Obvladaj svoje programe

Si predstavljaš, kako bi bilo, če bi programi, ki jih premoreš, postali kar najbolj izkoriščeno dizajn orodje v tvojih rokah? Zaupaj mi svoj e-naslov, da te obvestim o prihajajočih videih. Vabim te tudi v FB skupino Grafikademija, pridružiš se ji na tem linku, kjer že lahko najdeš nekaj koristnih vsebin.

Pridruži se, veselim se tvoje družbe.

MENTORICA

Lidija

Programe, ki jih vsakodnevno skoraj vsi delovni ljudje uporabljamo, premalo poznamo. Delo s programom je kot igranje inštrumenta; bolj ko ga poznamo in več ko vadimo, bolje in predvsem hitreje nam gre, kar povečuje užitek pri delu. Ali ni to nekaj, kar vsi iščemo?

Sem Lidija Smolar, grafična oblikovalka in ustvarjalka vizualnih zgodb, direktorica podjetja Lepota oblike. Sem avtorica učne platforme GRAFIKADEMIJA, preko katere ponujam tečaje za področje grafičnega oblikovanja in vizualnih komunikacij.

Skozi delo z ljudmi sem se o sebi in o življenju marsičesa naučila, zato so nekateri posnetki tudi bolj osebne in inspirativne narave, poudarek pa bo na učenju programov Adobe (InDesign, Photoshop, Illustrator), Affinity (Designer, Publisher, Photo), Word in še kaj.

.