Op 16 september start de 2de editie! Schrijf je in op de wachtlijst en blijf zo op de hoogte van de lancering en het vroegboektarief van "At one with Food, Mind & Body".

Een deep dive online cursus, opgedeeld in verschillende modules, helemaal op eigen tempo te volgen. Het is de meest uitgebreide cursus die ik aanbied, waarin ik je stap per stap begeleid naar een gezonde relatie met voeding, lichaam en geest.

Aan de hand van videopresentaties en bijhorende oefeningen (ja hoor, je wordt aan het werk gezet!) doorloop je elke nodige stap die je van diëter voorgoed naar intuïtieve eter brengt.

Ben jij graag als eerste op de hoogte van de lancering en het vroegboektarief? Schrijf je dan zeker in op de FMB wachtlijst! (No strings attached!)

Schrijf je hier in voor de FMB wachtlijst:

Inhoud

Module 1:  Intuïtief eten vs. diëten

Module 2:  Vaarwel dieetcirkel en eetregels

Module 3:  De weg naar zelfliefde - in samenwerking met Goesting!

Module 4:  Leer je honger en verzadiging herkennen

Module 5:  Sluit vrede met voeding en daag de eetpolitie uit

Module 6: Hoe ga je om met emotioneel eten & eetbuien?

Module 7: Lief voor mijn lijf

Module 8: Hoe koppel je sporten los van diëten?

Module 8: Een gezond eetpatroon, wat is dat?

+ nog tal van bonusmateriaal, voor altijd lid van de privé FMB community, groepssessies, oefeningen, alle ruimte voor vragen, etc.

Wat andere traject-volgers zeggen:

"Voordat ik Alessia leerde kennen had ik elke dag een gevecht met mijn lichaam; de constante focus op mijn gewicht,... Ik voelde me altijd slecht. Dankzij haar is dit nu volledig weg. Ik kan zeggen dat deze begeleiding mij zowel emotioneel als fysiek héél hard veranderd heeft. Ik voel me zo vrij qua eten, een geweldig gevoel!" - S. V.D.B.

"WAT.EEN.VOORUITGANG.
Nooit gedacht dat ik dit allemaal ging meemaken. Ik ben enorm verschoten van hoe goed dit helpt. Vandaag heb ik zelfs nog geen chocolade gegeten, want het is zelfs niet in mijn hoofd gekomen! Hoe zot?! Zalig om niet het gevoel te hebben dat ik “dingen moet laten” en dat ik wel voor alles kan kiezen op het moment dat ik het écht wil. Een dikke danku!" - M.B.

"Alessia, wat jij aanbiedt is uniek. De combinatie van de individuele sessies, de Facebook groep, je podcast, alle gratis content op je instagram,... maakt dat ik een echte transformatie ben ondergaan. Dankjewel, voor alles." E. V.D.B.

.