egy First Step L csomagot, így szükség esetén mindegyikünknek lesz "védőfelszerelése" Edina B. 32 éves

A megelőzést fontosnak tartjuk! Mivel voltak már tapasztalatank a Lavylites termékeivel ezért örömmel vettük ezt a lehetőséget. Szüleink már idősek, vannak már egészségügyi problémáik ezért rendeltük meg magunknak és nekik a csomagot. Szalay M. 56 éves

Elfogyott

Külső vásárlók First Step XL/ 603,25 Eur


Regisztrált partnerek árai kb.-35% kedvezményt tartalmaznak

First Step S / 267,9 Eur

  1. A regisztráció ingyenes és nem kötelez vásárlásra. 
  2. A vásárlás a regisztrációt követően a webshopban történhet. 
  3. A kifizetés Ft-ban. Részletek webshopban
  4. Regisztrációt követően, amennyiben szükséges, segítünk a vásárlás lebonyolításásban  

Regisztrált partnerek árai kb.-35% kedvezményt tartalmaznak

First Step L/ 443,15 Eur

  1. A regisztráció ingyenes és nem kötelez vásárlásra.
  2. A vásárlás a regisztrációt követően a webshopban történhet.
  3. A kifizetés Ft-ban. Részletek webshopban
  4. Regisztrációt követően, amennyiben szükséges, segítünk a vásárlás lebonyolításásban

Legyél naprakész az információkkal

.