Download jouw gratis kleurboek!

Je gegevens zijn veilig(*).

(*) Na het invullen van je e-mailadres krijg je een aantal berichten met het laatste nieuws over PGstudio, waaronder kortingen en kijkjes achter de schermen. Privacy is belangrijk voor me en ik zal je daarom nooit spammen of bombarderen met producten. Je kunt je altijd afmelden voor mijn e-mails door op de link 'uitschrijven' onderaan de e-mail te klikken.


De kleurplaten op mijn website zijn bij elkaar in totaal meer dan 1000 keer gedownload. 

Om die reden heb ik een kleurboek gemaakt waarbij alle kleurplaten instaan, zodat je ze niet steeds hoeft te downloaden.

Maar wacht niet te lang! Ik denk erover mijn kleurboek aan te vullen met meer tekeningen en die te verkopen, dus ik weet niet hoe lang je deze kleurboek nog gratis kan downloaden. 

Wees er dus snel bij!

Je gegevens zijn veilig(*).

(*) Na het invullen van je e-mailadres krijg je een aantal berichten met het laatste nieuws over PGstudio, waaronder kortingen en kijkjes achter de schermen. Privacy is belangrijk voor me en ik zal je daarom nooit spammen of bombarderen met producten. Je kunt je altijd afmelden voor mijn e-mails door op de link 'uitschrijven' onderaan te klikken.


.