Gratis EFT meditatie voor innerlijke vrede

Om uiterlijke vrede te creëren dienen we eerst innerlijke vrede te creëren. 

Ik voelde mij geïnspireerd om een EFT meditatie te creëren om je daarbij te ondersteunen.

EFT (Emotional Freedom Techniques) is een eenvoudige zelfhulpmethode om makkelijk positieve veranderingen in je leven te creëren. Door de combinatie van EFT en meditatie bereik je een dieper niveau van ontspanning en kun je negatieve associaties makkelijker loslaten.

Door simpelweg te tappen op een aantal specifieke punten op je lichaam terwijl je focust op de negatieve emotie, begint de energie weer vrij te stromen en kun je de ongewenste gevoelens makkelijker loslaten. We sluiten de meditatie altijd af met positieve affirmaties.

Ook al lijkt deze techniek heel simpel, daardoor is ze niet minder waardevol. Geef jezelf de kans om verandering te creëren in je leven door deze tapping meditatie gedurende tenminste een week dagelijks te doen.

Vul hieronder je naam en e-mailadres in om een link naar de meditatie en een instructiefilmpje te ontvangen.

We zitten al een tijdje in een enorme cyclus van verandering die ook nog wel een tijdje zal aanhouden. Dit soort cyclussen zijn normaal en een essentieel onderdeel van groei, of we het nu leuk vinden of niet.

Weerstand tegen de veranderingen of wensen dat de dingen 'terug naar normaal' zullen gaan, zal de komende veranderingen alleen maar moeilijker maken. We kunnen niet achterom blijven kijken en proberen vast te houden aan systemen die gedoemd zijn om te vallen. We kunnen onze creativiteit beter gebruiken om iets nieuws te creëren wat beter is.

“Je verandert dingen nooit door de bestaande realiteit te bestrijden. Om iets te veranderen, moet je een nieuw model bouwen dat het bestaande model overbodig maakt.” - Buckminster Fuller

De macht om de toekomst waar we van dromen te creëren, ligt in onze handen. Onze gedachten, woorden en daden creëren een informatieveld op kwantumniveau. Zodra dit kwantumveld van informatie een kritische massa bereikt, zien we het verschijnen in onze 3D-realiteit. We dienen dit informatieveld eerst op te bouwen zodat we, zodra de timing goed is, de nodige acties kunnen ondernemen om een ​​wereld van rechtvaardige, overvloedige en blijvende vrede op te bouwen.

Hoe meer mensen de focus hebben op een betere toekomst, hoe sneller we deze kritische massa bereiken.

We komen in een nieuwe fase van menszijn. Hoe we daar gaan komen is aan ons. We kunnen mopperen, vechten, of bij de pakken neer gaan zitten, óf we kunnen onze creatiekracht gebruiken en samen een nieuw model bouwen dat het bestaande model overbodig maakt.

Ben er zeker van dat we vrede kunnen creëren, zelfs als je nog niet weet hoe. Vertrouw erop dat er oplossingen en mogelijkheden voorhanden zijn, maar zolang we steeds blijven terugvallen op onze oude patronen zullen we ze niet vinden. Alles waarvan je dacht dat het onmogelijk, onveranderlijk of 'de waarheid' was, mag je met andere ogen gaan bekijken.

Over Rianne

Rianne woont met haar man in haar droomhuis in het buitengebied van Nieuwstadt. Ze houdt van de natuur om haar heen en is dan ook veel in het bos dichtbij te vinden. Ze reist graag de wereld rond en besteedt veel tijd aan haar persoonlijke en spirituele ontwikkeling,

Vanuit een brede interesse in spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling heeft ze vele opleidingen en cursussen gedaan o.a. op het gebied van natuurgeneeskunde, coaching, NLP, bioresonantie, EFT, Quantum Human Design en Genekeys. 

Na 9 jaar in een eigen praktijk als natuurgeneeskundig therapeut gewerkt te hebben, richt ze zich sinds 1 januari 2019 niet meer op werken als ‘therapeut’, maar als ‘lifecoach’, omdat ze zich graag wil richten op alle deelgebieden in iemands leven, niet slechts de fysieke of emotionele klachten.

Wanneer één gebied in je leven uit balans is, heeft dit meestal effect op alle gebieden in je leven. Ze kijkt dan ook holistisch (dat wil zeggen naar het geheel) en begeleidt je op alle gebieden. Dit kan zijn door middel van mindset coaching, ademhalings- en meditatieoefeningen, maar ook door middel van energetische behandelingen en/of homeopathische en orthomoleculaire supplementen. Haar unieke manier van werken zorgt ervoor dat je snel resultaat ziet, op alle gebieden in je leven.

.